BVSC-Zugló

2006-csapat

Rusorán Péter Gyermek 2006 Bajnokság- 1.forduló

2019.10.11. 16.30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- UVSE 16- 11Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-3,2-3,4-2,4-3 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 2, Bodóki 1, Doroszlai 5, Tátrai 2, Bakulya 2, Simon Csere: Szőke M. 1, Szabó 1, Juhász, Ladányi, Rajna, Kiss, Mohos, Imre 2.

Csombor ZoltánCsombor Zoltán: Technikai szünet miatt negyed órát csúszott a mérkőzés, ami ellenfelünket zavarta meg jobban. Villámrajtot vettünk és talán el is döntöttük a mérkőzést. Utána az UVSE futott az eredmény után, de a végére elfáradt és kinyílt az olló. Centereink hozták a gólokat és az ítéleteket, jól játszottak. Támadásaink rendre veszélyesek voltak. Az emberelőnyös kihasználásunk több, mint 50%- os volt. Ez nagyon jónak tekinthető. Emberhátrányos védekezésünk viszont nem állt a helyzet magaslatán. Sikerült mindig az Újpest legjobbját meglövetni, aki nem sokszor hibázta el. A preventív szoros emberfogást jól játszottuk, főleg a meccs elején.

Bővebben...

Rusorán Péter Gyermek 2006 Bajnokság- 2.forduló

2019.10.05. 16:30 óra- Margitsziget, Széchy Tamás Uszoda

BVSC- Zugló- Ceglédi VSE 15- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,4-0,2-4,4-0 )

BVSC- Zugló: Horváth ( Pelle )- Balogh 2, Bodóki, Doroszlai 4, Tátrai 1, Bakulya 2, Simon Csere: Szőke M. 1, Szabó D., Juhász 2, Ladányi 1, Rajna, Kiss B. 1, Mohos Zs. 1.

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Látszott a fáradtság az országos gyerekben játszókon. Ennek ellenére simán vezettek az elején. Sajnos a cseresor viszont kínlódott a mérkőzés folyamán. Ők játszottak többet, így nem tudtunk meglépni ellenfelünktől. Támadásunkban sok volt a pontatlanság, rossz passz, rossz lövés. Emberelőnyt nem nagyon kaptunk, viszont annál több hátrányt, néha én sem értettem miért. Az UVSE, majd a Fradi jön. Sokkal több kell, ha győzni akarunk ellenük. Igaz képesek rá a fiúk! Hajrá BVSC!

Bővebben...

Edzőtáborozunk 2019- Kecskemét

2019.08.04- 08.09.- Kecskemét

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Szombathelyről rögtön Kecskemétre mentünk. A pihenő hiánya nagyon meglátszott a srácokon. Fásultak voltak. Ehhez képest a vízi edzéseken mindenki megpróbálta a maximumot hozni. Délelőtt az úszásé volt a főszerep, délután edzőmeccs a 2005- 2006 ellen az új szabályokkal. Így a száraz edzéseken lazítottam egy kicsit. Nehéz hét volt mindenkinek, pláne úgy, hogy a tréningek is közel voltak egymáshoz. A kettő közti pihenőket a fák árnyékában a strandon töltöttük. Jól jön a hétvégi pihenő. 

2006- os Csapatunk megnyerte az YWPC 2019 Summer tornát!

2019.08.02.- 08.04.- Szombathely

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Szombathelyen voltunk egy nagyszerű vízilabda fesztiválon. Remekül megrendezett torna volt. Mindkét csapatunk elindult, meg Laci bácsi is itt volt a serdülőkkel. A csoportbeosztásunk alapján várható volt, hogy a B csapatnak nagyon nehéz dolga lesz. Persze, mert a jó csapatok próbálták elkerülni az A csapatunkat. A második csapatunk ugyan nagyon jól játszott, de végül mindenkitől kikapott a csoportból. Így a 9. helyért játszhatott és azt nagy különbséggel meg is nyerte. Az A csapat már az első nap a Pécs ellen csoport döntőt játszott, amit simán be is húzott, így döntőt játszhattunk az Oázis 2005- ös csapatával, akik a másik csoportot nyerték meg nagy körbeverések közepette. A döntő formalitás volt. Profi és látványos játékkal nyerte meg a csapat a tornát. Gratulálok a fiúknak!

Bővebben...

Edzőtáborozunk 2019- Szentes

2019.07.21- 07.26.- Szentes

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Szentesen kezdtük az edzőtáborozást. Rávezető edzések, felmérők, foci, futás és edzőmérkőzések voltak a programok. Az edzőmérkőzéseken a Szentes országos gyerek csapatával játszottunk. Tisztes helytállás volt a cél. Ez hellyel- közzel sikerült is. A körülmények nagyszerűek voltak. Remek szállás légkondival, rengeteg kaja tömérdek hússal. Még csúszdázás is belefért. Mindenki jól teljesített. Soha rosszabb kezdést! 

Képek az edzőtáborról itt

1. oldal / 8

Adó 1 %