BVSC-Zugló

Kőnigh György 2006 Gyermek Bajnokság szezonértékelő 2018

FaceBook

2018.07.08. 

sajat/czigany-karoly-2006Czigány Károly: Tavaly nyáron, mikor ezt a csapatot megkaptam, már tudtam, hogy jó lesz velük dolgozni! A nyárról és őszi szezonról sokat nem is lehetne beszélni. Ott a fejlődésen volt a hangsúly és hogy sok srácot ki tudjak próbálni meccseken! A feljátszókat is cserélgettem és azok is kaptak lehetőséget, akik addig még nem kerültek csapatba. Karácsony után derült ki, hogy egész jó a sorsolásunk! Szépen fel tudtuk építeni a gyerekeket a legfontosabb ellenfélre, a Fradira! Közben azért voltak olyan meccsek, amiket nagyon nehezen hoztunk (Kecskemét, Pécs, AVUS..), de volt rangadó is! A KSI elleni győzelem, ami,személy szerint a kedvencem volt idén! Ott játszottak a legjobban a fiúk! Idő közben jött egy felkérés, hogy el tudtunk indulni a pécsi Ambrus Tamás Emléktornán. Beleillett a felkészülésbe és kirángatott bennünket a hétköznapokból. Első hellyel és nagyon jó élményekkel zártuk azt a pár napot!

Aztán elérkezett a Fradi meccs! Egy nagyon kemény csatában sikerült nyerünk! Mégpedig azzal, hogy több lábon álltunk! 12 játékost tudtam forgatni és mindenki kivette a részét a győzelemből! Ezért készültek annyit a fiúk ősszel és egész tavasszal! Bárkit le tudtam hozni pihenni és bárkit nyugodt szívvel be tudtam helyettük küldeni! Ez a mi csapatunk ereje és ennek is kell maradnia!

1 év alatt megnyerték a fiúk a Beck Péter Emléktornát, az Ambrus Tamás emléktornát és a legfontosabbat, a Bajnokságot! Veretlenül! Ezalatt 25 (!) játékost tudtam játszatni!
Nem emeltem ki senkit egész évben, nem véletlenül! Ez a csapat úgy erős, hogy sok tehetséges emberkéből áll! Mindenki bevethető! Szeretném megköszönni a segítséget Derekas Szilárdnak, aki egész évben segítette a munkánkat! Mind a gyerekekét mind az enyémet! Továbbá Angeli Áronnak, akinek a munkája szintén benne van az eredményekben! Végül a fiúknak, akik előtt le a kalappal! Szorgalommal és odafigyeléssel dolgoztak, tanultak végig! Megérdemelték, hogy ilyen szép évet tudhatnak maguk mögött! Csak gratulálni tudok a CSAPATNAK! Hajrá BVSC!
Adó 1 %