BVSC-Zugló

2005-csapat-friss

Markovits Kálmán 2005 Gyermek Bajnokság szezonértékelő 2018

2018.07.14. 

laci-baKuncz László: Nagyon nehezen indultunk neki az idénynek. Már az első napoktól kezdve rengeteg probléma, balszerencse és egyebek sújtották szinte a hathetes edzőtáborozás egész időtartamát. Volt olyan hét, amit vidéken kellett volna edzésekkel tölteni, de például tömeges megbetegedések, sérülések miatt idő előtt haza kellett jönni. No és a hozzáállás a munkához... hááát, az sem volt valami eget rengető, hogy finoman fogalmazzak! Szóval nem úgy sikerült a szezonra való felkészülés, mint ahogy szerettem volna. A hozzáállással a későbbiekben is sok gondom volt a csapattal (szerencsére azért voltak, ha kevesen is, akik akartak edzeni ), amelyet sziszifuszi munkával, elsősorban mentálisan és ezzel egyidejűleg persze fizikailag is igyekeztem feljavítani. Ez a törekvésem kinél- kinél több- kevesebb sikerrel járt!

Bővebben...

Markovits Kálmán 2005 Gyermek Bajnokság- Rájátszás, 8.forduló

2018.06.02. 10:00 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- ASI- Vasas 17- 11Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 4-2,4-6,5-3,4-0 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh, Doroszlai 7, Simon 1, Füzesi 2, Takács, Kedves 7. Csere: Bakulya, Tátrai, Szőke

laci-baKuncz László: Hááát....örülök, hogy vége a bajnokságnak! Fáradtak vagyunk (voltunk)  már, elsősorban fejben és nekem is elég volt már az idényben a csapattal az edzéseken való szinte állandó küzdelem! Így aztán igencsak csikorogtunk, tenisz nyelven szólva, sok volt a ki nem kényszerített hiba az utolsó meccsünkön! Az ellenfelünk ezáltal meccsben tudott maradni és csak Kedves és a jócskán feljavuló Doroszlai révén sikerült nyernünk. Szóval ezúttal nem játszottunk jól, de hozni tudtuk az eredményt és így még mindig maradt esélyünk akár a bajnoki címre is. A döntés már nem a mi kezünkben volt és persze nem is jött össze. Summa summárum azonban úgy érzem, nagyszerű eredményt értünk el a második helyezéssel, büszke vagyok a csapatomra! Az évértékelőben majd bővebben is írok az elmúlt idényről!

Markovits Kálmán 2005 Gyermek Bajnokság- Rájátszás, 9.forduló

2018.05.30. 16:30 óra- Szőnyi út

Szegedi VPS- BVSC- Zugló 15- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 1-2,4-2,5-2,5-2 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh, Doroszlai 2, Simon 2, Füzesi, Takács, Kedves 4. Csere: Kovencz, Juhász, Bakulya, Tátrai, Szőke, Szentesi

laci-baKuncz László: Sajnálom! Annak ellenére sajnálom, hogy tudom, tudtuk, hogy a Szeged nagyon erős, tisztán 2005- ös, fizikálisan is jóval erősebb csapat a mi nagyrészt inkább egy évvel fiatalabb együttesünknél. Mégis, az első félidőben volt sanszunk arra, hogy akár három góllal is vezessünk ha... belőjük az 5m- ereseket és a 100%- os helyzetünket. Akkor talán kicsit megzavarodik az ellenfél, hogy kergetnie kell az eredményt és talán reménykedhettünk volna a meccs végéig. De nincs ha, így a harmadik negyed közepéig tudtuk tartani magunkat, onnan már kijött a fent említett különbség, nem tudtuk a hazai pálya előnyével meglepni az ellenfelet. Azért mégis csak büszke vagyok a csapatomra, hogy ebben a mezőnyben eljutottunk az "arany meccsig", még ha most nem is sikerült! A munka nem vész kárba! ...de még így is van esélyünk az elsőségre- még ha nem is a mi kezünkben van most már a döntés- ,ahhoz viszont meg kell vernünk újra a Vasast! Úgyhogy, hajrá BVSC a csúcsért, de az ezüst is nagyon szépen csillog!

Markovits Kálmán 2005 Gyermek Bajnokság- Rájátszás, 7.forduló

2018.05.19. 10:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

KSI SE- BVSC- Zugló 11- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 1-4,4-3,4-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh 1, Doroszlai 2, Simon 2, Füzesi 1, Takács 2, Kedves 3. Csere: Bakulya, Tátrai 1, Szőke, Szentesi

laci-baKuncz László: A hétközi főpróba, a kétkapus edzőmeccs nem sok jót ígért a soron következő bajnokira. Ehhez képest jól indult a mérkőzés, ügyesen játszottunk, szép gólokkal hárommal mentünk az első negyedben. Aztán ugyanazok, akik addig ügyeskedtek, több hibát is vétettek, így magunkra húztuk az ellenfelünket. Ennek ellenére végig uraltuk a meccset és ugyan a végére most kissé elfáradtunk, de nyertünk! Így folytattuk a BVSC hétvégi győzelmi sorozatát a KSI ellen ! Külön öröm, hogy a gólokon többen is osztoztak a fiúk, csapatként működtünk és a kapusunk is ismét jól védett! Jól küzdöttünk, dicséret illeti ezért a fiúkat! Most már a Bajnokságért megyünk! Hajrá BVSC! 

Markovits Kálmán 2005 Gyermek Bajnokság- Rájátszás, 6.forduló

2018.05.05. 12:00 óra- Tüskecsarnok Uszoda

BVSC- Zugló- OSC VSE 7- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 3-0,2-2,0-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh, Doroszlai 1, Simon 2, Füzesi, Takács, Kedves 3. Csere: Bakulya, Tátrai 1, Szentesi

laci-baKuncz László: Több szempontból is tartottam ettől a mérkőzéstől! Egyrészt nagyon hosszúra nyúlt a szünet (5 hét) és féltem tőle, nem tudom tartani a csapatban az addigi lendületet! Másrészt az utóbbi időben sokat fejlődött és játékosokkal erősödött az OSC, utóbbi két meccsét meg is nyerte. Harmadrészt kevesebbet tudtunk csak a teljes csapattal együtt  készülni az utóbbi időszakban, mert az "5- ösöknek" eggyel feljebb, a "6- osoknak" a saját korosztályukban kellett az edzéseiken részt venniük, így nekem ehhez kellett igazítanom az edzéstervet. Szerencsére azonban jól harcoltunk, jól működött a szoros és elöl is ezúttal okos, ügyes gólokat lőttünk. El is mentünk 4- 0- ra , de sajnos a játékvezetés innentől nem igazán kedvezett nekünk és az ellenfél fel tudott zárkózni! Kedves góljával aztán ismét vezettünk, de nagyon kellett az egyébként az egész mérkőzésen jól védő Koncz bravúros 5 méteres védése és még az utolsó pillanatokban is előnyben lévő OSC fórjának kivédése! Fontos három pontot szereztünk a végjáték szempontjából, de nem pihenhetünk a babérjainkon, nehéz folytatás jön még, készülünk tovább! Hajrá BVSC!

1. oldal / 6

Adó 1 %