BVSC-Zugló

 ob1

A BVSC- Zugló MKB- Euroleasing 2020/2021- es játékoskerete

2020.05.25.

A BVSC- Zugló MKB- Euroleasing 2020/2021- es játékoskerete Szűcs Levente és Kemény Kristóf irányításával:

BVSC 2020/2021Ágh György, Batizi Benedek, Csapó Miklós, Czigány Károly, Gyárfás Tamás, Gyenis Ádám, Györke Zsolt, Irmes Pál, Kovács Péter, Mészáros Csaba, Mészáros Mátyás, Nagy Márton, Pásztor Mátyás, Sugár Péter, Szakonyi Dániel

Távozók: Létay Krisztián és Szabó Bendegúz visszavonul, Lajkó Márton Szentesen folytatja, Mladoniczky Tibor, Tanczer Tamás és Balaska Dániel kölcsönmegállapodással másik klubnál töltenek 1 évet. 

Sok sikert kívánunk Csapatunknak! Hajrá BVSC!! :)

Férfi OB.I. Középszakasz 1.forduló BVSC- Zugló MKB- Euroleasing- Tatabánya 12- 10

2020.03.07. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing- Tatabánya 12- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-4,4-2,2-1,3-3 ) 

BVSC- Zugló:  Györke - Czigány 2, Csapó 3, Ágh, Pásztor 2, Mészáros Cs. 3, Szabó Bendegúz 1. Csere: Balaska, Tanczer, Létay 1, Lajkó, Kovács, Sugár

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Nem tudtunk készülni igazán, hiszen meccsből jöttünk, plusz a Tatabánya beigazolta Kovács Gergőt az OSC- től tavaszra, csak annyit tudtunk, hogy fel kell tüzelni magunkat a mai naptól egy új bajnokságot játszani. A Tatabányának nagyon kell minden pontocska, hogy elkerüljék a kieső helyet, nem véletlenül erősítettek és veszíteni valójuk nincs is egy BVSC ellen, szóval kíváncsi voltam, mi mit tudunk ma beletenni csapat szinten. Szerencsére megkaptam a fiúktól, amit kértem és láttam, éreztem, hogy ők is tudják, miért volt szükség ehhez a fajta hozzáálláshoz. Most 3 hét meccsszünet, nehéz lesz, mert a külföldi edzőpartnerek se jönnek valószínűleg a pánik miatt. Meg kell oldanunk másképp, kevés van hátra, de mégis soknak tűnik. Gratulálok a fiúknak! Hajrá BVSC!

Férfi OB.I. Középszakasz 1.forduló beharang

beharang

Szombaton délután a középszakasszal folytatódik a bajnokság, a Tatabánya együttesével játszunk. Innentől csak felfelé haladhatunk, erre készülünk Tanczer Tamással a mérkőzés előtt:
 
- Véget ért a bajnokság első része. Sajnos nem úgy, ahogy év elején elképzeltük, de nincs időnk rágódni ezen. Egy nappal később már a Tatabánya csapatát fogadjuk. Nem könnyű ellenfél, tudnak meglepetést okozni, viszont ha mi maximálisan oda tudunk koncentrálni, akkor nem lehet probléma. Ez a fő célunk a következő mérkőzésen.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!! Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

Férfi OB.I. 13.forduló BVSC- Zugló MKB- Euroleasing- A-HÍD OSC Újbuda 9- 15

2020.03.05. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- MKB- Euroleasing- A-HÍD OSC Újbuda 9- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,3-4,3-3,2-5 )

BVSC- Zugló:  Szakonyi ( Györke )- Czigány 1, Csapó 1, Ágh, Pásztor 2, Mészáros Cs. 2, Szabó Bendegúz 1. Csere: Mladoniczky, Tanczer, Létay, Lajkó 2, Kovács, Sugár

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Megpróbáltuk az utolsó szalmaszálat és tényleg nagyon akarták a fiúk, de azért ez az OSC csak egy másik szint. A nagyon extrát magunkhoz képest se tudtuk elérni, valahol mélyen ott volt bennünk mentálisan a csalódottság. Meg kell barátkozni az Alsóház gondolatával, ami számunkra új lesz, de ahány meccset csak tudunk meg kell nyerni. És ez sajnos nagyon nehéz lesz, rajtunk kívül is van csalódott csapat, ezen a szinten természetesen mindenki minket akar majd megverni, nekik nem lesz veszteni valójuk, nekünk meg igen. Menni kell, küzdeni kell, ez a dolgunk. Hajrá BVSC!

Férfi OB.I. 13.forduló beharang

beharang

Mindenre elszánt férfi Csapatunk holnap nagy meccset játszik az OSC- vel. Veszítenivalónk nincs, így kiélezett mérkőzésre számíthatunk. A Fiúk mindent megtesznek, hogy egy picike pontot lopjanak ellenfelüktől, Létay Krisztiánnal is erre készülünk:
 
- Akár egy pont megszerzése is a felsőházat jelentené csapatunknak.. hogy ezt pont a csoportunkat veretlenül vezető OSC ellen kell megszereznünk, csak még nemesebbé teszi a feladatot. Az akcióterv fedőkódja: 20170329!!
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak, ne ezen múljon!!! ;) Hajrá Fiúk!! Hajrá BVSC!! :)

1. oldal / 57

Adó 1 %