BVSC-Zugló

BENU Férfi Magyar Kupa- Elődöntő, BVSC- Zugló- Szolnoki Dózsa
NŐI OB.I. 1.forduló BVSC- Zugló- BHSE

Rusorán Péter Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 2.forduló

2020.03.07. 11:00 óra- Népliget

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 10- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-2,4-3,2-4 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 5, Doroszlai 3, Tátrai 1, Bakulya 1, Simon 1, Ladányi Csere: Bodóki, Szőke M. 1, Imre, Kiss B.

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Emberelőny- emberhátrány gyakorlás volt, amiben közel azonos volt a két csapat. Több akciógólt tudtunk lőni és talán ezzel nyertük meg ezt a kaotikus mérkőzést. Nagyon sok helyzetet, ötöst puskáztunk el, be kellett volna lőni és akkor hátradőlhettünk volna. Kapkodásba ment át a játék mindkét részről. Balogh Boti vezérletével azért sikerült behúzni a győzelmet. Nagyon jó megoldották a feladatukat védőink, az ellenfél legjobbja semlegesítésében, igaz kipontozódások révén, de sikerült. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és ahhoz, hogy jobban bírták idegekkel ezt a meccset! Nagyszerű két csapat, nagyszerű mérkőzésén sikerült nyerni és ez a jövőt nézve mindenképpen biztató! Hajrá BVSC!

2020.03.07. 15:00 óra- Cegléd

BVSC- Zugló II.- CVSE 6- 16Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,0-4,1-6,1-4 )

BVSC- Zugló: Györkei- Opra, Papp, Fain, Szabó P. 2, Dobi 1, Nedermann 2. Csere: Fülöp, Bíró, Akulov, Petlyánszki, Somogyi, Szilágyi, Endrédi, Kistók 

Csombor Zoltán: Nem voltunk egy súlycsoportban, de ennek ellenére az első negyedet megnyertük. A másodikban elvesztettük egyik legjobbunkat és így már nem tudtuk tartani a lépést a Cegléddel. A fiatalok lőtték a gólokat, a többieknek ez nem sikerült. Egymás után fordultak le bennünket. Center nélkül támadásaink sem voltak erőteljesek. Több edzésre járással és edzésmunkával szorosabb lett volna. Háromból két nehéz meccsen túl vagyunk, reméljük most már eljön a mi időnk is! 

 

Versenynaptár

Adó 1 %