BVSC-Zugló

2006-csapat

Csombor Zoltán évértékelője

2019.06.23.

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Sikerült a célkitűzésünket elérni és megvédeni a bajnoki címünket. Ezt ráadásul úgy, hogy az összes mérkőzésünket megnyertük. Ugyanúgy mint tavaly, nyolc játékosom fent játszott és sokszor edzett is Gabi bánál a 2005- tel.  Nehéz volt nekem is és a gyerekeknek is ezt jól összerakni. Viszont Gabival nagyon jól sikerült ezt megvalósítani. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az aranyérmünk és a nagyok bronzérme. Tavasszal minden meccsen sok góllal tudtunk nyerni, még a Fradi és KSI ellen is. Ez az őszhöz képest nagy előrelépés, ott ugyanis csak éppen hogy sikerült. A védekezésünk kiváló volt. Átlag 5 gólt kaptunk, ami szerintem ebben korban különösen jó teljesítmény. Még a két legnagyobb ellenfelünk is csak 6 gólig jutott. 

Bővebben...

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 7.forduló

2019.05.25. 11.00 óra- Szőnyi út

PSN Zrt.- BVSC- Zugló 11- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-4,2-4,1-3,4-4 )

BVSC- Zugló: Györkei- Balogh 6, Bodóki 1, Doroszlai 4, Tátrai, Bakulya, Simon Csere: Szőke M. 1, Szabó, Juhász 1, Ladányi, Rajna, Kiss 1, Papp, Dobi

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Sikerült behúzni az utolsó mérkőzést is, ezzel meg van a 100%- os teljesítmény a bajnoki cím mellé! Soma védett a kapuban, aki eddig nem nagyon kapott lehetőséget. Mindenki sokat játszott ezen a meccsen. Támadójátékunk remek volt, mint azt a 15 lőtt gól is jól mutatja. Védekezésünk most először nem állt a helyzet magaslatán. Igaz, ez a jó kedvünket nem rontotta el. Tökéletes közönségszórakoztató játék  volt, sok góllal. A meccs lefújása után rögtön repültem a vízbe, igazi örömmámor volt mindenkinek! 2 órával a meccs után volt az eredményhirdetés, ahol a megérdemelt aranyérmet és a mellé járó kupát adták át szuper kis CSAPATOMNAK! Gratulálok a Fiúknak a győzelemhez, és a bajnoki címhez. HAJRÁ BVSC!

Bővebben...

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 8.forduló

2019.05.25. 16.30 óra- Komjádi

BVSC- Zugló II.- Soproni VSE 5- 0 Mérkőzés jegyzőkönyve  

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Sajnos ellenfelünk nem tudott kiállni 10 fővel, így edzőmérkőzést vívtunk. 2 sorral játszottunk, fél- fél negyedekre osztva. Csoport 3.helyen végeztünk. Gratulálok a Fiúknak ehhez a teljesítményhez. HAJRÁ BVSC!

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 9.forduló

2019.05.22. 16.30 óra- Szőnyi út

Aquaworm Göd- BVSC- Zugló II. 6- 11Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-3,1-1,4-4,1-3 )

BVSC- Zugló: Pelle- Kósa 3, Imre, Fain 2, Bíró 2, Akulov, Somogyi 1. Csere: Opra, Petlyánszki, Szilágyi 1, Vadon 1, Nedermann, Endrédi, Fülöp, Boda

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Egy előre hozott mérkőzésen sikerült nyernünk. A védekezésünk rendben volt, kevés gólt kaptunk. Az ellenfél legjobbját csak Kósa tudta megfogni, sajnos ha más került rá, akkor abból gólt kaptunk nagy valószínűséggel. A támadásunk viszont rendben volt. Ügyesek voltak a fiúk, gólig vagy gólhelyzetig mindig eljutottak. Sokan osztoztak a gólokon. Gratulálok a győzelemhez! Szombaton az utolsó mérkőzésünk dönti el, hogy a d csoport 3. vagy 4.helyén végzünk. Hajrá BVSC!

 

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 6.forduló

2019.05.11. 11.00 óra- Népliget

BVSC- Zugló- Telekom- FTC 10- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-1,2-2,3-1,1-2 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 2, Bodóki 1, Doroszlai 3, Tátrai 2, Bakulya 1, Simon 1. Csere: Szőke M., Szabó, Juhász, Ladányi, Kiss

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Megvan! Nem volt egyszerű, de sikerült. Megvédtük bajnoki címünket.  Az eredmény nem tükrözi, hogy mekkora csata volt. Megint sikerült remekül védekezni, ezért  nyertünk. Nagyszerű kapusteljesítmény, remek védőmunka. A Fradi nem tudta megcsinálni a beforgásait, mert jól felkészültünk belőle. Mondtam a fiúknak, hogy 5- 7 gól között kell kapni ahhoz, hogy nyerjünk. Hibátlanul teljesítették! Végtelenül boldog és nagyon büszke vagyok a csapatomra. Mind támadásban, mind védekezésben tökéletesek voltak a fiúk. Ha megnézzük, hogy hány játékos osztozott a gólokon, akkor láthatjuk, hogy mindenki mennyire felszívta magát. Egyedül talán a emberelőnyben és emberhátrányban találtam kifogásolnivalót, de győzelemnél, ami bajnoki címet eredményezett, nem hiszem, hogy ez méltó lenne. Maximális gratuláció mindenkinek! Szuper kis csapat, ja... és BAJNOK!!! Hajrá BVSC!

Bővebben...

1. oldal / 7

Adó 1 %