BVSC-Zugló

Csombor Zoltán évértékelője

FaceBook

2019.06.23.

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Sikerült a célkitűzésünket elérni és megvédeni a bajnoki címünket. Ezt ráadásul úgy, hogy az összes mérkőzésünket megnyertük. Ugyanúgy mint tavaly, nyolc játékosom fent játszott és sokszor edzett is Gabi bánál a 2005- tel.  Nehéz volt nekem is és a gyerekeknek is ezt jól összerakni. Viszont Gabival nagyon jól sikerült ezt megvalósítani. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az aranyérmünk és a nagyok bronzérme. Tavasszal minden meccsen sok góllal tudtunk nyerni, még a Fradi és KSI ellen is. Ez az őszhöz képest nagy előrelépés, ott ugyanis csak éppen hogy sikerült. A védekezésünk kiváló volt. Átlag 5 gólt kaptunk, ami szerintem ebben korban különösen jó teljesítmény. Még a két legnagyobb ellenfelünk is csak 6 gólig jutott. 

Solt a kapuban parádézott, igaz nagyon jó védelem mögött tette ezt. Botond és Zalán ontották a gólokat, itt is és Gabi bánál is. Mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. A dicséretet az egész csapat megérdemli! Hullámvölgy nélkül csinálták végig a tavaszt a fiúk. Kiemelném az edzés látogatottságot, mert a srácok nagyon keveset hiányoztak. Ennek is köszönhetően sikerült ez a remek idény. Mindenkinek jó pihenést kívánok a nyári szünetre!

B csapatunknak is sikeresnek mondható a tavaszi idénye, igaz két vereség benne volt, de nehéz feltörekvő ellenfeleket győztek le. Azzal, hogy két csapattal indultunk, mindenkinek sok játéklehetőség jutott. Mindenki tudott sokat játszani, hozzátenni a csoport 3.helyéhez. Segítséget kaptunk a 2007- től és a lányoktól. Így volt komplett a kis csapat. Kapuban Tomi utolsó védőt játszva még a védekezéshez is hozzátett, a gólvonalon pedig parádézott. Itt is megvolt a két gólfelelős Barni és Gergő személyében. Mindenki saját tudásának megfelelően tett hozzá a 3.helyhez.  Az edzésre járáson van mit még javítani, hogy még jobb eredményt lehessen elérni. Itt is kívánok mindenkinek jó pihenést! 
A végén, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni Áronnak, Gabinak és Szilárdnak az egész éves segítségüket. Ja ... és Karcsinak, hogy ilyen szenzációs csapatot hagyott rám.
Adó 1 %