BVSC-Zugló

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- 6.forduló

FaceBook

2018.12.08. 17:15 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- PSN Zrt. Sportiskola 14- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,5-3,3-3,3-1 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 5, Bodóki, Doroszlai 5, Szőke, Szabó, Bakulya Csere: Tátrai 3, Juhász 1, Ladányi, Dobi, Kiss, Papp, Titkó, Mohos

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Az első perctől kezdve látszott, hogy mi sokkal jobbak vagyunk ellenfelünknél. Igaz lassan, de biztosan növeltük a különbséget. Támadásban egy kicsit körülményesek voltunk, inkább egyéni megoldásokból születtek a gólok. Amit szépen megoldottunk, azokat sorra elpuskáztuk. A védekezésünk viszont a helyén volt. Kikapcsoltuk a Pécs legjobbját a játékból. Szinte, mint mindig csak elmélázásokból kapunk gólt. Ennek ellenére elégedett vagyok a fiúkkal, mert mindent beleadtak. Az eredmény is rendben volt a végére. Gratulálok a győzelemhez és az őszi veretlenséghez!

BVSC- Zugló II.- Kistarcsa 11- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-2,4-1,3-0 )

BVSC- Zugló: Pelle- Kósa 6, Imre 1, Fain, Bíró 1, Akulov 1, Somogyi, Csere: Opra, Nedermann, Szilágyi, Vadon, Szabó, Korpás 2, Endrédi.

Csombor Zoltán: Nagyszerű győzelem volt. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen sima lesz. Ehhez az kellett, hogy mindenki a legjobbját hozza. Ez sikerült is. Remek egyéni teljesítmények, mind a kapuban, mind a center poszton. A győzelemhez kellett még, hogy kivettük a játékból az ellenfél legjobbját egy jó bekk teljesítménnyel. Gratulálok a győzelemhez!

 

Adó 1 %