BVSC-Zugló

2007-csapat

Edzőtáborozunk 2019- Kecskemét

2019.07.28.- 08.02.- Kecskemét

2007Pecz Gábor: A gyerekeknek ez volt az első elutazós táboruk, azt gondolom, nagyon jól sikerült minden tekintetben. Szuper körülmények voltak, gondolok a szállásunkra, az ellátásra és az edzés lehetőségre. Jó edzőmeccseink voltak a Kecskemét csapatával, ahol több csipetet kaptam már a srácokból. Igaz voltak hiányzók, de ettől függetlenül nagyon hasznos hét volt. 

Képek az edzőtáborról itt

Nagy Sándor évértékelője

2019.06.26. 

Nagy SándorNagy Sándor: A nyári edzőtábor előtt Cegléden, a Beck Péter emléktornán ismertem meg a csapatot. Ott óriási küzdelemben kerekedtünk felül az elődöntőben az OSC majd a döntőben a KSI csapatán. Szép teljesítmény volt, de látszódott, hogy ez a három csapat nüanszokra van egymástól. Ez be is igazolódott a szezon során, az említett csapatok, illetve az YBL ellen csupa kiélezett meccseket játszottunk, kicsit csalódás, hogy a KSI- t egyszer sem sikerült megverni. A végeredményt azonban reálisnak tartom, megérdemelt a bronzérem, de nincsenek tőlünk messze az előttünk végzett csapatok sem.

Bővebben...

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 7.forduló

2019.06.01. 11:00 óra- Leányfalu

UVSE- BVSC- Zugló 4- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-1,2-3,1-2,1-2 )

BVSC- Zugló: Gere- Mohos 2, Boda 1, Dobi 2, Rajna 2, Szabó P., Nedermann Csere: Hajbin, Endrédi, Varga, Somlyay, Szabó Á., Hegedűs, Stodulka, Bajnógel

Nagy SándorNagy Sándor: Utolsó idei mérkőzésünkhöz érkeztünk, Leányfalun, napsütéses, idilli környezetben játszhattunk. Az érmek sorsa már eldőlt két hete, ennek ellenére minden csapat maximális koncentrációval és nagyon motiváltan szállt vízbe. A védekezésünk nagyon rendben volt, ismét jól ment a bekkelés, mezőnyben pedig sok labdát szereztek a fiúk. Ami ma egy kicsit halványabb volt az a támadójátékunk, sok helyzet és két büntető is kimaradt. Ezúttal ez is belefért, jó érzés volt győzelemmel zárni a bajnokságot, megérdemelten lettünk bronzérmesek.

Bővebben...

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 6.forduló

2019.05.18. 11:15 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda

BVSC- Zugló- Ceglédi VSE 14- 0 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,6-0,3-0,2-0 )

BVSC- Zugló: Krasznai ( Gere )- Mohos 2, Boda, Dobi 2, Rajna 4, Szabó P. 1, Nedermann Csere: Hajbin, Endrédi 2, Somlyay, Szabó Á., Hegedűs, Stodulka 1, Bajnógel 1.

Nagy SándorNagy Sándor: Egy edző számára a legjobb érzés az, ha visszaköszönnek a mérkőzésen a hét közben gyakorolt taktikai elemek. Ez ma maximálisan teljesült: a Szilárd Bácsitól megtanult bekkelések és a (valóban) szoros emberfogás egész meccsen működött! Ma nem csak eredményesen hanem szépen is játszottak a fiúk, igaz ellenfelünk nem fogott ki jó napot, nem tanúsított nagy ellenállást. Külön öröm, hogy az eddigiekkel ellentétben a  gólszerzésből többen is kivették a részüket, kapusaink pedig hibátlan mérleggel zártak. Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megvan a bronzérem, de aki ismer, tudja, hogy nem megyünk feltett kézzel az utolsó fordulóra- főleg nem a lilák ellen! Szép volt fiúk, gratulálok! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 5.forduló

2019.04.27. 14:00 óra- Cegléd

YBL WPC- BVSC- Zugló 6- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-2,2-1,2-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Krasznai ( Gere )- Mohos 3, Endrédi, Dobi 1, Rajna 4, Szabó P., Nedermann Csere: Hajbin, Király, Boda, Somlyay, Szabó Á., Varga, Stodulka

Nagy SándorNagy Sándor: A bronzérem megszerzése szempontjából rendkívül fontos volt a mai meccs, amelyet Cegléden vívtunk meg az YBL csapata ellen. Kicsit hűvös, felhős idő fogadott minket, de szerencsére a helyszín nem volt ismeretlen és a kicsit mostoha körülmények sem zavarták meg a fiúkat. Jól kezdtünk, a védekezés pontos, feszes volt, az ellenfél kapuja előtt pedig sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Sajnos nem sikerült ellépni 3- 4 góllal, pedig a helyzetek alapján ez lett volna a reális. A félidő után magunkra húztuk ellenfelünket, lazult a védekezés és a helyzeteinket továbbra is gyenge százalékkal értékesítettük. Az utolsó negyedben a szerencsére sem panaszkodhattunk, de sokat dolgoztak ezért a srácok, sikerült megtartani az előnyt és összességében megérdemelten nyertünk.

Bővebben...

1. oldal / 4

Adó 1 %