BVSC-Zugló

Jó úton Eger felé

2020.09.23. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing- Szegedi VE 19- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,4-2,5-1,6-3 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Ágh 1, Mészáros Csaba 1, Gyárfás 2, Pásztor 3, Sugár, Nagy Csere: Czigány 2, Csapó 4, Irmes 3, Batizi, Kovács, Mészáros Mátyás 3.

Szűcs LeventeSzűcs Levente: Volt egy nagyon pozitív meccsünk a Fradi ellen, ahol főképp a védekezésünk működött jól egy negyedet leszámítva. Ma az volt az elsődleges feladat, hogy ezt feltornázzuk 4 negyedre. Úgy értékelném, hogy az elején volt ma döcögősebb, de szépen belelendültünk. Megvoltak a blokkok és a védések már az elején is, de valahogy utat talált a labda. Ezen még jó lenne csiszolni. Aztán a meccs második felében sokkal jobban összeállt az a védekezés. Igaz, 9 gólt kaptunk, de abból 3-at kettős emberhátrányból. Szóval, összességében a kapott gólokkal egész jól zártunk.

Örülök, hogy több jó egyéni teljesítmény is volt és ennek köszönhetően elől is nagyon hatékonyak voltunk. Megbeszéltünk a héten valamit és ma visszaköszönt, amikor kellett. Megbeszéltünk meccs közben is valamit és két gólt is lőttünk belőle. Jó lendülettel mentünk és sok lefordulást gólra váltottunk. Zakatolunk tovább, Egerben nagyon nehéz és fontos meccs vár ránk, de természetesen nyerni megyünk. Gratulálok a fiúknak! Hajrá BVSC!

Adó 1 %