BVSC-Zugló

2005-leany-csapat

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 6.forduló

2018.12.08. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC Telekom 9- 2 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,1-1,1-0,5-1)

BVSC- Zugló: Torkos- Finta 2, Hegedűs A., Batizi 5, Kiss P. 2, Borsos, Pál,  Csere: Bozóki, Bereczki, Vindisch, Kovács, Papp.

Mészáros VandaMészáros Vanda: Az év utolsó mérkőzésén azt kértem a lányoktól, hogy próbáljuk meg összeszedni minden tudásunkat és egy jót játszani! Kicsit olyan volt a mérkőzés első fele mintha már a "karácsonyi ajándékok bontogatásával" lettünk volna elfoglalva. Szétszórtak és pontatlanok voltunk elöl és hátul is! Szerencsére egy kisebb szóbeli rásegítés hatására, összekaptuk magunkat és elkezdtük szépen felépíteni a saját játékunkat, aminek köszönhetően kijött a két csapat közti különbség. Csapatmunka lett belőle, melyből mindenki ki tudta venni a maga részét, ki több, ki kevesebb sikerrel. Gratulálok a győzelemhez, hajrá BVSC!

 

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 5.forduló

2018.11.24. 11:30 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- UVSE 7- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-2,1-0,1-1,4-0 )

BVSC- Zugló: Torkos- Finta, Hegedűs A., Batizi 3, Kiss P. 1, Borsos, Kovács 1. Csere: Bozóki, Bereczki, Vindisch, Korpás, Pál 2, Papp 

Tóth EszterTóth Eszter:  A mai mérkőzés tanulópénz volt mindenki számára. Borzasztóan kezdtük a meccset. Az első két és fél negyedben az idei legrosszabb teljesítményünket nyújtottuk. Támadásban bátortalanok, védekezésben figyelmetlenek voltunk, amit szerencsére legtöbb esetben megúsztunk, de ez nem a mi érdemünk. Az utolsó negyedben nyújtott játékunk hozta meg a győzelmet, amikor úgy játszottunk, ahogy valóban tudunk. Amit mondtam a lányoknak is a meccs után: védekezés nélkül nincs vízilabda, ha nem megy elől akkor hátul még jobban kell figyelni. Mindenesetre gratulálok Nekik, mert nagy győzelmet arattak ma! Hajrá BVSC!

 

 

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 4.forduló

2018.11.10. 12:00 óra- Népliget

BVSC- Zugló- KSI- Százhalombatta 6- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-1,0-1,2-0,1-3 )

BVSC- Zugló: Torkos- Finta 1, Hegedűs A. 2, Batizi, Kiss P. 2, Borsos, Pál 1. Csere: Korpás, Kovács

Mészáros VandaMészáros Vanda: Szerintem sok edző álma, hogy úgy kezdjen a csapata, ahogyan azt megbeszélték előtte! Nekünk ma ez sikerült is, így 3- 0 állt az eredményjelzőn! Természetesen tudtam, hogy a KSI- nek lesz ehhez egy- két szava, így szépen lassan el is kezdtek felzárkózni. Remekül tartottuk magunkat és fegyelmezetten játszottunk a harmadik negyed végéig! Itt jött egy elég nagy üzemzavar, elfáradtunk és súlyos hibákat vétettünk, amit ellenfelünk ki is tudott használni és felzárkózott egyetlen gólra. Kettő perccel a lefújás előtt rendkívül kiélezetté vált a mérkőzés, de sikerült megtartanunk előnyünket, ami a győzelmet jelentette! Gratulálok mindkét csapatnak, szép játék volt! Megyünk tovább a fejlődés útján! Hajrá kislányok! Hajrá BVSC!

 

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 3.forduló

2018.10.27. 14:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- Yordo Szentes 7- 1 Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-0,1-1,3-0,0-0 )

BVSC- Zugló: Torkos- Finta, Hegedűs A. 2, Batizi 2, Kiss P. 2, Korpás, Borsos Csere: Bereczki, Pál, Kovács 1, Papp

Tóth EszterTóth Eszter: Nehéz mérkőzésre számítottam a szentesi csapat ellen és az is lett. Valójában magunknak tettük nehézzé. Lassan melegedünk be a meccsekbe, de még így is sikerült kialakítani egy kis előnyt. Nagyon sok helyzet maradt kihasználatlanul elöl, viszont ezt próbáltuk kompenzálni a védekezéssel. Hellyel- közzel sikerült is. Ha esetleg belehibáztunk, akkor volt egy kapusunk, aki kisegített. Igazi csapatmunka volt. Örülök a győzelemnek és a lányok kivétel nélküli harcos, jó teljesítményének. Hajrá BVSC!

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 2.forduló

2018.10.13. 11:30 óra- Szőnyi út

Oázis SC Leány 2005- BVSC- Zugló 0- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-2,0-4,0-5,0-6 )

BVSC- Zugló: Torkos- Bozóki 2, Finta 3, Batizi 3, Korpás 1, Pál 2, Papp Csere: Hegedűs 1, Bereczki, Kiss P. 2, Borsos 2, Kovács 1.

Tóth EszterTóth Eszter: A késések miatt nem lehetek maradéktalanul elégedett a mai nappal. Ezen a hozzáálláson mindenkinek változtatnia kell. Viszont, amit a lányok a vízben csináltak ma, az abszolút büszkeséggel tölt el. A mérkőzés első pár perce még döcögött, de utána sikerült megtalálnunk egy olyan ritmust, amivel az ellenfél nem tudta tartani a lépést. Örülök, hogy két alapjátékot tudtunk variálni 1 meccsen belül, ez a továbbiakban nagy hasznunkra válhat. Illetve, hogy az edzéseken gyakorolt elemeket bátran elő mertük venni mérkőzés körülmények között is. Gratulálok még egyszer a lányoknak! Hajrá BVSC!

 

1. oldal / 2

Adó 1 %