BVSC-Zugló

Aranyérem a szolnoki Agócs Gyula Gyermek Vízilabda Tornán!!

FaceBook

2017.11.02.- 11.03.- Szolnoki Vízilabda Aréna

2005-szolnok-aranyosakKuncz László: Kétnapos, Szolnokon megrendezett Agócs Gyula emléktornán vettünk részt. Három meccset játszottunk és két győzelem mellett egy döntetlent értünk el, amellyel megnyertük a tornát! 

BVSC- KESI 25- 7 Az első meccsről nincs mit mondani, nem volt különösebb ellenállás!

BVSC- SZOLNOK 13- 13 A SZOLNOK ellen- mint ahogy azt már megírtam- viszont igencsak megszenvedtünk a bíró ténykedése miatt! Nem nagyon szoktam a bírókkal foglalkozni, de most sárga lapot kaptam!... elképzelhető akkor talán mindenki számára, aki engem ismer, hogy mit művelt a játékvezető! Az ilyen korú játékosoknál igen nagy kárt lehet okozni mindkét csapat fejében! Sajnálom!!!... de végül nagyot küzdve, dicséretes döntetlenre hoztuk a meccset úgy, hogy szinte végig vezettünk! Normál bíráskodás mellett minimum 3 góllal jobbak vagyunk ennél a Szolnoknál! 

BVSC- CEGLÉD 12- 8 A döntetlen miatt, a következő ellenfelünket, a Ceglédet, legalább 4 góllal kellett megvernünk ahhoz, hogy a tornát megnyerhessük. Nos, ez sikerült, bár csak épphogy, mert ugyan végig jól játsszva, már 7 góllal is vezettünk, de a 4.negyed elején, ütésért négy perces büntetést (jogos) kaptunk, így nagy izgalmak közepette maradt az éppen elegendő különbség. 

A tornán mutatott játékért ( azért volt hiba bőven!) dicséret illet minden játékost!
 
 
legjobb-zalanDoroszlai Zalán a torna legjobb játékosa lett, ezúttal megérdemelten!!!Neki külön jár a gratuláció, de a többiek is kitettek magukért!
 
Várom a folytatást, amelyhez mégjobb hozzáállás, alázat kell!
 
A Csapat tagjai: Koncz Ákos, Szabó Gergő ( kapusok ),
Balogh Botond, Doroszlai Zalán, Takács Péter, Török Dávid, Tátrai Tamás, Szőke Bálint, Simon Balázs, Füzesi Zalán, Takács Ferenc, Kedves Benedek, Szentesi Zalán, Pulai Levente
 
( Fotók: Koncz Balázs )

 

Adó 1 %