BVSC-Zugló

2005-csapat

Pecz Gábor évértékelője

2019.06.19.

Pecz GáborPecz Gábor: Kezdeném az elejéről. A nyári felkészülés jóra sikeredett, meg nem is, mert akik elvégezték a munkát, azzal nem volt bibi, de sajnos voltak nem kívánt hiányzások egyéb okokból kifolyólag. Ezt követően gyorsan kezdetét vette az alapszakasz, ahol gyorsan fel kellett kötni a gatyót, az első meccsen, ahol egy esetleges bukás nagyon megnehezítette volna a felső házba jutásunkat. Szerencsére magabiztosan kezdtünk és 1 meccset leszámítva kihoztuk az őszi szezonrészből azt, amit kell. Volt szülői értekezlet, ami érzésem szerint jól sikerült és jótékony hatását élvezhettem a továbbiakban. A mini alapozást követően már készültünk a rájátszásra.

Bővebben...

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- Rájátszás, 7.forduló

2019.06.01. 12:00 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 8- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-6,4-1,0-1 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 3, Doroszlai 2, Füzesi 2, Takács, Kedves 1, Szentesi 2. Csere: Kovencz, Bakulya, Tátrai, Szőke B. 1, Simon

Pecz GáborPecz Gábor: A előző mérkőzésünkön aratott sikerrel felcsillant némi remény az éremszerzésre. Többször átbeszéltük, hogy nem szabad erre gondolni, mert rossz útra terel minket. A feladatunk, hogy a rendelkezésünkre álló 4 negyedben kiadjunk magunkból mindent és az utolsó vérig harcoljunk és megnehezítsük eddig veretlen ellenfelünk dolgát. Már a kezdés nagyon jó volt. Sikerült nagyobb előnyre szert tenni a 2.negyedben, amit a folytatásban elég gyorsan el is égettünk. Az utolsó negyedben szinte az elején elveszítettük Kedves Benedeket, ami nyilván nagy érvágás volt. A nagy küzdésnek hála végül sikerült bevinni a végső döfést. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert ma nagyot játszottak és csapatként dolgoztak.

Bővebben...

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- Rájátszás, 6.forduló

2019.05.16. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ASI Vasas 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,4-3,3-1,.2-3 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh, Doroszlai, Füzesi 5, Takács, Kedves 4, Szentesi Csere: Kovencz, Bakulya Tátrai, Szőke B., Simon 1.

Pecz GáborPecz Gábor: Jó lett volna a kezdés, ha a helyzeteknek csak a felét értékesítjük. Ebből fakadt az is, hogy nem mi szereztünk vezetést. Megtört az átok és utána jóval hatékonyabbak lettünk. Ami igazán meghatározó volt a hibák ellenére, hogy nagyon koncentráltak voltunk és jobban akartuk a győzelmet, mint bajnoki címre hajtó ellenfelünk. A védekezés jól működött összességében, mert a kapusunk nagyon jól védett  és végre kulcshelyzetekben nem az ellenfél legjobb játékosait lövettük meg, mint az előző fordulóban. Kedves Benedek vezére volt végig a csapatnak és Füzesi Zalán a megbeszéltek után bátran vállalkozott, aminek meg is lett az eredménye. Már csak egy találkozó maradt hátra, a másik bajnok esélyes csapat. Dolgozunk tovább, holnap pedig szurkoljuk ki a felnőtteknek a 3. meccset! Hajrá BVSC!!

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- Rájátszás, 5.forduló

2019.04.27. 11:00 óra- Szőnyi út

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 13- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,3-2,6-3-1,3 )

BVSC- Zugló: Koncz ( Szabó )- Balogh 3, Doroszlai 1, Füzesi 3, Takács 1, Kedves 3, Szentesi Csere: Kovencz, Bakulya Tátrai, Szőke B., Simon

Pecz GáborPecz Gábor: Jó iramban kezdtük meg a meccset, félidőig  fej- fej mellett küzdött a két csapat. Fordulást követően a 3.negyedben jött egy áramszünet nálunk, amit ellenfelünk gyorsan kihasznált. Az utolsó negyedben a srácok mentek előre gőzerővel és sikerült egy gólra csökkenteni hátrányunkat. Sajnos kimaradt pár ordító helyzetet követően egy jogosan megítélt büntető értékesítése után már nem volt tovább. A szív, az akarat megvolt, viszont megint voltak kihagyások a védekezésben, ami egyszerűen nem fért bele. Tudtuk kik az ellenfél legveszélyesebb támadói, készültünk belőlük és mégis ők lövik az akció gólokat. Ezzel éremszerzési lehetőségeink elszálltak. Van még két meccs a két bajnok esélyes csapattal, ami megint csak nem lesz egyszerű, ráadásul megint 3 hetet kell várni a következő találkozóra, ami nem kevés. Ezért semmi mást nem tudunk tenni, csak készülünk tovább és dolgozunk azon, hogy megnehezítsük ellenfeleink dolgát és legfőképpen a védekezésben minél kevesebb hibát véteni.

Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- Rájátszás, 4.forduló

2019.04.13. 13:30 óra- Népliget

BVSC- Zugló- UVSE 7- 13Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,1-5,2-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Szabó- Balogh 3, Doroszlai 1, Füzesi 1, Takács, Kedves 2, Szentesi Csere: Kovencz, Bodóki, Tátrai, Szőke B.

Pecz GáborPecz Gábor: Ez nem a mi napunk volt sajnos. Kezdeti nehézségek után még tudtunk egyenlíteni, utána meg saját magunkat taszítottuk a mélybe. A védekezésünk elég gyengén működött, ezáltal a kapusteljesítmény is az elvárható alatt teljesített. Húzóembereink sem hozták azt, amit tudnak. Így sajnos nehéz rangadót nyerni. Ettől függetlenül ilyen van, hogy nem megy semmi, csak ez soha nem jön jókor. Az sem segített minket, hogy nagyon rég játszottunk ebben a bajnokságban. A következő  megmérettetés nincs olyan távol, ezért gőzerővel készülünk tovább. Hajrá BVSC!

1. oldal / 9

Adó 1 %