BVSC-Zugló

NŐI OB.I. 4.FORDULÓ BVSC- ZUGLÓ DIAPOLO- UVSE
FÉRFI OB.I. 2.FORDULÓ BVSC- ZUGLÓ- AVUS

2003- as Csapatunk megnyerte a Vidék bajnokságot!

FaceBook

A 2016/ 2017- es szezonban 2003- as Csapatunk a Vidék bajnokságban is elindult, elsősorban a játéklehetőségért és rutinszerzésért. A bajnokság Piros Csoportjában 9 győzelemmel és 1 vereséggel az első helyen végeztek. A bajnokságra Kuncz László és Derekas Szilárd készítette fel és kísérte a Csapatot. 

2003-videkDerekas Szilárd:  Gratulálok a Csapatnak az első helyhez. A helyén kell kezelni ezt a győzelmet, mert az ellenfelek nem mindig a teljes csapaukkal vettek részt a meccseken. Köszönjük Kuncz Laci bácsi jó felkészítő munkáját!

Kuncz László: A hétvégén két mérkőzéssel folytatódott illetve egyúttal be is fejeződött a Vidék bajnokság Nagyváradon. Nagy örömünkre, csapatunk mindkét meccset megnyerte és ezzel a végső győzelmet is megszerezte! Nagy dicséret érte a csapatnak és köszönet Derekas Szilárdnak is, aki ebben a bajnokságban a mérkőzésekre vitte és dirigálta a csapatot! A Budapest bajnokság még tart, igyekszünk ott is helyt állni!

A bajnokság eredménye itt elérhető.

A Csapat tagjai: Child Ádám, Tátrai Dávid, Boldizsár Norbert, Illés Álmos, Keresztes Gábor, Mohos Tibor, Mészáros Mátyás, Báki Péter, Csáki Botond, Balogh Mátyás, Mészáros Bálint, Kovács Barnabás, Sliczni Szabó Lajos, Ardelean Dávid, Gidály Pál, Veress Dávid

Edzők: Kuncz László és Derekas Szilárd

( Fotó: Illés Gábor ) 

Versenynaptár

Adó 1 %