BVSC-Zugló

NŐI MAGYAR KUPA ELŐDÖNTŐ DUE- MAARSK GRAPHICS- BVSC- ZUGLÓ
BENU FÉRFI MAGYAR KUPA ELŐDÖNTŐ BVSC- ZUGLÓ- PANNERGY MVLC

Masters EB, 30+ Csapatunk a döntő küszöbén

Masters EB, 2018- Kranj, Szlovénia 

BVSC Heavy Tools néven indultak korosztályos Csapataink ( 30+, 45+ és 50+ ) a kranji Masters Európa Bajnokságon. 30+ Csapatunk két forduló után veretlenül menetel a döntő felé... 

eb-2018

BVSC- Uerdingen 8- 2 Vasárnap reggel 9 órakor, 10 fokban és esőben játszotta Csapatunk az első meccset. A korai kezdés és a zord körülmények miatt lassabban indult be a gépezet, de szép lassan felőrölték a német csapatot. 

BVSC- Partizan Belgrad 9- 3 A szerb csapat két negyedig nagyon jól tartotta magát, tudták lassítani a játékot, ami nekik kedvezett. A második félidőben viszont már megmutatkozott a két csapat közti

Szerdán a Neptun csapatával játszunk a döntőbe jutásért, míg a másik oldalon a Vác fog megküzdeni az Uerdingen ellen.

Gyerünk tovább, Fiúk!! Hajrá BVSC!! :) 

Bővebben...

Pásztor Mátyás a válogatott Világkupa keretében!

Märcz Tamás kijelölte válogatott keretét, amelyből 13 játékos utazik majd a szeptemberi Világkupára, Berlinbe. A felkészülés augusztus közepén kezdődik, a németekkel és az ausztrálokkal készül közösen válogatottunk, s egy BVSC- s újra lesz a csapatban, ezúttal Pásztor Mátyás. Matyit Szentesen értük el, ahol a BVSC- Zugló fiú serdülő csapatával edzőtáborozik Czigány Károly segítségeként. 

eb-2018

Pásztor Mátyás: Nagyon régóta várok egy ilyen nagy lehetőségre! Mint tudni lehet, a válogatottban való részvétel kimaradt az életemből valamiért. Egy újabb nagy kihívás, remélem sikeresen fogom abszolválni ezt a sanszot, amit kaptam! Annyit mondhatok, hogy mindent meg fogok tenni érte!!!

Sok sikert kívánunk!! Hajrá BVSC!! :)

4 között a magyar női válogatott!!

 

eb-2018

Végig izgalmas, több fordulatot is hozó meccsen sikerült az olasz válogatottat legyőzni lányainknak. Klubunk játékosai közül Gyöngyössy Anikó ellenállhatatlan centerjátékával, Leimeter Dóri két fontos góllal és rengeteg mezőnymunkával, Illés Nusi pedig az ellenfél legjobb játékosának kikapcsolásával vállalt fontos szerepet a győzelemben. Hatalmasat küzdött válogatottunk, amely az elődöntőben majd Hollandia ellen száll vízbe szerdán.
 
( Fotó: mvlsz/Kovács Anikó )

 

Edzőtábor- információs elérhetőségek

 

meszaros-vandaTisztelt Szülők és érdeklődők! A nyári edzőtáborral felmerülő kérdéseikkel, észrevételeikkel és a beiratkozással kapcsolatban kérjük keressék Mészáros Vandát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve a +3630/8700086- os telefonszámon! 

 

Vizes VB megnyitó- gyerekeknek!!

 

vizes_vb_logoA vizes VB szervezőbizottsága lehetőséget biztosít gyerekek számára a megnyitó ünnepségen való részvételre. Minden 10 gyerekre 1 felnőtt/ szülő kísérettel, csoportosan. Időpont: Július 14. péntek este 21 órától 23 óráig. Helyszín: Lánchíd pesti hídfőjénél a Duna vizén elhelyezett színpadok és lelátók a parton. Az érdeklődőket kérjük, hogy jelentkezzenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! 

 

50 éves bajnokcsapat!!

 

50-eves-bajnokcsapatÉppen 50 esztendeje, hogy 1966- ban férfi felnőtt csapatunk megnyerte az OB.I.- es bajnokságot! Az egyesület vezetői június 8- án, szerdán ünnepélyes keretek között köszöntik a bajnokcsapatot ( a képen balról jobbra ):
 
Katona András, Konrád Ferenc, Molnár Róbert, Konrád Sándor, Gyerő Zoltán, Kardos Tibor, Gyerő Csaba, Laky Károly mesteredző, Németh Imre, Kunos Gyula, Hecsei Pál, Kőrössy Ferenc ( a képről hiányzik Togyeriska Imre és Ajkai László 
 
Szép volt fiúk!

Folytatódik a női utánpótlás egyéni képzési program

utp-program-folytatas-0227Petrovics Mátyás: Ma, csakúgy, mint a múlt szombaton is folytattuk az ősszel megkezdett egyéni felkészítési programunkat, a női utánpótlás játékosok részére. Immár a hatodik ilyen napunkon vagyunk túl. Múlt héten ismételtük az ősszel tanultak egy részét, ma pedig már szárazföldi feladat is szerepelt a programunkban: speciális váll bemelegítő feladatok bemutatása és elsajátítása formájában. A vízben labdatechnikai, blokkolási és bekk gyakorlatokat, valamint új elemként a szoros emberfogás alapgyakorlatait végezték a lányok. A cél továbbra is az, hogy a játékosaink legfontosabb alapképességeit hozzuk magasra szintre. Ez most még fontosabb a számunkra, mert önkritikusan látjuk, hogy most nem várhatunk érmeket mindhárom korosztályban, mint a korábbi években. Éppen ezért elengedhetetlen a pólósaink bázis képességeinek a magas szintre hozása, hogy jó játékosokat képezzünk mindenkiből. Folytatás jövő héten, majd hamarosan ismét a felnőtt csapatunk játékosainak bevonásával is!

1. oldal / 3

Versenynaptár

Adó 1 %