BVSC-Zugló

2006-csapat

2006-b-csapat

Észak- keleti Gyermek I. Bajnokság- 1.forduló

2020.01.19.- Debrecen

BVSC- Zugló- PannErgy- MVLC 14- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,5-2,2-3,3-2 )

BVSC- Zugló: Pelle- Bodóki 1, Doroszlai 2, Mohos 1, Szabó D., Tátrai 3, Simon Csere: Balogh 2, Bakulya 3, Imre 1, Ladányi, Kiss B. 1.

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Az országos gyermekben is játszó Miskolc jól kezdett, egy perc alatt 2- 0 ra vezettek. A fiúk hamar magukra találtak és megfordították az eredményt. A második negyed felénél azt hittem, hogy hamarabb vége lesz a meccsnek, mert már nyolc személyi hibánál tartottunk és eleve kevesebben mentünk le Debrecenbe. Felbillent a pálya, mivel mi csak két előnyt kaptunk ezalatt. A csapat nem adta fel és szép lassan felőröltük ellenfelünket. Mindenki hozzátette a magáét, ez a góllövők számán is jól látszik. Nagyon sokat lehetett tanulni ebből a mérkőzésből, mindenféle szempontból, amit össze is foglaltunk a játék végén. A legjobban az emberhátrányos védekezésünk tetszett, 13/1!  Sok blokk és labdaszerzések, talán ennek köszönhetjük a biztos győzelmet. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! 

Bővebben...

A 2006- os B Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.23. 

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: A C csoportban kezdtük az idényt. Célunk az volt, hogy feljussunk a B csoportba és ezt sikerült elérnünk. Másodikok lettünk egy vereséggel, a többi győzelem. Voltak könnyű mérkőzéseink és volt két- három nehezebb. A védekezésünk rendben volt, Soma jól védett és ez jó támpont volt a fiúknak. A támadásainkkal se volt gond. Igaz, a góllövés tudományán még van mit csiszolni. Az edzéseken való részvétellel elégedett vagyok. Pont a labdás tréningeken kellene még több fegyelem és figyelem! Összességében örülök a feljutásnak és gratulálok ehhez a srácoknak. Kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új évet!

A 2006- os Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.22. 

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Ketté szakadt kis csapatunk, fele Sanyinál az országos gyerekben, a fele nálam edz. Természetesen edzőmérkőzéseken és a bajnokikon együtt van a csapat. November közepétől heti kétszer is együtt edzünk. Nem könnyű a fiúknak három bajnokságban, háromféle szabályhoz igazodva játszani. Ennek ellenére elsőként zártuk az őszt. A legnagyobb riválissal, a Ferencvárossal döntetlent játszottunk, többi mérkőzésünket megnyertük. A Fradi ellen egy fordulatos jó mérkőzést vívtunk. A meccs elejét és a végét hoztuk, a közepe nem sikerült. Tanultunk belőle.

Bővebben...

Rusorán Péter Gyermek 2006 Bajnokság- 7.forduló

2019.12.14. 10:00 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 5- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,2-5,1-2,0-1 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 3, Szőke M., Tátrai 7, Bakulya 1, Ladányi, Kiss B. 1. Csere: Bodóki, Mohos, Szabó D., Imre, Juhász 

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Kicsit tartalékosan, de biztosan hoztuk a mérkőzést. Remek védekezésünknek köszönhetően kevés gólon tartottuk ellenfelünket. Tátrai Tomi nagy kedvvel és jó helyzetkihasználással játszott. Mindenki kivette a részét a győzelemből. Az előnykihasználáson látszott a legjobban, hogy nem a megszokott összeállításban játszottunk. Minden mással elégedett lehettem és voltam is. Most jön a megérdemelt pihenő, azután jöhet a felkészülés a tavaszi fordulókra.  

Bővebben...

Rusorán Péter Gyermek 2006 Bajnokság- 6.forduló

2019.11.27. 16:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Oázis SC 20- 4Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,3-1,8-2,5-1 )

BVSC- Zugló: Pelle ( Horváth )- Bodóki 2, Szőke M., Tátrai 5, Bakulya 1, Mohos, Kiss B. 4. Csere: Imre, Doroszlai 3, Szabó D. 2, Juhász 1, Ladányi, Rajna 1.

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Edzőmérkőzés jellegű meccsen hoztuk a kötelezőt. Mindenki hozzátette a magáét. Megkevertem a fiúkat az összeállítással, ez főleg az emberelőnyökön és emberhátrányokon látszott. A győzelemhez gratulálok a fiúknak!  

Bővebben...

1. oldal / 10

Adó 1 %