BVSC-Zugló

2004-csapat

Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Rájátszás, 9.forduló

2018.06.02. 12:00 óra- Népliget

BVSC- Zugló- OSC 11- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-2,0-2,6-2,4-3 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kovács 1, Rajna, Balogh 3, Mészáros 5, Reményi, Pap 1. Csere: Bak 1, Stiegler, Kedves

pecz-gabor-ujPecz Gábor: Bevallom, más jellegű találkozóra számítottam, ennek ellenére úgy készültünk a meccsre, ahogy egy döntőre kell. Sajnos nem kezdtünk jól. Az első félidőt kimaradt helyzetek, rossz passzok és gyenge védekezés jellemezte, úgy tűnt, talán el is úszott a meccs. A szünetben átbeszéltük a teendőket, ezután már nagyon elszántan vetettük bele magunkat a harmadik negyedbe és nagy hajrával fejeztük be a mérkőzést. Kaptunk ugyan gólokat, amik elkerülhetőek lettek volna, de nem hagytuk magunkat, küzdöttünk tovább. Jó volt látni és érezni a BVSC szívet a srácokban, büszke vagyok rájuk, megérdemlik a bronzérmet. Gratulálok a csapatomnak, az ifiknek és edzőjüknek a bajnoki címhez.

Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Rájátszás, 8.forduló

2018.05.23. 16:30 óra- Szőnyi út

KESI- BVSC- Zugló 9- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-3,1-4,1-2,5-3 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kovács, Rajna, Balogh 3, Mészáros 5, Reményi 1, Pap 1. Csere: Bak 2, Stiegler, Kedves

pecz-gabor-ujPecz Gábor: Annak ellenére, hogy ellenfelünk eleinte vezetett, gyorsan fordítani tudtunk és ezt az előnyt végig meg is tartottuk. A kapusunk jó teljesítményt nyújtott, voltak szép megmozdulásaink és végre a büntetők is bementek. Tudtuk, hogy nehéz meccsre számíthatunk, mert az ellenfél az előző fordulóban elszenvedett veresége után jobban igyekszik majd, ami így is történt. Mi azonban tudatosan készültünk erre és csapatként küzdve győzelmet arattunk. A siker kulcsa egyértelműen a kiegyensúlyozott játék volt, egyedül a felesleges, labda nélküli kiállításokat nehezményeztem. Ezek a meccsek azonban arra valók, hogy tanuljunk a hibáinkból. Már csak egy mérkőzés vár ránk a sorozatból, arra készülünk tovább gőzerővel. Gratulálok a csapatnak! Hajrá BVSC!

Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Rájátszás, 7.forduló

2018.05.12. 11:00 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- KSI SE 7- 13  Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-5,4-5,1-1,2-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Rajna 2, Balogh 4, Mészáros 1, Reményi, Pap, Kedves Csere: Kucsera, Stiegler

pecz-gabor-ujPecz Gábor: Sajnos a mérkőzést megelőzően volt pár nehézség. Nem kaptuk el a rajtot és a kimaradt lehetőségeket megbosszulta ellenfelünk. Aztán nagyon nagyot küzdött a csapatom, dacolva a fáradsággal is. Ha pontatlanok is voltunk, ez a fajta szív, amivel játszottak, abszolút dicséretre méltó volt. Ami fájó pont, hogy sok büntetőt hagytunk ki. Már tudták a srácok maguktól is a mérkőzés után, hogy ez aztán sajnos nem fér bele a bajnok ellen. Viszont tényleg jó volt látni ezt a fajta küzdést így, hogy pár játékosunk nem állt rendelkezésünkre. A munka megy tovább! Hajrá BVSC!

Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Rájátszás, 6.forduló

2018.05.11. 16:30 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

Progress Oradea- BVSC- Zugló 9- 14  Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-4,3-5,3-3,3-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kovács, Rajna 1, Balogh 5, Mészáros 6, Reményi, Pap Csere: Luib, Kucsera, Stiegler, Kedves 2, Derekas

pecz-gabor-ujPecz Gábor: Az első két negyedben lerohantuk az ellenfelet, nagyon jó szoros emberfogással és sok labdaszerzéssel és ebből fakadó sok gól jellemezte a mérkőzés elejét. A harmadik negyedtől egy kicsit lazult a játékunk, kevésbé használtuk ki a lehetőségeinket. A alapszakaszbeli meccsünkhöz képest jóval simábban nyertünk. A jövőre nézve fontos tanulság, hogy a védekezés nagy mértékben kihat a támadójátékra is. Gratulálok a győzelemhez! 

Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Rájátszás, 5.forduló

2018.04.19. 16:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC 7- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-2,1-0,1-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kovács, Rajna 2, Balogh 3, Mészáros 1, Reményi 1, Pap Csere: Kucsera, Bak, Stiegler, Kedves

pecz-gabor-ujPecz Gábor: Már a kezdés döntő lehet egy olyan erős csapat ellen, mint a Fradi, erre fel is hívtam a figyelmet. Ennek megfelelően egy agilis, keményen küzdő játékot produkált a csapat egészen a mérkőzés végéig. A védekezés- pár ajándék gólt leszámítva- szintén jól működött. Voltak fontos szerelések, blokkok és persze elengedhetetlen kapus bravúrok. Sajnos hibáztunk is helyenként, de nagyon akartuk a győzelmet és mindent meg is tettünk ezért, így sikerült fordítanunk a végén. Az ellenfél csapatából is hiányzott meghatározó játékos és mi is elég korán elveszítettük az egyik kulcsemberünket. Tavaly ezt a csapatot meg sem tudtuk szorítani, ebben a szezonban viszont mind a két alkalommal győzni tudtunk a bajnokságban, ami dicséretet érdemel. Továbbra is keményen kell edzenünk, mert a befektetett munka megtérül és még sok nehéz feladat vár ránk. Gratulálok!!! Hajrá BVSC!!!

1. oldal / 12

Adó 1 %