BVSC-Zugló

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 1.forduló

FaceBook

2019.09.15. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Lokomotív- SOTE VKS 8- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,3-4,1-2,2-5 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bors- Tóth, Zsoldos, Békés 2, Kis 1, Guti 1, Győri Csere: Bogdánffy, Potocska 1, Boncföldi A. 1, Boncföldi M. 2, Patonay

Győri BenceGyőri Bence: Nagyon vártuk már, hogy végre elkezdődjön a szezon… Hát… mit mondjak, nem pont ilyen kezdésről álmodtunk… Persze sok hiányzónk is van egyelőre, illetve nyilván aznap a nap is kicsit jobban sütött, mint vártuk, a víz is jóval nedvesebb volt annál, mint amire számítottunk és sorolhatnám, de az igazság az, hogy tegnap ellenfelünk mindenben összeszedettebb volt nálunk. Sajnos nekünk a védekezésünk egyelőre nem állt még össze és elöl is nagyon kapkodtunk, illetve pont azt csináltuk, amit ők szerettek volna. Ez egyelőre nekem is egy nagyon új szerep és sajnos tegnap én sem tudtam hozzátenni semmit a mérkőzéshez sem a partról, sem a vízből, úgyhogy az eredmény nagy részét abszolút magamra vállalom!

Ez a CSAPAT szűk 2 hónapja van együtt, ez volt az első tétmeccsünk és az látható, hogy nekünk még idő kell, hogy szokjuk egymást, szokjuk az új szabályokat, de biztos vagyok benne, hogy minden egyes negyeddel, minden egyes támadással és védekezéssel egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy ez egy szép kerek egésszé váljon. A tegnapi meccsel nem változott semmi, ez továbbra is egy nagyon nagyon jó CSAPAT és dolgozunk azon, hogy ezt minél hamarabb meg is tudjuk mutatni.

Jövő héten máris itt a lehetőség, hogy elkezdjük meghálálni a BVSC- nek azt a rengeteg mindent, amit kaptunk!
A CSAPAT újdonsült apukájának és családjának pedig ezúton is gratulálunk és sok egészséget kívánunk! Hajrá BVSC!
Adó 1 %