BVSC-Zugló

2005-leany-csapat

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 8.forduló

2019.02.02. 10:00 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

Oxigén Úszó- és Sportsuli- BVSC- Zugló 1- 18 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-4,0-5,0-5,1-4 )

BVSC- Zugló: Torkos- Finta 3, Hegedűs A. 3, Batizi 4, Bereczki 1, Kiss P. 1, Borsos 2. Csere: Szántai, Bozóki, Korpás 1, Pál 2, Kovács 1, Papp 1, Haász

Mészáros VandaMészáros Vanda:  Tudtuk milyen mérkőzésre számíthatunk, hiszen az őszi szezonban már találkozott egymással a két együttes. A sok betegség miatt, a hét során kérdéses volt szereplésünk, de egy biztos volt, hogy bármi áron le szeretnénk játszani a mérkőzést. A megbeszélésen, kérésem a következő volt: legyenek bátrak, játszanak örömmel és csapatként. Ezt maximálisan meg is valósították a lányok, segítettek egymásnak védekezésben és nagyon szép összjátékokat mutattak be támadásban. Szeretem nézni, ahogy csapatként gondolkoznak és mindig megpróbálják kihozni a maximumot magukból! Szép volt lányok! Hajrá BVSC!

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 7.forduló

2019.01.12. 13:00 óra- III.kerületi TVE uszoda

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 1- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-1,1-3,0-0,0-1 )

BVSC- Zugló: Torkos- Finta, Batizi 2, Bereczki, Kiss P. 1,Korpás, Papp Csere: Bozóki, Hegedűs A. 1, Vindisch, Borsos 1, Kovács

Mészáros VandaMészáros Vanda: Az év első mérkőzését az alapozás közepén rendezték meg. Szerintem ez sok mindent elárul, ahogy a játék statisztikája is. Két 400 méter leúszása között labdáztunk egyet, így nevezném. Rengeteg kihagyott helyzet volt, de számítottam rá, hogy így lesz. Ami pozitív, hogy az iram kiemelkedően jó volt és a védekezés is. Kevés találatunk volt, azonban egyetlen egy gólt kaptunk, így nem lehetek elégedetlen. A következő meccsünk február első hétvégéjén lesz, így van időnk folytatni a felkészülésünket! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

 

Tóth Eszter őszi szezonértékelője 2018.

2018.12.26.

Tóth EszterTóth Eszter: Az idei szezontól foglalkozom kicsit jobban ezzel a korosztállyal, akik szerintem egy nagyon ígéretes kis banda. Sokan már évek óta játszanak ebben a klubban, de vannak akik még csak most kezdték itt, ilyen szinten a vízilabdát. Azt tűztem ki célul, hogy őket minél jobban beépítsem a húzóemberek mellé és mindenkinek játéklehetőséget biztosítsak. Úgy gondolom ez abszolút sikerült. A lányok partnerek voltak ebben és az új dolgokra is vevők voltak. Az, hogy veretlenül zártuk az őszi szezont, már csak hab a tortán. Hasonlóan kemény munkával a tavaszi etapot is zárhatjuk így. Most arra pihenünk. Kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek és sikerekben gazdag 2019- es évet! Hajrá BVSC!

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 6.forduló

2018.12.08. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC Telekom 9- 2 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,1-1,1-0,5-1)

BVSC- Zugló: Torkos- Finta 2, Hegedűs A., Batizi 5, Kiss P. 2, Borsos, Pál,  Csere: Bozóki, Bereczki, Vindisch, Kovács, Papp.

Mészáros VandaMészáros Vanda: Az év utolsó mérkőzésén azt kértem a lányoktól, hogy próbáljuk meg összeszedni minden tudásunkat és egy jót játszani! Kicsit olyan volt a mérkőzés első fele mintha már a "karácsonyi ajándékok bontogatásával" lettünk volna elfoglalva. Szétszórtak és pontatlanok voltunk elöl és hátul is! Szerencsére egy kisebb szóbeli rásegítés hatására, összekaptuk magunkat és elkezdtük szépen felépíteni a saját játékunkat, aminek köszönhetően kijött a két csapat közti különbség. Csapatmunka lett belőle, melyből mindenki ki tudta venni a maga részét, ki több, ki kevesebb sikerrel. Gratulálok a győzelemhez, hajrá BVSC!

 

Budapesti Leány 2005 Bajnokság- 5.forduló

2018.11.24. 11:30 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- UVSE 7- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-2,1-0,1-1,4-0 )

BVSC- Zugló: Torkos- Finta, Hegedűs A., Batizi 3, Kiss P. 1, Borsos, Kovács 1. Csere: Bozóki, Bereczki, Vindisch, Korpás, Pál 2, Papp 

Tóth EszterTóth Eszter:  A mai mérkőzés tanulópénz volt mindenki számára. Borzasztóan kezdtük a meccset. Az első két és fél negyedben az idei legrosszabb teljesítményünket nyújtottuk. Támadásban bátortalanok, védekezésben figyelmetlenek voltunk, amit szerencsére legtöbb esetben megúsztunk, de ez nem a mi érdemünk. Az utolsó negyedben nyújtott játékunk hozta meg a győzelmet, amikor úgy játszottunk, ahogy valóban tudunk. Amit mondtam a lányoknak is a meccs után: védekezés nélkül nincs vízilabda, ha nem megy elől akkor hátul még jobban kell figyelni. Mindenesetre gratulálok Nekik, mert nagy győzelmet arattak ma! Hajrá BVSC!

 

 

1. oldal / 2

Adó 1 %