BVSC-Zugló

FÉRFI OB.I. KÖZÉPSZAKASZ- 8.FORDULÓ BVSC- ZUGLÓ- PANNERGY MVLC

Szivós István 2002 Bajnokság- Rájátszás 7.forduló

2017.06.01. 18:30 óra- Nyéki Imre Uszoda

BVSC- Zugló- OSC 5- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,0-3,2-2,1-0 )

BVSC- Póló: Firisz ( Ambrusz )- Szabó 2, Hajzer, Dudás 1, Kádár, Fancsali, Agócs Csere: Berényi 1, Pálinkás, Algács 1, Túróczi, Németh

nagy-sandorNagy Sándor: Véget ért számunkra ez a bajnokság is, sajnos egy újabb fájó vereséggel. Érezhető, hogy közeleg az év vége, de ennyi technikai hibát nem lehet elkövetni, mert elmegy rajta a meccs, néha olyan érzésem volt, hogy most tanulgatjuk a sportág alapjait. Értem én, hogy mindenki fáradt, de egy bizonyos szint alá nem szabadna süllyedni, mert akkor ez történik: egy gyengébb csapattól is ki tudunk kapni. Egy érmünk simán lehetett volna, de ebben nem csak nekem kellett volna hinni!

Szivós István 2002 Bajnokság- Rájátszás 6.forduló

2017.05.20. 15:00 óra- Tüzér utca

KSI SE- BVSC- Zugló 13- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-1,3-4,2-2,2-0 )

BVSC- Póló: Firisz- Szabó 2, Pálinkás, Fekete 2, Dudás 2, Kádár, Hajzer 1. Csere: Berényi, Fancsali, Túróczi, Agócs

nagy-sandorNagy Sándor: A meccs előtt már láttuk, hogy ellenfelünk erős, gyakorlatilag országos kerettel érkezett, nem bízza a véletlenre a dolgot... Azt kértem a fiúktól, hogy ez pozitívan hasson rájuk és érezzék magukat megtisztelve, hogy a legerősebb ellenfél nem vesz minket félvállról. Ebből az első negyedben semmi sem valósult meg, bátortalan, erőtlen játékot mutattunk. A folytatásban viszont összekapták magukat a srácok és kimondottan szép gólokkal visszajöttünk a meccsbe. A KSI győzelme nem forgott veszélyben egy pillanatig sem, mieinket viszont dicséret illeti egytől egyig, hiszen a mérkőzés nagy részében egyenlő partnerek voltunk. Az utolsó meccsen az érem lesz a tét, felfelé ível a fiúk teljesítménye, meg kell mutatnunk, hogy megérdemeljük a harmadik helyet!

 

Szivós István 2002 Bajnokság- Rájátszás 5.forduló

2017.05.06. 14:30 óra- Leányfalu

BVSC- Zugló- Oázis SC 13- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,4-2,3-3,3-1 )

BVSC- Póló: Ambrusz- Szabó 1, Mladoniczky, Fekete 4, Dudás 2, Hajzer 3, Agócs Csere: Berényi, Németh 1, Túróczi, Pálinkás 2, Csepregi

nagy-sandorNagy Sándor: Amilyen nyögve- nyelős volt a meccs, olyan jó utólag ránézni az eredményre. Örülök, hogy mindenki kivette a részét a sikerből, nem csak 2- 3 ember lőtt gólt és a védekezést is igazi csapatmunka jellemezte. A második félidőben már zónázhattunk, így ott tudtuk hagyni az ellenfél félpályán álldogáló játékosait és jobban tudtuk semlegesíteni a centereket, amivel az elején nagyon meggyűlt a bajunk. A következő két meccsből legalább egyet meg kell nyernünk és akkor még odaérhetünk a dobogóra!

Szivós István 2002 Bajnokság- Rájátszás 3.forduló

2017.04.01.10:00 óra- Vác

Vidám Vízilovak- BVSC- Zugló 9- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-3,5-1,0-2 )

BVSC- Póló: Firisz ( Ambrusz )- Szabó, Mladoniczky 1, Fekete 1, Dudás 2, Hajzer 2, Agócs Csere: Berényi, Németh, Túróczi, Pálinkás, Fancsali, Csepregi

nagy-sandorNagy Sándor: A hozzáállás és a küzdés rendben volt, de kevés tartalommal tudtuk ezt megtölteni, aminek az lett az eredménye, hogy egy abszolút megnyerhető meccsen maradtunk alul. Vannak pozitív jelek, látszik a fejlődés, de ezt korábban is elvárhattuk volna már. Ugyanis ha hamarabb elhiszik a srácok, hogy mindenkivel szemben van keresnivalójuk, akkor ezt a mai meccset meg tudták volna nyerni. A kezdés jó volt, mindenki koncentráltan, nagy elánnal vetette bele magát a küzdelembe. A sorsunk akkor pecsételődött meg, amikor a 3.negyedben szinte az összes helyzetünket kihagytuk, 10- nél hagytuk abba a kapufák számlálását... Így nem lehetett ezen a mai napon győztesként távozni Vácról, amit sajnálhatunk, járt volna a 3 pont és a győzelem is.

Szivós István 2002 Bajnokság- Rájátszás 4.forduló

2017.03.18.- Margitsziget, Széchy

Komplex Póló- BVSC- Zugló 4- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-0,2-2,1-2,1-2 )

BVSC- Póló: Firisz ( Ambrusz )- Szabó 1, Mladoniczky, Hajzer, Fekete 3, Dudás, Agócs Csere: Berényi, Algács, Túróczi, Fejes 2.

nagy-sandorNagy Sándor: Sikerült olyan nehézzé tenni magunknak ezt a meccset, amennyire csak lehetséges volt. Az első negyedben 4- 5 100%- os ziccer maradt ki, amit sikerült megfejelni egy négyperces kiállítással a második negyedben. Ez már egy kicsit felpaprikázta a fiúkat, és óriási erőket mozgósítva döntetlenre hozták ki az emberhátrányos időszakot. A helyzetkihasználás egész meccsen gyatra maradt, így nem sikerült megnyugtató előnyt kiharcolni, egyedül a védekezést és a kapusokat tudom kiemelni. Idegölő, feszült meccs volt, pedig minimum 10 gól különbség van a két csapat között. A győzelemhez gratulálok a fiúknak!

Szivós István 2002 Bajnokság- Rájátszás 2.forduló

2017.03.04. 12:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Váci VSE 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,1-1,2-0,3-2 )

BVSC- Póló: Ambrusz- Szabó 1, Mladoniczky 2, Fekete 3, Dudás, Hajzer 3, Agócs Csere: Berényi, Túróczi, Pálinkás, Algács 1, Fancsali

pecz-gaborPecz Gábor: Nagyon pörgősen kezdett a csapat. A labdaszerzések zömét  góllal fejeztük be. Utána sajnos sok akciógólt kaptunk, ami ezen a szinten sem fér bele már. Viszont a kapusunk Ambrusz Zsombor pazarul védett és megmentette a csapatot  a pontvesztéstől. Nem voltam elégedett, mert ennél jóval agilisabb védekezést várok mindenki részéről. A győzelemhez gratulálok!

Szivós István 2002 Bajnokság- Rájátszás 1.forduló

2017.02.11.- Kőér utca

Debrecen- BVSC- Zugló 8- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,1-1,2-0,3-2 )

BVSC- Póló: Firisz ( Ambrusz )- Mladoniczky, Algács, Nagy, Fekete 1, Strasser 4, Agócs Csere: Németh, Berényi, Túróczi, Fancsali, Csepregi

nagy-sandorNagy Sándor: A sűrű szombati meccs- program miatt kivételesen én helyettesítettem Gábor Bácsit a kispadon, de sajnos nem hoztam szerencsét. A meccs elején túl sok gólszerzési lehetőséget puskáztunk el, így szoros maradt az eredmény és a debreceni csapat tudott vezetést szerezni 3- 3 után. Innentől kezdve a támadójáték bátortalan és görcsös lett, csak az eredmény kozmetikázására futotta. Azt kértem a fiúktól a meccs után, hogy legközelebb nagyobb elszántsággal és bátrabban játszanak, hiszen nincs mitől félniük. A meccsnap legyen egy ünnep és örömmel töltse el őket, hogy számot adhatnak tudásukról.

 

1. oldal / 9

Versenynaptár

Adó 1 %