BVSC-Zugló

A 2008- as Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.31.

Czigány KárolyCzigány Károly: A szezon eleje jól sikerült, két győzelemmel kezdtünk. A Fradi ellen is vezettünk még a félidőben, aztán sajnos a végére összeestünk. Egy kötelező győzelem után jött a KSI mérkőzés... Egy utolsó másodperces góllal kaptunk ki, gyenge játékvezetés mellett. Itt már látszódott, miben is kell igazán fejlődünk. Rengeteg helyzetet hagytunk ki. A két maradék meccsünkön a betegségek hátráltattak és már nem tudtunk teljes csapattal kiállni. De még így is felsőházasnak kellett volna lennünk, egy furcsa utolsó fordulós KSI eredmény miatt lemaradtunk. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Több van ebben a csapatban! Dolgozunk tovább az új évben is! Sok sikert minden BVSC- s csapatnak és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 7.forduló

2019.12.14. 13:30 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

PSN Zrt.- BVSC- Zugló 8- 4Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-1,2-1,0-1,2-1 )

BVSC- Zugló: Szabó ( Bögös )- Bajnógel, Balogh 1, Bakulya 1, Somlyay 1, Kormány, Takács Csere: Hernádi, Maléth 1, Török, Droppa, Palov

Czigány KárolyCzigány Károly: Sajnos folytatódott a betegség hullám. Majdnem mindenkin átment, volt akin kétszer is. Aznap kiderült, hogy az egyik legfontosabb játékosunkra sem számíthatunk. Ennek ellenére mindent megtettek a srácok! Küzdöttek, hajtottak, de sok volt a baki. Az  félidőben még keresgélték kicsit a helyüket, de így is voltak jó támadások. Sajnos a gólok elmaradtak, így elment a Pécs. A második félidő már kicsit jobb volt. Akadtak szép jelenetek, de sajnos nem tudtunk felzárkózni a rengeteg ellenünk megítélt büntető miatt. Jobban játszottunk, mint legutóbb, de így is sokat hibáztunk. Sajnos ez az őszi szezon így elég rosszul végződött. Jól fog jönni a pihenő! Lesz min dolgozni januártól! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 6.forduló

2019.11.30. 10.00 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 3- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-0,1-4,1-4,0-4 )

BVSC- Zugló: Bögös- Bajnógel, Balogh, Bakulya, Stodulka 3, Somlyay, Kormány Csere: Hernádi, Török, Droppa, Takács, Palov, Tanyay

Czigány KárolyCzigány Károly: A felkészülés nem volt ideális. A meccs előtti héten egyre többen jelezték, hogy betegek. Elég kevesen is tudtunk kiállni. Ennek ellenére a kezdés elég jól sikerült! Rengeteg labdát szereztek a gyerekek mezőnyben. Nem igazán tudott érvényesülni az ellenfél. Sajnos ezt mi nem tudtuk kihasználni és jobban ellépni. Nagyon erőlködősek voltak a mi támadásaink is. A második negyedben két nagy figyelmetlenségből kaptunk két sima gólt és ott valahogy kicsúszott a kezünkből az irányítás. Szerencsénk sem volt, de onnantól kezdve az idei év leggyengébb teljesítményét nyújtottunk..

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 5.forduló

2019.11.16. 13.00 óra- Szőnyi út, 50m- es sátor

KSI SE- BVSC- Zugló 4- 3Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-1,1-2,1-0,2-0 )

BVSC- Zugló: Bögös- Bajnógel, Balogh, Bakulya, Stodulka 1, Somlyay, Takács Csere: Hernádi, Kormány, Droppa, Palov

Czigány KárolyCzigány Károly: Le a kalappal a csapat előtt, mert végig küzdöttünk és csináltuk a dolgunkat! De.. Ennyi helyzetet, büntetőt  nem szabad kihagynunk! Védekezés 3 és fél negyedig rendben volt. Mi adtunk lehetőséget a játékvezetőnek, hogy büntetőt ítélhessen azzal, hogy elspóroltuk az utolsó láb- vagy kéztempót. Csak magunkat okolhatjuk, hogy ma nem nyertünk! A végén elkapkodtunk két labdát is és abból kaptuk az egyetlen akciógólt. Tizedmásodperce voltunk a döntetlentől, ami a minimum lett volna a meccset látva. Nagyon sajnálom a fiúkat, mert ma nyerhettünk volna. Ez nagy lehetőség volt, de nem törhet össze a csapat! Tanulunk tovább! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 4.forduló

2019.11.02. 13.45 óra- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- KESI 15- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-0,5-1,4-2,1-1 )

BVSC- Zugló: Dömök ( Bögös )- Bajnógel, Balogh 1, Hörömpöli, Stodulka 6, Somlyay 3, Takács Csere: Maléth, Bakulya 1, Kormány 1, Droppa 1, Palov 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: A csoportunk utolsó helyezettje ellen játszottunk egy jót! Az elején gyorsan elléptünk az ellenfelünktől, így egy jó gyakorlás lett a meccsből. Tudtam mindenkit sokat játszatni, ez is volt a cél. Készülünk tovább, mert a KSI következik! Gratulálok a srácoknak! Hajrá BVSC!

1. oldal / 2

Adó 1 %