BVSC-Zugló

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 10.forduló

FaceBook

2019.03.16. 13:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

Yordo Szentes- BVSC- Zugló 4- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-0,1-3,1-2,1-0 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Finta 1, Batizi 3, Bereczki, Kiss P. 1, Korpás, Borsos Csere: Bozóki, Kovács, Papp

Mészáros VandaMészáros Vanda: Ősszel amikor játszottunk a Szentessel, akkor 7- 1 lett a vége javunkra. Ekkor nem játszott egy meghatározó játékosunk, most viszont igen. Így nagyon kemény mérkőzésre számítottam és ez meg is történt. Végletekig kiélezett, nagy iramú játék volt. Mind két csapat foggal- körömmel küzdött, szó szerint forrt a víz. Sokáig nem bírt egymással a két együttes, aztán mi jöttünk ki jobban egy- két szituációból, így 5- 2 állhatott az eredményjelzőn. Sajnos a harmadik negyed végén elvesztettük az addigra már 3 gólnál tartó Batizi Emesét. Ez az esemény látszólag megzavarta a lányokat, de nem adtuk fel és küzdöttünk tovább. A végjátékban nagyon sok hibát követtünk el, kapkodtunk és ezáltal rossz döntések születtek. Így esélye nyílt ellenfelünknek az egyenlítésre is, amit kapusunk Torkos Tamara védései révén meg tudtunk akadályozni.

Az utolsó negyedben történtek remélem "tanulópénz" lett mindenki számára. Minden esetben alkalmazkodni kell a kialakult helyzethez és megfelelően lereagálni azokat a jövőben. Megyünk és fejlődünk tovább!

A következő fordulóban a KSI csapata ellen szállunk vízbe, ami az előző egymás ellenit nézve (6- 5), hasonlóan nagy csatát fog hozni. Készülünk rá és oda fogjuk tenni magunkat!
 
Hatalmas gratuláció a csapatnak a győzelemhez! Hajrá BVSC!
Adó 1 %