BVSC-Zugló

2005-csapat

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- 5.forduló

2018.12.01. 18:00 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

KSI SE- BVSC- Zugló- FTC 9- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,1-4,1-0,4-2 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh 2, Doroszlai 2, Füzesi 1, Takács 1, Kedves 3, Szentesi Csere: Kovencz, Bakulya, Bodóki, Tátrai, Szőke B., Szőke M.

Pecz GáborPecz Gábor: Szinte végig uraltuk a meccset, ennek ellenére nem sikerült nyernünk. Voltak periódusok, amikor jobban teljesítettünk, mint ellenfelünk. Tanulságos volt pár dolog, viszont ez most nem vigasztal minket. Ahogy eddig, ezután is dolgozni kell tovább és tanulni, okulni kell a hibákból. Voltak olyan párharcok, amiben nem tudtuk bizonyítani, hogy jobbak vagyunk. Ehhez viszont vérszomjasabbnak kell lenni, nincs mese. Ez elhatározás kérdése, amit tettekkel lehet bizonyítani. Harc nélkül haza menni a csatából szerintem a legidegőrlőbb. Azon leszünk, hogy ez változzon, mert igenis bennünk ragadt több olyan megmozdulás, amivel rövidre zárhattuk volna ezt a meccset. Ha zónázik ellenfelünk, azt még nem tudjuk úgy feltörni, ahogy kellene. Furcsállom, hogy ehhez folyamodnak, mert kevés srácot látok, aki emberről tud úgy játszani, viszont a szabályok szerint lehet, e tekintetben sajnos alkalmazkodnunk kell. Hajrá BVSC!!

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- 4.forduló

2018.11.17. 11:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- FTC 9- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,3-3,1-1,2-2 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh 2, Doroszlai, Füzesi 4, Takács 1, Kedves 1, Szentesi Csere: Simon 1.

Pecz GáborPecz Gábor: Pontosan egy hónap telt el az utolsó meccsünk óta, ami nem kis hézagot jelent. Sokkal harcosabbak és bátrabbak voltunk a múltkori vereség után. Kapusunk is jobban teljesített, ebből fakadóan a védekezés is jobb volt. Igaz, volt pár elkerülhető gól és sikerült meglövetni az ellenfél legjobb játékososaikat. Viszont volt bennünk tartás és nem adtuk fel. Voltak szép villanások, de aki ma ebből kimagaslott, az Füzesi Zalán. Bízom benne, hogy tudunk meríteni ebből a győzelemből és lökést ad a folytatásra. Vannak ugyan hiányosságok még, de dolgozunk rajta. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- 2.forduló

2018.10.20. 10:00 óra- Szőnyi út

UVSE- BVSC- Zugló 11- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,4-2,0-4,2-0 )

BVSC- Zugló: Koncz ( Szabó )- Balogh 1, Doroszlai 3, Simon, Füzesi, Takács, Kedves 3. Csere: Kovencz, Bakulya, Tátrai, Szőke, Szentesi

Pecz GáborPecz Gábor: Úgy kezdtük a meccset- ami hibát lehetett véteni azt megcsináltuk. Ez annyira megbosszulta magát, hogy el is úszott a meccs. Utána nagy iramot diktáltunk és szuper volt a 3.negyedünk. Viszont ahogy ez lenni szokott, nagyon sok energiát kivett belőlünk fejben és könnyebb ilyenkor az ellenfélnek ezt kihasználni, amit meg is tett. Az pozitívum, hogy jobban bírtuk a végét. Nagyon sok lehetőséget dolgoztunk ki, mert úgy törtünk előre ahogyan kell, de sajnos kimaradtak a lehetőségek. Csalódottak voltunk  mindannyian. Ez egy kitűnő intőjel, ami komolyabb munkára kell, hogy sarkaljon. Az utolsó vérig kell küzdeni az ELEJÉTŐL A VÉGÉIG! A 4.negyedben volt egy szerencsétlen 5 méteres, ami megpecsételte a sorsunkat. Az ilyen meccseken kell szerencse is, amiért mi kevesebbet tettünk összességében, így nem érdemeltünk győzelmet.

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- 1.forduló

2018.10.06. 13:30 óra- Népliget

BVSC- Zugló- HUVKSE 7- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-2,2-0,1-0,3-1 )

BVSC- Zugló: Koncz- Balogh 1, Doroszlai 1, Simon, Füzesi 1, Takács, Kedves 3. Csere: Bakulya, Tátrai, Szőke, Szentesi 1.

Pecz GáborPecz Gábor: A meccset nem kezdtük jól, ez rá is nyomta a bélyegét az egész találkozóra. A védekezésünk elfogadható volt, ez segített át minket a nehéz helyzeteken. Sajnos rengeteg rossz passzt adtunk, nem vettük észre a helyzetekben lévő játékosainkat és az emberelőnyeink is gyengén működnek még. Szerencsére, ahogy belemelegedtünk a meccsbe, képesek voltunk egyre több jó és higgadt megoldást választani, ami nagyon fontos. Ez volt az első hivatalos meccsünk együtt. Úgy készültünk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk és ez be is igazolódott. Ha még nem is teljesen úgy, ahogy kellett volna, de működött a csapatmunka. Örülök, hogy sikert arattunk és gratulálok a fiúknak. Hajrá BVSC!!!!

Markovits Kálmán 2005 Gyermek Bajnokság szezonértékelő 2018

2018.07.14. 

laci-baKuncz László: Nagyon nehezen indultunk neki az idénynek. Már az első napoktól kezdve rengeteg probléma, balszerencse és egyebek sújtották szinte a hathetes edzőtáborozás egész időtartamát. Volt olyan hét, amit vidéken kellett volna edzésekkel tölteni, de például tömeges megbetegedések, sérülések miatt idő előtt haza kellett jönni. No és a hozzáállás a munkához... hááát, az sem volt valami eget rengető, hogy finoman fogalmazzak! Szóval nem úgy sikerült a szezonra való felkészülés, mint ahogy szerettem volna. A hozzáállással a későbbiekben is sok gondom volt a csapattal (szerencsére azért voltak, ha kevesen is, akik akartak edzeni ), amelyet sziszifuszi munkával, elsősorban mentálisan és ezzel egyidejűleg persze fizikailag is igyekeztem feljavítani. Ez a törekvésem kinél- kinél több- kevesebb sikerrel járt!

Bővebben...

1. oldal / 7

Adó 1 %