BVSC-Zugló

FÉRFI OB.I. 4.forduló KAPOSVÁRI VK- BVSC- Zugló
NŐI OB.I. 1.forduló BVSC- Zugló- Szegedi SZTE

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- Rájátszás, 7.forduló

FaceBook

2019.06.01. 12:00 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 8- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-6,4-1,0-1 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 3, Doroszlai 2, Füzesi 2, Takács, Kedves 1, Szentesi 2. Csere: Kovencz, Bakulya, Tátrai, Szőke B. 1, Simon

Pecz GáborPecz Gábor: A előző mérkőzésünkön aratott sikerrel felcsillant némi remény az éremszerzésre. Többször átbeszéltük, hogy nem szabad erre gondolni, mert rossz útra terel minket. A feladatunk, hogy a rendelkezésünkre álló 4 negyedben kiadjunk magunkból mindent és az utolsó vérig harcoljunk és megnehezítsük eddig veretlen ellenfelünk dolgát. Már a kezdés nagyon jó volt. Sikerült nagyobb előnyre szert tenni a 2.negyedben, amit a folytatásban elég gyorsan el is égettünk. Az utolsó negyedben szinte az elején elveszítettük Kedves Benedeket, ami nyilván nagy érvágás volt. A nagy küzdésnek hála végül sikerült bevinni a végső döfést. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert ma nagyot játszottak és csapatként dolgoztak.

Kapusunk Gergő parádézott végig, ami nyilván meghatározó volt és persze az is, hogy mindenki hozzátett ehhez a sikerhez. Az utána lévő mérkőzésen úgy alakult a helyzet, hogy volt miért izgulnunk és hála a jó Istennek úgy alakult ahogyan. ;) Volt nehéz periódusunk, nagyon elúszóban volt az érem, de azt gondolom, átveregettük magunkat ezeken a nehézségeken és megérdemelten akasztották a nyakunkba ezt a bronzérmet.

Szeretnék gratulálni a 2007- es csapatnak, az ifiknek és persze az edzőjüknek. Hajrá BVSC!!!

Versenynaptár

Adó 1 %