BVSC-Zugló

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 3.forduló

FaceBook

2019.04.17. 16:30 óra- Szőnyi út

KSI SE- BVSC- Zugló 6- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-4,1-3,1-3,2-3 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 5, Bodóki, Doroszlai 5, Tátrai 2, Bakulya, Simon B. Csere: Szőke M., Szabó, Juhász 1, Ladányi, Rajna, Kiss, Dobi, Papp

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Nagyszerű játék, sima győzelem az egyik legnagyobb rivális ellen. Sikerült felkészülni az ellenfélből. Nagyon jó volt a védekezésünk, hibátlan kapusteljesítménnyel. Megint kevés gólt kaptunk és ennek örülök a legjobban. Emberhátrányban nyújtottuk a legjobbat. Még a bekkelésen kell javítani. Emberelőnyöket nagyon jól belőttük. Támadásban Botond és Zalán lefoghatatlan volt. Mindenki hozzátette a magáét. Büszke vagyok a csapatomra, mert ez az eredmény önmagáért beszél. Szép volt fiúk! Gratulálok ehhez a szép győzelemhez! Hajrá BVSC!

2019.03.23. 15:30 óra- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló II.- Százhalombattai VSE 12- 9Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,3-2,2-4,4-1 )

BVSC- Zugló: Pelle- Kósa 6, Imre 4, Fain, Bíró, Akulov 1, Somogyi Csere: Opra, Petlyánszki, Szilágyi, Vadon, Szabó, Endrédi, Pál, Fülöp, Korpás 1. 

Csombor Zoltán: Kósa Gergő és Imre Barni vezérletével a végére biztosan behúztuk a meccset. Nehéz mérkőzés volt, mint ahogy vártuk. Az ellenfél két legjobbját sikerült kikapcsolni a játékból. A battaiak harmadik jó játékosa viszont sok borsot tört az orrunk alá. Végeredményben azonban csak sikerült nyernünk. Mindenki ügyes volt és hozzátett egy kicsit. Gratulálok a győzelemhez a fiúknak!

Adó 1 %