BVSC-Zugló

2006- os Csapatunk megnyerte a XXIV. Beck Péter Emléktornát

FaceBook

2017.06.17.- 06.18.- Cegléd

24-beckpeter-aranyCzigány Károly: Úgy vettem át Endre bától a 2006- os csapatot, hogy idén már megnyerték a baby bajnokságot és egy rangos tornát a Fradi otthonában. Bíztam benne, hogy velem kiegészülve is tudjuk tartani ezt a szintet! :) Az első mérkőzést a házigazda csapatával játszottuk. Óriási lendülettel, nagyon szép játékkal kezdtük el a tornát! 15- 5 lett a vége, de már a félidőben magabiztosan vezettünk. Nekem nagyon különleges volt ez a találkozó, mivel édesapám (akinek  nagyon sokat köszönhetek) vezette a ceglédi csapatot! :)

A második (OSC) és a harmadik ( HUVK) csoportmeccsünk könnyebbre sikeredett, 12- 2 és 15- 5- ös győzelemmel. A csoportmeccsek célja az volt, hogy mindenkinek tudjak játéklehetőséget adni. Ez sikerült is, bár a helyzetek kihasználásával néha gondok voltak. Nem lehettünk elégedetlenek Endi bával, mert továbbjutottunk az elődöntőbe!

Vasárnap egy elég agresszív játékot játszó KSI várt ránk az elődöntőben. Nagy volt az adok- kapok a vízben, de nagyon ügyesen tűrték a fiúk a megpróbáltatásokat. 6- 2- re sikerült ellépni, de nem tudtuk lerázni az ellenfelet. Jó pár lehetőséget kihagytunk, amivel magunkra húztuk őket, de a győzelem nem forgott veszélyben! 6- 4 lett a végeredmény. 
Nagyon fárasztó meccsen mentünk tovább a döntőbe, ahol az FTC csapatát kellett legyűrni a kupa megnyeréséhez! Gyönyörű center góllal vezettünk, amit még kiegyenlített a Fradi. Hatalmas birkózás, küzdelem zajlott a vízben! Sikerült 3- 1- re elmenni és ezt az eredményt tartottuk nagyon sokáig! Kiválóan védekezett a csapat és végül ez győzelmet ért! Mindkét csapat teljesen kiadott magából mindent! Óriásit harcoltak a fiúk, le a kalappal előttük! Sikerült, amiért Ceglédre mentünk! Hatalmas gratuláció illeti a csapatot! Külön szeretném megköszönni Endi bának a segítséget! Egész évben ő dolgozott a fiúkkal! Ez a tornagyőzelem nagyban az ő érdeme!
 
A Csapat tagjai: Mohos Zsiga, Rajna János, Doroszlai Zalán, Balogh Botond, Tátrai Tamás, Török Dávid, Simon Balázs, Bodóki Ádám, Papp Olivér, Titkó Olivér, Biró Bálint, Bakulya Bence, Szabó Balázs, Pelle Tamás, Ladányi Levente, Horváth Solt, Szőke Marci
 
Edző: Czigány Károly és Tóth Endre 
 
( Fotó: Ceglédi Vízilabda ) 
Adó 1 %