BVSC-Zugló

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság- 6.forduló

FaceBook

2018.12.15. 12:30 óra- Szőnyi út, 50-es sátor

BVSC- Zugló- YBL WPC 7- 2 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,2-0,2-1,1-1 )

BVSC- Zugló: Gere ( Krasznai )- Mohos 2, Endrédi, Hegedűs, Dobi, Rajna 1, Szabó 2. Csere: Hajbin, Pál, Somlyay, Korpás, Bajnógel, Stodulka 1, Nedemann

Nagy SándorNagy Sándor: Az év utolsó meccse már "ünnepi" hangulatban telt, a hóesés miatt sokan úgy érezték máris itt a karácsony. Rengeteg figyelmetlenséggel és pontatlansággal játszottunk az elejétől a végéig, de ma ez is elegendő volt a győzelemhez, mivel az ellenfél legjobb játékosa sérülés miatt hiányzott. A támadásokban sokszor tumultus alakult ki a kapu előtt, de nézzük pozitívan: mindenki nagyon aktív volt, azt még tanulni kell, hogyan alakítsunk ki több tiszta helyzetet. A védekezés viszont egész meccsen rendben volt, kapusaink is biztos pontok voltak.

A felsőház megvan, bár még van egy meccsünk az "őszi" idényből, tavasszal fognak eldőlni a lényeges kérdések- már ami az eredményeket illeti. Engem sokkal jobban érdekel, hogyan fejlődünk majd tovább, haladnunk kell lépésről- lépésre! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és az őszi teljesítményhez!

 
Adó 1 %