BVSC-Zugló

2006-csapat

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- 6.forduló

2018.12.08. 17:15 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- PSN Zrt. Sportiskola 14- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,5-3,3-3,3-1 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 5, Bodóki, Doroszlai 5, Szőke, Szabó, Bakulya Csere: Tátrai 3, Juhász 1, Ladányi, Dobi, Kiss, Papp, Titkó, Mohos

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Az első perctől kezdve látszott, hogy mi sokkal jobbak vagyunk ellenfelünknél. Igaz lassan, de biztosan növeltük a különbséget. Támadásban egy kicsit körülményesek voltunk, inkább egyéni megoldásokból születtek a gólok. Amit szépen megoldottunk, azokat sorra elpuskáztuk. A védekezésünk viszont a helyén volt. Kikapcsoltuk a Pécs legjobbját a játékból. Szinte, mint mindig csak elmélázásokból kapunk gólt. Ennek ellenére elégedett vagyok a fiúkkal, mert mindent beleadtak. Az eredmény is rendben volt a végére. Gratulálok a győzelemhez és az őszi veretlenséghez!

Bővebben...

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- 5.forduló

2018.11.24. 16:00 óra- Szőnyi út, sátor

TVSE- BVSC- Zugló 3- 14  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,1-5,0-4,1-1 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 6, Bodóki, Doroszlai 5, Tátrai, Bakulya 1, Simon. Csere: Szőke, Szabó 1, Juhász, Ladányi, Dobi 1, Kiss, Papp, Titkó, Mohos

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Az első perctől kezdve jól játszottunk és biztos győzelmet arattunk. Sokat tudtam cserélni és így végre mindenkit tudtam játszatni. Mindenki hozzátette a magáét, így nem volt kérdés a végeredmény. Örülök a sima győzelemnek, gratulálok a fiúknak! 

Bővebben...

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- 4.forduló

2018.11.10. 16:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- KSI SE 6- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-2,3-1,0-2,3-0 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 1, Bodóki, Doroszlai 3, Tátrai, Bakulya, Simon 1. Csere: Szőke 1, Szabó, Juhász

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: A bajnokság jelenlegi két legjobb csapata mérkőzéséből mi jöttünk ki jobban. Nagyon nehéz szülés volt. A KSI végig vezetett, mi csak egyszer, de a legjobbkor. Ellenfelünk eddigi mérkőzésein rengeteg gólt dobott minden meccsén, ezért is nagyszerű teljesítmény volt 5 kapott gólon tartani őket. A védelem nagyon jól működött, remek kapusteljesítménnyel. Elöl viszont semmi nem sikerült. Rengeteg gólhelyzetet hagytunk ki. Azt éreztem, hogy a fiúk egy kicsit tartottak a mérkőzéstől. Az emberelőnyöket sorra elpuskáztuk. Nagy volt az izgalom. Ilyen mérkőzésen győzni fantasztikus élmény, igaz kissé egészségromboló. :)  Nagy- nagy dicséret a csapatnak, hogy megfordították a meccset és győzni tudtak. Le a kalappal! Megérdemlik! Hajrá BVSC!

Bővebben...

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- 3.forduló

2018.10.27. 10:00 óra- Kőér utca

HUVKSE- BVSC- Zugló 9- 10  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-3,4-4,1-0 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 2, Bodőki 1, Doroszlai 4, Tátrai, Bakulya, Simon 2. Csere: Szőke, Szabó 1, Juhász, Ladányi

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Ez a mérkőzés tipikus példája volt, hogy lehet nehézzé tenni egy mérkőzést. Az első negyedben 5 góllal kellett volna vezetni. Talán vége is a meccsnek. Nem így történt. Tuti helyzeteket puskáztunk el, a hibáinkból pedig lefordultak. Csak lefordulásból és hátrányból kaptunk gólt. Ez elsősorban lassú reakció készségből adódott. Lassan reagáljuk le az ítéleteket vagy a hibákat. Az utolsó két negyedben a zóna teljesen megfogott minket, de ez még ebben korban elfogadott, még nem tanultuk. A hibákat ki kell javítani, mert talán a legnehezebb ellenfél következik. Dicséret a győzelemért azért kijár a fiúknak. Hajrá BVSC!

Bővebben...

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- 2.forduló

2018.10.13. 12:00 óra- Népliget

BVSC- Zugló- FTC 9- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-1,4-1,4-2,1-2 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 2, Doroszlai 3, Szőke, Tátrai, Simon, Juhász 3. Csere: Bodóki, Szabó, Bakulya 1, Ladányi, Mohos, Kiss, Rajna

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: A második és harmadik negyed jó játékával hoztuk a rangadót. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, sajnos sokat el is puskáztunk. Ezen még javítani kell. A védekezés rendben volt. Hat gólt lehet kapni egy rangadón. Bátrabban kell játszani egy- két meghatározó emberkének. Összességében nagyon igyekeztek a fiúk. Gratulálok Nekik a győzelemhez! 

Bővebben...

1. oldal / 5

Adó 1 %