BVSC-Zugló

Kőnigh György 2006 Gyermek Bajnokság- Rájátszás 10.forduló

FaceBook

2018.05.12. 9:30 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

FTC- BVSC- Zugló 4- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,2-2,0-2,1-3 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 2, Bodóki 1, Doroszlai 2, Szőke, Bakulya, Simon 2. Csere: Tátrai, Juhász, Ladányi, Mohos, Rajna

sajat/czigany-karoly-2006Czigány Károly: Már ősszel nagyjából kiderült, hogy a Fradi lehet az a csapat, aki igazán megnehezítheti a dolgunkat. Januárban, mikor meglett a sorsolás és láttam, hogy május 12- én játszunk ellenük, már akkor elkezdtük a felkészülést erre a meccsre! Voltak rázós mérkőzések, de tudtuk, hogy ez lesz a bajnoki döntőnk. Már nagyon izgatott volt a csapat! Láttam rajtuk, hogy készen állnak! Kicsit talán ők is érezték, hogy jobbak és ez megnyugtatta őket. Ennek tudnám be az első félidei rengeteg hibát. Kicsit lazára vettük az elejét. Nem segítettük ki a másikat, nem mozogtunk, nem kértük a labdát, nem tettük meg a plusz tempókat... Meglepett bennünket, hogy a Fradi nagyon jól védekezett.

Aztán a félidő előtt felzárkóztunk 1 gólra, megnyertük a félpályást és a 3.negyedet góllal kezdtük és megfordítottuk a derbit! Ez volt az a pont szerintem, ahol vissza találtunk ahhoz a játékhoz, amit mi tudunk! Jól védekeztünk, Solt nagyokat védett, elkezdtünk gyorsabban támadni és meglettek a helyzeteink! Ezt a Fradit azzal vertük meg, hogy sokat tudtam cserélni! Aki bejött, ugyanúgy hozzátette a kis plusz dolgait és ezzel fárasztottuk el az ellenfelet! 12 mezőnyjátékost forgattam és még 2 készen állt a bevetésre! Úgy érzem, egy nagyon kemény ellenfelet sikerült legyőzni! Köszönjük a szurkolást a szülőknek és hozzátartozóknak! A klub és én is büszkék vagyunk a fiúkra! Hajrá BVSC!!!

Adó 1 %