BVSC-Zugló

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 10.forduló

2019.11.17. 15:00 óra- Szőnyi út, 50m- es sátor

BVSC- Zugló Lokomotív- Octopus SE 6- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,1-3,0-2,1-3 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Tóth, Zsoldos, Békés 2, Potocska, Boncföldi A. 2, Guti Csere: Bogdánffy, Boncföldi M., Patonay 1, Győri 1.

Győri BenceGyőri Bence: Először is szeretnénk mi is őszinte részvétünket kifejezni a Szívós családnak! Sajnos megint elég nehéz erről a meccsről mit mondani…Kettősség van bennem, mert egyrészt a bajnokság egyik esélyese ellen játszottunk egy nagyon jó kis kiélezett meccset, másrészt hiába tartottuk magunkat 3 negyedig végül mégis csak vereség lett a vége. És nem is csak tartottuk magunkat… Az első negyedben már 4- 0- ra is vezettünk és ott talán nem adtak meg egy szabályos gólunkat, de a második negyed vége is még 5- 3 volt ide. Mondhatjuk megint, hogy az ellenfelünk talán jobban megkapta az ítéleteket, de egyrészt nekünk ezzel a vízben nem lenne szabad foglalkoznunk (!!!), másrészt pedig lehet, hogy ennek oka is van… és ezen el kell gondolkoznunk, illetve ezen mindenképpen változtatnunk kell a tavaszi fordulókra!

Bővebben...

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 11.forduló

2019.11.12. 21:00 óra- Szőnyi út

RETR- O- SC- BVSC- Zugló Lokomotív 9- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-2,2-2,4-2,3-0 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bors- Zsoldos, Békés 5, Potocska, Korbuly, Boncföldi A., Guti Csere: Tóth, Kis 1, Boncföldi M., Patonay

Győri BenceGyőri Bence: Őszintén szólva elég nehéz erről a meccsről mit mondani, főleg úgy, hogy a gondolataim egy részét nem szeretném leírni… A meccset ismét nagyon jól kezdtük, a második negyed felénél már 4- 0- ra vezettünk és sajnos a vízilabda törvényszerűsége, hogy az ellenfél ilyenkor könnyebben kapja meg az ítéleteket, amiket mi sajnos – bár teljes joggal – nehezen viseltünk és talán ebben a felfokozott hangulatban magunkat kergettük bele egy olyan játékba, amiből az ellenfelünk jobban jött ki. A sérülésekből elkezdtünk visszatérni, azért fizikálisan újra fel kell építeni magunkat és talán ennek is volt szerepe abban, hogy a 9- 2- es kiállítási arányt (ebből 2 cserés…) nem jól reagáltuk le…

Bővebben...

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 9.forduló

2019.11.10. 19:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

Oázis SC- BVSC- Zugló Lokomotív 19- 8Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,5-3,5-1,5-1 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Tóth 1, Zsoldos, Békés 1, Korbuly 2, Boncföldi A. 1, Boncföldi M. 1. Csere: Bogdánffy 1, Guti, Patonay 1

Győri BenceGyőri Bence: A bajnokság eddigi egyetlen veretlen csapatához látogattunk a hétvégén és úgy éreztem, hogy az egész csapat nagyon várja a meccset, hogy végre megmutassuk mit tudunk akár egy ilyen szintű csapat ellen. Sajnos már a meccs előtt eldőlt, hogy ez minimum egy elképesztően nehéz feladat lesz… Az elmúlt időszak erőltetett menetének most ittuk meg a levét, sérülések miatt 3- an nem is tudtunk játszani, de a többiek közül is volt olyan, aki 4 hete nem volt vízben (úgy volt, hogy nem is játszik, úgyhogy Tomának külön köszönet, hogy mégis vállalta!) és többen, akik a héten betegség vagy fájdalmak miatt nem tudtak edzeni. Még gondolkozom, hogy megóvjuk a meccset, mert mindezek mellett egy akkora pályán játszottunk, ami nem igazán volt fair, már csak utána kell néznem, hogy ez óvási alap e? :)

Bővebben...

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 8.forduló

2019.11.03. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Lokomotív- KPSE  11- 8Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,6-1,1-2,0-3 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bors- Zsoldos 2, Békés 2, Potocska, Korbuly 3, Boncföldi A. 2, Győri 1. Csere: Tóth, Bogdánffy, Kis, Boncföldi M., Patonay 1

Győri BenceGyőri Bence: A csütörtöki mérkőzésen tényleg nagyon jól játszottunk, szinte minden összejött azon a meccsen és pont emiatt volt bennem egy kis félsz, hogy vajon 3 nappal később képesek leszünk e megismételni a mutatott játékot. Ehhez képest megint nagyon jól kezdtünk, talán még jobban, mint szoktunk, az első két negyedben nagyon mentünk, haraptunk, esélye sem volt ellenfelünknek, 10- 3 volt a félidő. Itt ahogy szokott lenni el is hittük, hogy vége a meccsnek és talán kicsit el is fáradtunk, de mindez nem lehet mentség a 2.félidőben mutatott produkciónkra. Ma pihenőt kaptunk, de a holnap reggeli kondi utáni videózáson kielemezzünk majd a hibákat. ;) Most belefért ez is, de nem nézett ki jól, bár a győzelmünk igazából sosem volt veszélyben.

Bővebben...

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 7.forduló

2019.10.31. 21:00 óra- Szőnyi út

Jog Ászok VSK- BVSC- Zugló Lokomotív 4- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,2-4,0-6,2-4 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Zsoldos 2, Békés 3, Potocska 2, Korbuly 2, Boncföldi A. 2, Győri 2. Csere: Tóth, Bogdánffy 2, Kis, Boncföldi M. 1, Patonay 1.

Győri BenceGyőri Bence: Először is köszönjük szépen ellenfelünknek, hogy belementek, hogy eltoljuk a meccset! Azt gondolom, hogy ezt a szívességet úgy háláltuk meg, ahogy a sportban ezt meg lehet hálálni, megtiszteltük őket azzal, hogy 13- at tettünk közé. Szerencsére az eredmény nem tükrözi, hogy milyen jó csapatot sikerült ilyen különbséggel megverni. Szokásunkhoz híven nagyon jól kezdtünk és már a meccs elején tudattuk mindenkivel, hogy ki fogja hazavinni a 3 pontot. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy Gombival a parton komoly szakmaiság is érkezett a csapathoz és sikerült nagyjából mindent betartani, ami a meccs előtti megbeszélésen elhangzott. A védekezésünk nagyon jól működött (3,5 negyed alatt 2 gólt kaptunk) és ebből elől könnyű gólokat tudtunk lőni, gyakorlatilag egy ötöst leszámítva csak akciógólunk volt.

Bővebben...

1. oldal / 2

Adó 1 %