BVSC-Zugló

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 2.forduló

2019.10.05. 11.00 óra- Népliget

BVSC- Zugló- Ceglédi VSE 18- 7Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,6-3,6-1,5-1 )

BVSC- Zugló: Bögös ( Dömök )- Bajnógel 3, Balogh 1, Bakulya 2, Stodulka 7, Somlyay 3, Takács Csere: Török, Maléth, Kormány, Droppa, Palov

Czigány KárolyCzigány Károly: A szombati mérkőzésen egy erős Cegléd várt ránk! Próbáltunk az első forduló tapasztalataiból építkezni. Az első negyed nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Jól védekeztek a ceglédiek, mi meg hagytuk magunkat. Rossz passzok miatt sokszor fel sem tudtuk juttatni a labdát az ő kapujuk elé. Ezt átbeszéltük a srácokkal az első szünetben és sikerült változtatni. Ahogy beindult a sok mozgás, úgy meg is voltak a helyzeteink. Sok ítéletet harcoltak ki a fiúk és azokat jó százalékkal értékesítettük! Igaz, elég furcsa játékvezetés volt azon a napon. Nem gondolom, hogy 14- 15 büntetőt kell ítélni egy meccsen és hogy ez a vízilabda jövője... Mi jobban alkalmazkodtunk ehhez és a második félidőben már nyugodtabban játszhattunk. Gratulálok a győzelemhez mert ügyesek voltak a gyerekeknek! Építkezünk tovább! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 1.forduló

2019.09.21. 17.00 óra- Hajós Alfréd Sportuszoda

BVSC- Zugló- UVSE 6- 5Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,0-2,0-1,3-2 )

BVSC- Zugló: Bögös- Bajnógel 2, Balogh, Bakulya 1, Stodulka 2, Somlyay, Takács Csere: Hernádi, Maléth, Kormány 1, Droppa, Palov

Czigány KárolyCzigány Károly: Nagyon vártam már az első fordulót. Szerettem volna látni, hogy hol is tartunk most az ellenfelekhez képest. Azt tudtam, hogy van hova fejlődni, de azért ez a mérkőzés jól meg is mutatta ezeket. Szinte álomszerű kezdés után teljes tanácstalanság két negyeden keresztül. Nem igazán működött a védekezés. Támadásban nagyon bután és bátortalanul játszottunk. A szerencse velünk volt a végén! Mázlis góllal vettük vissza a vezetést és hatalmas védésekkel a végén tartottuk azt meg! Nagyot küzdöttek a gyerekek! Ahhoz gratulálok, de sokat kell dolgoznunk még! Jó lenne, ha nem kellene minden meccsen lábon kihordanom egy- két szívrohamot! :)

Bemutatkozott legfiatalabb Csapatunk Cegléden!

2019. június 8- 9.- Cegléd

2008Czigány Károly: Az első meccsen a KSI ellen kicsit bátrabb játékkal, nyerhettünk is volna.. Kihagytunk 3 büntetőt, amikből mi kaptunk gólt... 6- 2- re kikaptunk. A második mérkőzésen a Pécs ellen játszottunk. Nagyon rosszul és akarat nélkül, simán szenvedtünk vereséget.. 9- 4- re győzött a Pécs. Mindkét meccs nyerhető lett volna. A harmadik mérkőzésen megszereztük az első győzelmünket a Honvéd csapata ellen. Itt már mindenki játszhatott, javíthattunk a játékunkon. Volt azért itt is hiba, de már jobban akartak a fiúk! 

Bővebben...

Adó 1 %