BVSC-Zugló

FÉRFI OB.I. KÖZÉPSZAKASZ- 6.FORDULÓ BVSC- ZUGLÓ- DEBRECEN

Kőnigh György 2003 Gyermek Bajnokság- Rájátszás 1. forduló

FaceBook

2015.02.22.- Hajós Alfréd Sportuszoda 

Újszilvás- BVSC- Póló 7- 9Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,1-2,3-1,2-3) 

BVSC- Póló: Child (Pataky)- Tátrai 3, Keresztes 1, Mészáros M. 1, Báki 2, Balogh, Mészáros B. 1. Csere: Boldizsár, Illés, Mohos, Csáki, Kovács 1, Bede

kotsidis-nikolaosKotsidis Nikolaos: Megkezdődött a felsőház, ahol már minden mérkőzés rangadónak számít. A szoros eredmények is ezt mutatják. Nagyon jól kezdtünk a 2002- esekkel tűzdelt ellenfelünk ellen és végig tudtuk tartani az előnyt. Tátrai Dávid nagyon jól bekkelt és támadásban is sziporkázott. Jó csapatmunka eredménye a 3 pont.

BVSC- Póló- UVSE 8- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-1,3-2,1-4,0-3 )

BVSC- Póló: Child- Tátrai 1, Keresztes, Mészáros M. 3, Báki 1, Mészáros B., Kovács 1. Csere: Illés, Mohos, Balogh, Bede

Kotsidis Nikolaos: Egész héten erre a mérkőzésre készültünk és láttam a gyerekeken, hogy elszántak és határozottak. Tudták mit akarnak és sikerült nagyon jól feltüzelni őket. Ennek köszönhetően nagyon jó játékkal kezdtünk és 3- 0- ra, majd félidőben 7- 3- ra is vezettünk. Kimagasló szerepet vállalt ebben Mészáros Matyi és két meglepetés ember Illés Álmos és Mészáros Bálint. Sajnos a rossz bajnoki rendszer következtében félidő után mi már a 7. negyedre álltunk fel, míg ellenfelünk csak a 3.- ra. Látszott a fáradtság és vele jöttek is a hibák. Nem tudtuk előnyünket megtartani, és sorra puskáztuk el emberfórjainkat. Gólképtelenné váltunk támadásban, védekezésben pedig egyéni hibák miatt kaptunk ennyi gólt!! Többet és erősebben kell edzeni, hogy meglegyen a kellő állóképesség a 8 negyednyi játékhoz is.

Versenynaptár

Adó 1 %