BVSC-Zugló

2004-csapat

Szivós István Gyermek 2004 Bajnokság- 5.forduló

2018.11.24. 12:00 óra- Szőnyi út, sátor

BVSC- Zugló- KSI 7- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-3,2-0,2-3,1-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Rajna 2, Kohári, Mészáros 3, Reményi 1, Bak 1, Pap Csere: Luib, Gálik, Derekas, Stiegler

pecz-gaborPecz Gábor: Nagyon jó meccset játszottunk. Ha hiányosak is voltunk, nagyon kitettek magukért a srácok. Igazságtalannak érzem a vereséget, ettől függetlenül sajnos ez benne van a pakliban. Az ilyen meccseken szerzett tapasztalok remélem jótékony hatással lesznek az országos bajnokságra. Kevesebb ítéletet kaptunk, viszont a helyzetek  megvoltak, amivel meg tudtuk volna nyerni ezt a találkozót. A végén egy lecsorgó labdát lőttek be, ami megpecsételte a sorsunkat. Küzdésből viszont jelesre vizsgáztak és ezt jó volt látni, csak sajnos ezért most nem járt 3 pont.

Szivós István Gyermek 2004 Bajnokság- 4.forduló

2018.11.10. 12:15 óra- Szőnyi út

FTC- BVSC- Zugló 1- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-3,0-3,1-5,0-4 )

BVSC- Zugló: Szabó- Kovács 2, Balogh 6, Reményi 2, Bak, Rékási 1, Pap 1. Csere: Luib 1, Derekas, Szentesi 1, Füzesi, Takács 1, Gálik, Kovencz

pecz-gaborPecz Gábor: Jó védekezést bemutatva nyertünk. Mostantól nehéz meccsek várnak ránk. Azok a törekvések, amik kellenek egy ilyen meccs során, azok megvoltak és ez a fontos. Innentől ebben az évben ilyen típusú meccsünk már nem lesz. Ezért kell jobban  felpörögni majd. Gratulálok a győzelemhez!

Szivós István Gyermek 2004 Bajnokság- 1.forduló

2018.09.23. 12:15 óra- Kőér utca

BVSC- Zugló- A- Híd OSC Újbuda II. 12- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve( 5-0,1-1,4-0,2-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kovács 1, Rajna, Kohári 2, Domján 4, Reményi 3, Bak Csere: Gálik 1, Derekas, Stiegler, Luib, Rékási 1.

pecz-gaborPecz Gábor: A védekezés rendben volt szinte végig. A sok túlhelyezett lövésnek vagy talán a kapkodásnak volt köszönhető a rengeteg kimaradt  helyzet. Magabiztos győzelmet arattunk, de ennél sokkal összeszedettebben kell elől végezni a mindenkinek a dolgát! Gratulálok a győzelemhez!

Rusorán Péter 2004 Bajnokság szezonértékelő 2018

2018.07.07. 

pecz-gabor-ujPecz Gábor: A tavaly nyári felkészülésünk jobban sikerült, mint az előző szezonban, már jobban ismertük egymást, kölcsönösen tudtuk, mire számíthatunk, így a munka is jóval hatékonyabb volt. A minimális hiányzásoknak és a pazar körülményeknek köszönhetően megfelelően tudtunk készülni az év során, a felkészülési kupán és az alapszakaszban is csak egy- egy vereséget szenvedtünk el. Ezeken a meccseken sem teljesítettünk rosszul, az esetek többségében pedig magabiztosan fektettük két vállra az ellenfeleinket. Egy rövid téli alapozó szakasz után következett a rájátszás és persze a vidék bajnokság. A lebonyolítást szerencsésebbnek találtuk az idei szezonban, mivel nem kellett oda- vissza meccseket játszanunk. Így kiélezettebbek voltak a párharcok, könnyebben el lehetett bukni, viszont még a legerősebb ellenfelek is verhetőek voltak. Emiatt a talán még jobban kellett fókuszálnunk és erősítenünk magunkat mentálisan is a kétkapuzások és a szokásos edzések mellett.

Bővebben...

Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Rájátszás, 9.forduló

2018.06.02. 12:00 óra- Népliget

BVSC- Zugló- OSC 11- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-2,0-2,6-2,4-3 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kovács 1, Rajna, Balogh 3, Mészáros 5, Reményi, Pap 1. Csere: Bak 1, Stiegler, Kedves

pecz-gabor-ujPecz Gábor: Bevallom, más jellegű találkozóra számítottam, ennek ellenére úgy készültünk a meccsre, ahogy egy döntőre kell. Sajnos nem kezdtünk jól. Az első félidőt kimaradt helyzetek, rossz passzok és gyenge védekezés jellemezte, úgy tűnt, talán el is úszott a meccs. A szünetben átbeszéltük a teendőket, ezután már nagyon elszántan vetettük bele magunkat a harmadik negyedbe és nagy hajrával fejeztük be a mérkőzést. Kaptunk ugyan gólokat, amik elkerülhetőek lettek volna, de nem hagytuk magunkat, küzdöttünk tovább. Jó volt látni és érezni a BVSC szívet a srácokban, büszke vagyok rájuk, megérdemlik a bronzérmet. Gratulálok a csapatomnak, az ifiknek és edzőjüknek a bajnoki címhez.

1. oldal / 12

Adó 1 %