BVSC-Zugló

2007-csapat

Markovits Kálmán Gyermek 2007 Bajnokság- 2.forduló

2019.09.28. 12:15 óra- Margitsziget, Széchy Tamás Uszoda

BHSE- BVSC- Zugló 4- 25 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-7,2-4,1-7,0-7 )

BVSC- Zugló: Krasznai- Mohos 3, Endrédi 1, Dobi 6, Rajna 2, Szabó P. 3, Nedermann 1. Csere: Hajbin, Király 1, Boda 1, Somlyay 1, Hegedűs 1, Bajnógel 3, Stodulka 1, Vitéz 1.

Pecz GáborPecz Gábor: Könnyű győzelmet aratott a csapat. Mindenki  kapott játéklehetőséget és java részben sokan tudtak gólt szerezni. Egy negyed volt, ahol némi zavart érzékeltem, de ettől függetlenül igyekeztek a srácok. Kicsit nagyobb a hézag a következő meccsünkig, ezért dolgozunk tovább!

Markovits Kálmán Gyermek 2007 Bajnokság- 1.forduló

2019.09.14. 11:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- YBL WPC 13- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-2,1-2,4-3,6-2 )

BVSC- Zugló: Gere- Mohos 6, Endrédi, Dobi 2, Rajna 2, Szabó P. 1, Nedermann Csere: Hajbin, Király, Boda 1, Somlyay, Varga, Bajnógel, Stodulka 1, Vitéz

Pecz GáborPecz Gábor: Minden kezdet nehéz- ez abszolút helytálló, főleg ha egy jó csapat ellen indul meg a szezon. Nagyon pontatlanul játszottunk elöl is, hátul is. Nagyon sok helyzet maradt ki, ami védekezési hibákhoz vezetett. A lendület megvolt, az akarat is, és azt is mondhatom, hogy fejben jobban bírtuk és ezért nyertünk. Jobban le kell tisztulni pár dolognak a támadásban. Emberelőnyök nem úgy működnek, de ehhez még kell idő. Azért örülünk, hogy sikerült győzelemmel kezdeni, még ha nem is jó játékkal.

Edzőtáborozunk 2019- Szentes

2019.08.17.- 08.23.- Szentes

2007Pecz Gábor: Az 5.hetet Szentesen töltöttük. Szerdáig a szokásos munkamenet volt, persze addig is voltak edzőmeccsek, de inkább az alapozás volt hangsúlyos. Csütörtöktől részt vettünk egy kupán, ahol mérkőzésről- mérkőzésre egyre nagyobb lendülettel vetette magát bele a csapat. Egy kicsi vízilabda ünnepet kreáltak jó szervezéssel, jó hangulatban. Megint sok dolgot lehetett észlelni a meccsek alkalmával és több ismeretet szerezni. Voltak nagyon jól sikerült periódusok, de voltak olyanok is, amik hagytak maguk után kívánnivalót. Összevetve az egészet örülök, hogy  megint egy élményekben gazdag héten vagyunk túl.

Bővebben...

Edzőtáborozunk 2019- Kecskemét

2019.07.28.- 08.02.- Kecskemét

2007Pecz Gábor: A gyerekeknek ez volt az első elutazós táboruk, azt gondolom, nagyon jól sikerült minden tekintetben. Szuper körülmények voltak, gondolok a szállásunkra, az ellátásra és az edzés lehetőségre. Jó edzőmeccseink voltak a Kecskemét csapatával, ahol több csipetet kaptam már a srácokból. Igaz voltak hiányzók, de ettől függetlenül nagyon hasznos hét volt. 

Képek az edzőtáborról itt

Nagy Sándor évértékelője

2019.06.26. 

Nagy SándorNagy Sándor: A nyári edzőtábor előtt Cegléden, a Beck Péter emléktornán ismertem meg a csapatot. Ott óriási küzdelemben kerekedtünk felül az elődöntőben az OSC majd a döntőben a KSI csapatán. Szép teljesítmény volt, de látszódott, hogy ez a három csapat nüanszokra van egymástól. Ez be is igazolódott a szezon során, az említett csapatok, illetve az YBL ellen csupa kiélezett meccseket játszottunk, kicsit csalódás, hogy a KSI- t egyszer sem sikerült megverni. A végeredményt azonban reálisnak tartom, megérdemelt a bronzérem, de nincsenek tőlünk messze az előttünk végzett csapatok sem.

Bővebben...

1. oldal / 4

Adó 1 %