BVSC-Zugló

2006-csapat

Edzőtáborozunk 2019- Kecskemét

2019.08.04- 08.09.- Kecskemét

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Szombathelyről rögtön Kecskemétre mentünk. A pihenő hiánya nagyon meglátszott a srácokon. Fásultak voltak. Ehhez képest a vízi edzéseken mindenki megpróbálta a maximumot hozni. Délelőtt az úszásé volt a főszerep, délután edzőmeccs a 2005- 2006 ellen az új szabályokkal. Így a száraz edzéseken lazítottam egy kicsit. Nehéz hét volt mindenkinek, pláne úgy, hogy a tréningek is közel voltak egymáshoz. A kettő közti pihenőket a fák árnyékában a strandon töltöttük. Jól jön a hétvégi pihenő. 

2006- os Csapatunk megnyerte az YWPC 2019 Summer tornát!

2019.08.02.- 08.04.- Szombathely

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Szombathelyen voltunk egy nagyszerű vízilabda fesztiválon. Remekül megrendezett torna volt. Mindkét csapatunk elindult, meg Laci bácsi is itt volt a serdülőkkel. A csoportbeosztásunk alapján várható volt, hogy a B csapatnak nagyon nehéz dolga lesz. Persze, mert a jó csapatok próbálták elkerülni az A csapatunkat. A második csapatunk ugyan nagyon jól játszott, de végül mindenkitől kikapott a csoportból. Így a 9. helyért játszhatott és azt nagy különbséggel meg is nyerte. Az A csapat már az első nap a Pécs ellen csoport döntőt játszott, amit simán be is húzott, így döntőt játszhattunk az Oázis 2005- ös csapatával, akik a másik csoportot nyerték meg nagy körbeverések közepette. A döntő formalitás volt. Profi és látványos játékkal nyerte meg a csapat a tornát. Gratulálok a fiúknak!

Bővebben...

Edzőtáborozunk 2019- Szentes

2019.07.21- 07.26.- Szentes

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Szentesen kezdtük az edzőtáborozást. Rávezető edzések, felmérők, foci, futás és edzőmérkőzések voltak a programok. Az edzőmérkőzéseken a Szentes országos gyerek csapatával játszottunk. Tisztes helytállás volt a cél. Ez hellyel- közzel sikerült is. A körülmények nagyszerűek voltak. Remek szállás légkondival, rengeteg kaja tömérdek hússal. Még csúszdázás is belefért. Mindenki jól teljesített. Soha rosszabb kezdést! 

Képek az edzőtáborról itt

Csombor Zoltán évértékelője

2019.06.23.

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Sikerült a célkitűzésünket elérni és megvédeni a bajnoki címünket. Ezt ráadásul úgy, hogy az összes mérkőzésünket megnyertük. Ugyanúgy mint tavaly, nyolc játékosom fent játszott és sokszor edzett is Gabi bánál a 2005- tel.  Nehéz volt nekem is és a gyerekeknek is ezt jól összerakni. Viszont Gabival nagyon jól sikerült ezt megvalósítani. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az aranyérmünk és a nagyok bronzérme. Tavasszal minden meccsen sok góllal tudtunk nyerni, még a Fradi és KSI ellen is. Ez az őszhöz képest nagy előrelépés, ott ugyanis csak éppen hogy sikerült. A védekezésünk kiváló volt. Átlag 5 gólt kaptunk, ami szerintem ebben korban különösen jó teljesítmény. Még a két legnagyobb ellenfelünk is csak 6 gólig jutott. 

Bővebben...

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 7.forduló

2019.05.25. 11.00 óra- Szőnyi út

PSN Zrt.- BVSC- Zugló 11- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-4,2-4,1-3,4-4 )

BVSC- Zugló: Györkei- Balogh 6, Bodóki 1, Doroszlai 4, Tátrai, Bakulya, Simon Csere: Szőke M. 1, Szabó, Juhász 1, Ladányi, Rajna, Kiss 1, Papp, Dobi

card/csombor-zoltan

Csombor Zoltán: Sikerült behúzni az utolsó mérkőzést is, ezzel meg van a 100%- os teljesítmény a bajnoki cím mellé! Soma védett a kapuban, aki eddig nem nagyon kapott lehetőséget. Mindenki sokat játszott ezen a meccsen. Támadójátékunk remek volt, mint azt a 15 lőtt gól is jól mutatja. Védekezésünk most először nem állt a helyzet magaslatán. Igaz, ez a jó kedvünket nem rontotta el. Tökéletes közönségszórakoztató játék  volt, sok góllal. A meccs lefújása után rögtön repültem a vízbe, igazi örömmámor volt mindenkinek! 2 órával a meccs után volt az eredményhirdetés, ahol a megérdemelt aranyérmet és a mellé járó kupát adták át szuper kis CSAPATOMNAK! Gratulálok a Fiúknak a győzelemhez, és a bajnoki címhez. HAJRÁ BVSC!

Bővebben...

1. oldal / 8

Adó 1 %