BVSC-Zugló

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 7.forduló

2019.12.14. 13:30 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

PSN Zrt.- BVSC- Zugló 8- 4Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-1,2-1,0-1,2-1 )

BVSC- Zugló: Szabó ( Bögös )- Bajnógel, Balogh 1, Bakulya 1, Somlyay 1, Kormány, Takács Csere: Hernádi, Maléth 1, Török, Droppa, Palov

Czigány KárolyCzigány Károly: Sajnos folytatódott a betegség hullám. Majdnem mindenkin átment, volt akin kétszer is. Aznap kiderült, hogy az egyik legfontosabb játékosunkra sem számíthatunk. Ennek ellenére mindent megtettek a srácok! Küzdöttek, hajtottak, de sok volt a baki. Az  félidőben még keresgélték kicsit a helyüket, de így is voltak jó támadások. Sajnos a gólok elmaradtak, így elment a Pécs. A második félidő már kicsit jobb volt. Akadtak szép jelenetek, de sajnos nem tudtunk felzárkózni a rengeteg ellenünk megítélt büntető miatt. Jobban játszottunk, mint legutóbb, de így is sokat hibáztunk. Sajnos ez az őszi szezon így elég rosszul végződött. Jól fog jönni a pihenő! Lesz min dolgozni januártól! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 6.forduló

2019.11.30. 10.00 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 3- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-0,1-4,1-4,0-4 )

BVSC- Zugló: Bögös- Bajnógel, Balogh, Bakulya, Stodulka 3, Somlyay, Kormány Csere: Hernádi, Török, Droppa, Takács, Palov, Tanyay

Czigány KárolyCzigány Károly: A felkészülés nem volt ideális. A meccs előtti héten egyre többen jelezték, hogy betegek. Elég kevesen is tudtunk kiállni. Ennek ellenére a kezdés elég jól sikerült! Rengeteg labdát szereztek a gyerekek mezőnyben. Nem igazán tudott érvényesülni az ellenfél. Sajnos ezt mi nem tudtuk kihasználni és jobban ellépni. Nagyon erőlködősek voltak a mi támadásaink is. A második negyedben két nagy figyelmetlenségből kaptunk két sima gólt és ott valahogy kicsúszott a kezünkből az irányítás. Szerencsénk sem volt, de onnantól kezdve az idei év leggyengébb teljesítményét nyújtottunk..

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 5.forduló

2019.11.16. 13.00 óra- Szőnyi út, 50m- es sátor

KSI SE- BVSC- Zugló 4- 3Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-1,1-2,1-0,2-0 )

BVSC- Zugló: Bögös- Bajnógel, Balogh, Bakulya, Stodulka 1, Somlyay, Takács Csere: Hernádi, Kormány, Droppa, Palov

Czigány KárolyCzigány Károly: Le a kalappal a csapat előtt, mert végig küzdöttünk és csináltuk a dolgunkat! De.. Ennyi helyzetet, büntetőt  nem szabad kihagynunk! Védekezés 3 és fél negyedig rendben volt. Mi adtunk lehetőséget a játékvezetőnek, hogy büntetőt ítélhessen azzal, hogy elspóroltuk az utolsó láb- vagy kéztempót. Csak magunkat okolhatjuk, hogy ma nem nyertünk! A végén elkapkodtunk két labdát is és abból kaptuk az egyetlen akciógólt. Tizedmásodperce voltunk a döntetlentől, ami a minimum lett volna a meccset látva. Nagyon sajnálom a fiúkat, mert ma nyerhettünk volna. Ez nagy lehetőség volt, de nem törhet össze a csapat! Tanulunk tovább! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 4.forduló

2019.11.02. 13.45 óra- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- KESI 15- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-0,5-1,4-2,1-1 )

BVSC- Zugló: Dömök ( Bögös )- Bajnógel, Balogh 1, Hörömpöli, Stodulka 6, Somlyay 3, Takács Csere: Maléth, Bakulya 1, Kormány 1, Droppa 1, Palov 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: A csoportunk utolsó helyezettje ellen játszottunk egy jót! Az elején gyorsan elléptünk az ellenfelünktől, így egy jó gyakorlás lett a meccsből. Tudtam mindenkit sokat játszatni, ez is volt a cél. Készülünk tovább, mert a KSI következik! Gratulálok a srácoknak! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 3.forduló

2019.10.19. 10.00 óra- Szőnyi út

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 9- 4Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,1-2,4-0,3-1 )

BVSC- Zugló: Bögös ( Dömök )- Bajnógel, Balogh, Bakulya 1, Stodulka 1, Somlyay 1, Takács Csere: Hernádi 1, Maléth, Kormány, Droppa, Palov, Günsberger

Czigány KárolyCzigány Károly: Nagyon kemény meccsre számítottam a Fradi ellen. Nem is ért meglepetés. Az elején jól fel is vettük a kesztyűt. Ügyesen védekeztünk, egy fura gólt kaptunk az egész első félidőben. Sajnos a félpályás dobást elvesztettük és a harmadik negyedben pedig nem úgy mentünk tovább, ahogyan addig játszottunk. Voltak elmaradt ítéletek, de a sok egyéni hiba után elment a Fradi. A harmadik negyedben is ment az a bizonyos hajó. Nem tudtunk már újítani, a végére kicsit el is fáradtunk. Semmi gond! Az első félidő kifejezetten tetszett! Ezt kell tovább fejleszteni, hogy még tovább tudjuk tartani ezt a szintet ilyen erős ellenfelekkel szemben! Hajrá BVSC!

1. oldal / 2

Adó 1 %