BVSC-Zugló

 ob1

Megmutatták a Fiúk!!

2020.09.27. 18:45 óra- Hajós Alfréd Sportuszoda

BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing- A- HÍD VasasPlaket 7- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,3-3,0-2,2-4 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Ágh, Mészáros Csaba 2, Gyárfás 1, Pásztor 1, Sugár, Nagy 1. Csere: Czigány, Csapó 1, Irmes 1, Batizi, Ágh, Kovács, Mészáros Mátyás

Szűcs LeventeSzűcs Levente: Éreztem, hogy ma ott leszünk és kaparnia kell a Vasasnak, ha nyerni akar, hát így lett. Persze a meccs felénél még az is benne volt, hogy megnyerjük a bronzot, de ezzel kapcsolatban két észrevételem is van. A mai teljesítmény alapján lehet, hogy megérdemeltük volna, de hiszek a sport igazságában és a Vasas ezért a bronzért többet tett a Magyar Kupában összességében, mint mi. Illetve most már elmondhatjuk, hogy minden nagy csapat ellen volt olyan mérkőzésünk, ahol benne volt a győzelem és csak picin múlott. Ha megnézzük, hogy nálunk kik ülnek a kispadon és ért hozzá, akkor láthatja, hogy olyan játékosok is vannak, akik még soha nem játszottak ilyen szinten és meg kell tanulniuk, mint ahogy nekem is, hogy a parton még mit tudok beletenni. Szóval  bennünk még bőven van fejlődési lehetőség és fejlődni is akarunk. Köszönöm a fiúknak a mai napot, ŐK tudják miért! Olyan ez, mint egy házasság: Együtt jóban, rosszban!! Hajrá BVSC!

 

Batizi Benedek első tévés gólja!!

2020.09.26. 16:15 óra- Hajós Alfréd Sportuszoda

BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing- Szolnoki Dózsa 5- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,0-3,2-2,3-3 )

BVSC- Zugló: Szakonyi ( Györke )- Ágh, Mészáros Csaba, Gyárfás, Pásztor, Sugár, Nagy Csere: Czigány 1, Csapó 2, Irmes 1, Batizi 1, Ágh, Kovács, Mészáros Mátyás

Szűcs LeventeSzűcs Levente: Nehéz mit mondani egy olyan meccs után, amit a körülményekhez képest a lehető legnagyobb elszántsággal igyekeztünk lejátszani, akartunk, mentünk, de egyszerűen az első két negyedben nem ment a góllövés. Olyan volt, mintha semmi sem akarna bemenni. Pedig megcsináltuk a helyzeteket és jól meg is játszottuk őket, de én úgy érzem, az ellenfél kapusa és nem megbántva őt, extra napot fogott ki. A statisztika szerint 74%. Kívülről úgy tűnt, hogy ami máskor tuti gól, az ma sehogy sem. Annak örülök, hogy amikor egy csapat ilyen helyzetbe kerül, el tud menni a kedve, de nekünk megmaradt a tűz és 8- 4- nél egy pillanatra azt éreztem, még szoros is lehet a vége.

Bővebben...

Jó úton Eger felé

2020.09.23. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing- Szegedi VE 19- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,4-2,5-1,6-3 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Ágh 1, Mészáros Csaba 1, Gyárfás 2, Pásztor 3, Sugár, Nagy Csere: Czigány 2, Csapó 4, Irmes 3, Batizi, Kovács, Mészáros Mátyás 3.

Szűcs LeventeSzűcs Levente: Volt egy nagyon pozitív meccsünk a Fradi ellen, ahol főképp a védekezésünk működött jól egy negyedet leszámítva. Ma az volt az elsődleges feladat, hogy ezt feltornázzuk 4 negyedre. Úgy értékelném, hogy az elején volt ma döcögősebb, de szépen belelendültünk. Megvoltak a blokkok és a védések már az elején is, de valahogy utat talált a labda. Ezen még jó lenne csiszolni. Aztán a meccs második felében sokkal jobban összeállt az a védekezés. Igaz, 9 gólt kaptunk, de abból 3-at kettős emberhátrányból. Szóval, összességében a kapott gólokkal egész jól zártunk.

Bővebben...

Férfi OB.I. 5.forduló FTC- Telekom- BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing 13- 9

2020.09.20. 16:15 óra- Margitsziget, Hajós 50m- es

FTC- Telekom- BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing 13- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-2,6-2,3-2 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Ágh, Mészáros Csaba 2, Gyárfás 2, Pásztor 2, Sugár 1, Nagy 1. Csere: Czigány, Csapó 1, Irmes, Batizi, Gyenis, Mészáros Mátyás

Szűcs LeventeSzűcs Levente: Ritkán mondhatja egy csapat a Fradi ellen, hogy nyerhető meccs volt, de ma benne volt a meglepetés. Sokat foglalkoztunk magunkkal a héten, hiszen végre teljes volt a keret és egy picit fel kellett idézni szinte elölről mindent, bár talán jobb megfogalmazás, hogy újra kellett ismételni mindent, amit eddig tanultunk. Próbáltuk rendbe tenni a kisebb hiányosságokat is. Jó volt látni, hogy a mai meccsen ezek visszaköszöntek, jó volt látni, hogy a Fradinak váltania kellett kétszer is, mert nem tudtak feltörni bennünket. Hiányzott Kovács Peti, főleg a 3.negyedben, amikor a Fradi kiment gyilkos szorosba. Sok minden történt a 6- 0- ás roham alatt, hibáztunk alap dolgokban, nem reagáltuk le időben és egy időkérés is bent ragadt a roham alatt, amikor rendezhettük volna a sorainkat. A roham után hihetetlen, de megint visszakapaszkodtunk és 2:30- cal a vége előtt 11- 9- nél kihagytunk egy büntetőt. Valószínűleg másképp alakul a végjáték 11- 10- nél, de ez már történelem. Elmondtam a fiúknak a végén, hogy mit várok tőlük a következő egy hétben és mi a feladatunk. Összességében gratulálok! Hajrá BVSC!!

BENU Férfi Magyar Kupa az 5.helyért, Honvéd- BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing 10- 6

2020.09.16. 11:00 óra- Kőér utca

Honvéd- BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing 10- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,2-1,4-1,0-2 )

BVSC- Zugló: Szakonyi- Irmes, Gyárfás, Kovács, Gyenis 1, Sugár 1, Nagy 1. Csere: Czigány 2, Csapó, Batizi, Ágh, Tátrai, Mészáros Mátyás 1.

Szűcs LeventeSzűcs Levente: Volt egy nagyon jó ritmusa ennek a nyári Kupának. Lehet, az időjárás miatt, mert szabadban játszottunk, lehet azért, mert előtte sokáig meccshiányunk volt, de az egész élvezhető és szerethető volt. Pont az egyik legjobb mérkőzésünket tolták el, mert beütött a vírus. Nos, tegnap lejátszottuk, más körülmények között, nem is teljes kerettel, de végig az volt az érzésem, hogy az ellenfél motiváltabb. A mutatott játék és az eredmény is mutatja, hogy sok munkánk van még. Magunkkal kell sokat foglalkozni nem az ellenfelekkel, főleg, hogy kiszámíthatatlan kivel játszunk. Készülünk a vasárnapra, egy nagyon jó meccset szeretnék. Hajrá BVSC!

1. oldal / 61

Adó 1 %