BVSC-Zugló

2007-csapat

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 7.forduló

2019.06.01. 11:00 óra- Leányfalu

UVSE- BVSC- Zugló 4- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-1,2-3,1-2,1-2 )

BVSC- Zugló: Gere- Mohos 2, Boda 1, Dobi 2, Rajna 2, Szabó P., Nedermann Csere: Hajbin, Endrédi, Varga, Somlyay, Szabó Á., Hegedűs, Stodulka, Bajnógel

Nagy SándorNagy Sándor: Utolsó idei mérkőzésünkhöz érkeztünk, Leányfalun, napsütéses, idilli környezetben játszhattunk. Az érmek sorsa már eldőlt két hete, ennek ellenére minden csapat maximális koncentrációval és nagyon motiváltan szállt vízbe. A védekezésünk nagyon rendben volt, ismét jól ment a bekkelés, mezőnyben pedig sok labdát szereztek a fiúk. Ami ma egy kicsit halványabb volt az a támadójátékunk, sok helyzet és két büntető is kimaradt. Ezúttal ez is belefért, jó érzés volt győzelemmel zárni a bajnokságot, megérdemelten lettünk bronzérmesek.

Bővebben...

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 6.forduló

2019.05.18. 11:15 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda

BVSC- Zugló- Ceglédi VSE 14- 0 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,6-0,3-0,2-0 )

BVSC- Zugló: Krasznai ( Gere )- Mohos 2, Boda, Dobi 2, Rajna 4, Szabó P. 1, Nedermann Csere: Hajbin, Endrédi 2, Somlyay, Szabó Á., Hegedűs, Stodulka 1, Bajnógel 1.

Nagy SándorNagy Sándor: Egy edző számára a legjobb érzés az, ha visszaköszönnek a mérkőzésen a hét közben gyakorolt taktikai elemek. Ez ma maximálisan teljesült: a Szilárd Bácsitól megtanult bekkelések és a (valóban) szoros emberfogás egész meccsen működött! Ma nem csak eredményesen hanem szépen is játszottak a fiúk, igaz ellenfelünk nem fogott ki jó napot, nem tanúsított nagy ellenállást. Külön öröm, hogy az eddigiekkel ellentétben a  gólszerzésből többen is kivették a részüket, kapusaink pedig hibátlan mérleggel zártak. Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megvan a bronzérem, de aki ismer, tudja, hogy nem megyünk feltett kézzel az utolsó fordulóra- főleg nem a lilák ellen! Szép volt fiúk, gratulálok! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 5.forduló

2019.04.27. 14:00 óra- Cegléd

YBL WPC- BVSC- Zugló 6- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-2,2-1,2-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Krasznai ( Gere )- Mohos 3, Endrédi, Dobi 1, Rajna 4, Szabó P., Nedermann Csere: Hajbin, Király, Boda, Somlyay, Szabó Á., Varga, Stodulka

Nagy SándorNagy Sándor: A bronzérem megszerzése szempontjából rendkívül fontos volt a mai meccs, amelyet Cegléden vívtunk meg az YBL csapata ellen. Kicsit hűvös, felhős idő fogadott minket, de szerencsére a helyszín nem volt ismeretlen és a kicsit mostoha körülmények sem zavarták meg a fiúkat. Jól kezdtünk, a védekezés pontos, feszes volt, az ellenfél kapuja előtt pedig sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Sajnos nem sikerült ellépni 3- 4 góllal, pedig a helyzetek alapján ez lett volna a reális. A félidő után magunkra húztuk ellenfelünket, lazult a védekezés és a helyzeteinket továbbra is gyenge százalékkal értékesítettük. Az utolsó negyedben a szerencsére sem panaszkodhattunk, de sokat dolgoztak ezért a srácok, sikerült megtartani az előnyt és összességében megérdemelten nyertünk.

Bővebben...

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 4.forduló

2019.04.13. 14:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 7- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-3,3-3,0-2 )

BVSC- Zugló: Gere ( Krasznai )- Mohos 3, Endrédi, Dobi, Rajna 3, Szabó P., Nedermann Csere: Hajbin, Király, Boda, Somlyay, Szabó Á., Bajnógel, Stodulka

Nagy SándorNagy Sándor: Emberemlékezet óta nem játszottunk bajnoki meccset, az idei kiírás abszolúte nem kedvez a gyerekek fejlődésének, kevés a forduló, szinte egy hónapra jut egy összecsapás. Talán ez a hosszú szünet is érződött ma a fiúkon, de aztán szép lassan felvették a ritmust és igazi rangadó hangulat uralkodott el a medencében és azon kívül is. Láttam előrelépést a KSI meccshez képest, több jó és gyors megjátszásunk is volt, de sajnos még mindig akadt rengeteg apró, visszatérő hiba is. A harmadik negyedben nagyon szép gólokkal megfordítottuk az állást, de ezt az előnyt ugyanilyen gyorsan ki is engedtük a kezünkből. Egygólos hátrányban aztán nem sikerült kihasználni az adódó lehetőségeket, így sajnos már nem volt idő egy újabb felzárkózásra.

Bővebben...

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 2.forduló

2019.03.09. 12:30 óra- Nyéki Imre Uszoda 33m- es

KSI SE- BVSC- Zugló 7- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,1-3,0-0,3-2 )

BVSC- Zugló: Krasznai- Mohos, Endrédi, Dobi, Rajna 3, Szabó P. 1, Nedermann Csere: Hajbin, Varga, Boda, Somlyay, Szabó Á., Hegedűs,  Stodulka

Nagy SándorNagy Sándor: Egy KSI- BVSC mindig rangadó, nagyon készülnek rá a gyerekek és a szülők is. Ennek megfelelően elég forró volt a hangulat a sátorban, néha akkora volt a hangzavar, hogy a saját hangomat sem hallottam... Előző mérkőzésünkhöz képest most a kezdést szúrtuk el, három gólos előnyt ajándékoztunk a KSI- nek, ami egy ilyen kiélezett csatában sajnos nem fér bele. Egyértelműen kiütközött, hogy miben kell javulnunk (emberelőny 12/0!), azon leszünk, hogy tanuljunk ezekből a szituációkból. A vereség ellenére megdicsértem a fiúkat, mert a küzdés, hajtás rendben volt. Most egy hosszabb szünet következik, azt várom, hogy mindenki egy kicsit jobban tegye oda magát az edzéseken! Hajrá BVSC!

1. oldal / 3

Adó 1 %