BVSC-Zugló

fiu-ifi-csapat

Férfi OB.1/B. 1.forduló

2019.10.10. 19:15 óra- Debrecen

Debrecen- BVSC- Zugló 13- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 2-2,4-4,5-3,2-3 )

BVSC- Zugló: Takács ( Szász )- Farkas 1, Batizi 1, Mészáros M. 5, Gyenis 3, Balaska, Sólyom 1. Csere: Tátrai 1, Haffner, Gyémánt, Ambrus, Dávid, Strasser

kemeny-kristofKemény Kristóf: Nem gondoltam volna, hogy ilyen erős csapattal állnak ki ellenünk, ennek a meccs előtt külön örültem, hiszen így ez a mérkőzés mindenféleképpen a fejlődésünk célját szolgálta. És mivel az ob1b célja a fiatalok fejlődési lehetősége, így az eredmény a meccs után kevésbé izgatott. Az viszont sokkal inkább, hogy az alapokban végig folyamatosan hibáztunk, a jövőben ezen kell dolgoznunk! Megyünk tovább. Hajrá BVSC!

Férfi OB.1/B. 3.forduló

2019.10.05. 17:00 óra- Hajós Alfréd Sportuszoda

Neptun VSC- BVSC- Zugló 13- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-3,4-6,2-2,1-3 )

BVSC- Zugló: Takács ( Szász )- Tátrai 4, Batizi 1, Ambrus 2, Gyenis 2, Mészáros M. 1, Sólyom 2. Csere: Farkas, Haffner, Gyémánt 1, Dávid, Strasser 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Ezen a mérkőzésen minden aktív szereplő sok hibával működött. Amiért részemről bosszantó volt, hogy mi is részese voltunk ennek és nem tudtunk alkalmazkodni. Viszont annak nagyon örülök, hogy sikerült nyernünk és Szász Dániel révén a nehéz pillanatokban is volt hátul tartása a csapatnak, mindamellett, hogy ezen a mérkőzésen tisztán látszott, hogy MINDENKI számít! Több meghatározó játékos elvesztése után a fiataloknak kellett meccset eldöntő szerepet betölteni, Tátrai Dávid győztes gólja nem a véletlen műve! Ebben a szezonban edzésen és mérkőzésen is nagyon kiemelkedő teljesítményt nyújt, ennek köszönhető az előző időszakban nyújtott meghatározó szerepe. Gratulálok a csapatnak. Hajrá BVSC!

Férfi OB.1/B. 2.forduló

2019.09.28. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- A- HID OSC Újbuda 16- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,2-1,4-1,6-1 )

BVSC- Zugló: Takács- Mladoniczky 2, Gyenis 4, Tanczer, Haffner 1, Balaska, Sólyom 4. Csere: Tátrai 1, Mészáros M., Batizi, Dávid, Gyémánt 1, Ambrus 3, Farkas

kemeny-kristofKemény Kristóf: Teljesen más magabiztossággal és érzéssel volt újra végig stabil kapusteljesítménnyel edzősködni, bízom benne, hogy ez lesz az egyik fő jellemzője idén mindkét csapatomnak, hiszen a csapatnak is teljesen más ezzel a nyugalommal játszani, nem csak nekem meccselni. Természetesen a védelmet sem szeretném elhanyagolni, 1- 1 egyéni fegyelmezetlenséget leszámítva, mindenki végig a megfelelő mentalitással állt a statisztikailag "láthatatlan" játékelemhez. Bízom benne, hogy ez egy kezdete valaminek és a folyamat a jövőben csak erősödik.

Bővebben...

Férfi OB.1/B. Rájátszás- 8.forduló

2019.05.25. 13:00 óra- Nagykanizsa

Kanizsa VSE- BVSC- Zugló 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,2-3,2-0,2-4 )

BVSC- Zugló: Szász ( Ambrusz )- Batizi, Fodor 2, Csorba 3, Gyenis 2, Balaska, Sólyom 1. Csere: Szarvas, Szőke 1, Gyémánt,  Dávid

kemeny-kristofKemény Kristóf: Nagyon boldog vagyok, hogy tavaly 15 év után sikerült ifi bajnokságot nyernünk, idén pedig a klub első ob1/b bajnoki címet húztuk be a fiúkkal. Oda- vissza vertük a másodikat és a Kanizsa ellen is a csütörtöki tétmeccsen nem nagyon volt kérdés, hogy ki a jobb csapat. A mai meccsről pedig annyit, hogy több hiányzóval is egy éles meccset tudtunk játszani, annak külön örülök, hogy mindenki komolyan vette, hajtott és tette a dolgát, bár úgy gondolom, ez a természetes sportemberi hozzáállás. Ebből a sikerből extra lendületet és motivációt kell kapjon a társaság a hátralévő két hétben, hiszen még egy komoly feladat előtt állunk, az ifi helyosztó még hátra van! Gratulálok a csapatnak, szép munka volt, hajrá BVSC!

Férfi OB.1/B. Rájátszás- 3.forduló

2019.05.18. 10:00 óra- Debrecen

Debrecen- BVSC- Zugló 6- 19Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-5,3-4,1-5,2-5 )

BVSC- Zugló: Takács ( Szász )- Mladoniczky 2, Batizi 3, Csorba, Gyenis 3, Balaska 4, Sólyom Csere: Farkas 1, Szőke 2, Dávid 1, Gyémánt, Tanczer 1, Mészáros M. 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Ennek a meccsnek az volt a tétje, hogy megteremtsük a lehetőséget a céljaink eléréséhez. Nagyon tetszett, hogy végig pörögve, fegyelmezetten és pontosan vízilabdáztak a fiúk. Nyilván egy ilyen mérkőzést nem szabad sem túl-, sem alul értékelni, reálisan a helyén kell kezeljük. Bízom benne, hogy ez a meccs ad a löketet a csapatnak a sorsdöntő Kanizsa meccs előtt, ahol a bajnoki arany lesz számunkra a tét! Gratulálok a fiúknak, hajrá BVSC! 

1. oldal / 24

Adó 1 %