BVSC-Zugló

Markovits Kálmán 2005 Gyermek Bajnokság- 9.forduló

FaceBook

2018.02.03. 11:00 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

ASI- Vasas- BVSC- Zugló 4- 19 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 0-3,3-6,1-5,0-5 )

BVSC- Zugló: Koncz ( Szabó )- Balogh 1, Doroszlai 8, Szőke, Simon 1, Füzesi, Kedves 5. Csere: Kovencz, Tátrai, Takács F. 5, Szentesi 2.

laci-baKuncz László: Magabiztos, egyértelmű győzelmet arattunk a helyenként indokolatlanul durván és alattomosan játszó ellenfelünkkel szemben. A Vasas egyik játékosa a meccs folyamán a mieink közül kettőt is víz fölött megütött illetve megrúgott, egy másik pedig még harapott is, amelyek sajnos egyébként bírói részről megtorlatlanok maradtak ...nem úgy viszont a részemről, remélem sikerült helyre tennem a mérkőzés után játékost és edzőt egyaránt! A bíróval is volt mit megbeszélni, bár némi mentségére, nem könnyű egy jobb képességű csapatok által játszott meccset egyedül levezetni.

Szóval, végig vezetve Doroszlai Zalán ( 8 gól! ) és Kedves Benedek ( 5 gól! ) vezérletével- a fentiek ellenére- szép győzelem volt! Külön örömömre szolgál, hogy most olyanok is feliratkoztak a góllövők közé ( Takács F. és Szentesi ), akik eddig nem nagyon tették azt. Mindkét kapusunk ezúttal ügyesen védett, igazából mindenki dicséretet érdemel! Ezzel lezárult az alapszakasz ( a 3.helyen, egy pont hátránnyal, a legtöbb lőtt góllal és a harmadik legkevesebb kapott góllal jutottunk a felsőházba! ), innen várjuk a folytatást, ahol minden bizonnyal egyre több kell a jó szerepléshez. Ehhez kívánok minden kis játékosomnak az edzéseken és az edzésekhez való több részvételt, alázatot, FEGYELMET, hogy a szerencse se maradjon majd el! 

Gratulálunk a felnőtt csapatnak a nagyszerű helytállásért a Szolnok ellen! Hajrá BVSC! 
Adó 1 %