BVSC-Zugló

Kőnigh György Gyermek 2005 Bajnokság, Rájátszás- 7.forduló

FaceBook

2017.06.10.- Szőnyi út

FTC- BVSC- Zugló 7- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,4-3,1-1,1-2 )

BVSC- Zugló: Szabó ( Koncz )-Balogh 2, Doroszlai 2, Simon, Füzesi, Takács, Kedves 3. Csere: Spányik, Török Á., Tátrai, Szőke, Szentesi

czigany-karolyCzigány Károly: Az utolsó fordulóra már úgy mentünk neki,hogy csak nagy csoda árán tudunk a 2.helyre előre lépni. Harmadiknál rosszabbak nem lehettünk. Ennek ellenére a srácokkal megígértük magunknak, hogy egyszer elkapjuk a Fradit! Döntetlen lett, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, mert az utolsó pillanatig küzdöttek a fiúk! Mentek, hajtottak minden egyes labdáért, hogy megszerezzék! Segítettek egymásnak a védekezésnél, ha kellett! Kapusaink büntetőt, közeli- és távoli lövéseket védtek! Elővettük a zóna védekezést is, ami szintén jól működött. Meg is leptük vele az ellenfelünket! 

Öröm volt látni, hogy igazi csapatként játszottak! Maximális dicséret illeti őket! Ezt a Fradit rajtunk kívül csak a bajnok UVSE szorította meg a bajnokságban, akiket mi 4 góllal vertünk... Köszönet a szülőknek, hogy ilyen hangulatot teremtettek az uszodában a csapatnak!

BVSC- Zugló- Kistarcsa 20- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-0,5-1,6-1,2-1 )

BVSC- Zugló: Szabó ( Koncz )- Spányik 2, Füzesi 1, Takács 2, Kedves 6, Szentesi 1. Csere: Balogh 2, Doroszlai 2, Török Á., Török D. 1, Tátrai, Simon 1, Pulai

Czigány Károly: Második, egyben utolsó meccsünk, a Kistarcsa csapata ellen volt. Csináltam a csapaton belül két kiscsapatot! 2005- ös illetve 2006- osokból. Negyedenként cseréltem a sorokat, mindenki bőven tudott játszani. Az ellenfelet nem lebecsülve, felszabadultan küldtem őket a medencébe! Igazi örömjátékkal zártuk az szezont!

 
Adó 1 %