BVSC-Zugló

2007- es Csapatunk megnyerte a XXV. Beck Péter Emléktornát

FaceBook

2018.06.09.- 06.10.- Cegléd

2007Nagy Sándor: Szombaton a legnagyobb izgalmakat az időjárás generálta, sokáig állt a játék a villámlás és a közelgő vihar miatt. Sikerült megúszni kisebb zivatarokkal, az első nap rövidebb meccseket játszott az összes csapat, de legalább nem maradt el a torna. A héten és még az első két mérkőzésen is csak ismerkedtem a csapattal és az ellenfelekkel, azonnal látszott, hogy kiemelkedünk a mezőnyből, de a másik csoportban vannak, akikkel majd az éremért fogunk harcolni. A srácok ügyesek voltak, mindenki kapott lehetőséget, sok labdaszerzésből, megúszásokból szereztük a góljaink többségét.

Az utolsó csoportmeccsünk vasárnap reggelre maradt, a házigazda ellen sosem könnyű, de nagyon jól kezdtek a fiúk, jól működött a szoros emberfogás és sikerült gólokkal lezárni a lefordulásokat is. A második negyedben volt egy kis hullámvölgy, de aztán a harmadik negyedben végleg eldöntöttük a találkozót, az utolsó negyedben már pihentetni is tudtuk a kezdőcsapatot.

Az elődöntőben az OSC volt az ellenfelünk, nagyon szoros meccset játszottak a KSI- vel, tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Érezhető volt, hogy mi már a második meccsünket játszottuk, sok kihagyott helyzet mellé figyelmetlen védekezés párosult. Szinte végig futottunk az eredmény után, de sikerült utolérni az OSC- t és kis szerencsével bejutottunk a torna döntőjébe.

A döntő már a harmadik meccsünk volt vasárnap, de óriásit küzdöttek a gyerekek! Ilyen kiegyenlített küzdelmet régen tapasztaltam, teljesen egyforma volt mind a két csapat elöl és hátul is. Az eredmény is mutatja, hogy a kapusok remekül teljesítettek, egy pici kihagyás volt a KSI részéről a végjátékban, ezen dőlt el az aranyérem sorsa. Dicséretes, hogy a harmadik mérkőzés legvégén is jól bírták erővel a fiúk, ez és az egész éves jó teljesítmény Endre Bácsi, Áron Bá és Vanda Néni munkájának köszönhető! Gratulálok a fiúknak a győzelmekhez, edzőiknek pedig köszönöm a munkájukat! 
Jó volt újra nyerni Cegléden, hajrá BVSC!
 
Eredmények: 

BVSC- KESI 13- 1 (3.negyed közepén félbeszakadt) 

BVSC- Honvéd 13- 4

BVSC- Cegléd 11- 4

BVSC- OSC 8- 7

BVSC- KSI 2- 1

A torna gólkirálya: Mohos Zsigmond

Az Aranycsapat tagjai: Krasznai Máté, Mohos Zsigmond, Hajbin Zalán, Szabó Ágoston, Pál Maja, Boda Dávid, Dobi Dénes, Somlyay Soma, Korpás Janka, Rajna János, Endrédi Máté, Bajnógel Márton, Simkó Zsombor, Bakulya Ádám
Adó 1 %