BVSC-Zugló

bp-serdulo

Budapesti Serdülő Fiú Bajnokság - 6. Forduló

Szőnyi út 50-es sátor 2020. november 21. 12:00

BVSC-Zugló - Oázis Sport Club 13-10 (4-1, 2-5, 6-2, 1-2)

Létay Krisztián: Szódával elment.. lehetne a címe a mai meccsünk értékelésének. Szép megoldások, jó védekezések, majd olyan érthetetlen Létay Krisztiáneseménysorok, ami után megszólalni is nehéz. Végül azért csak nyertünk valahogy. Annak viszont örülök, hogy az ellenfélből Kanász Izsák, Istók Kende valamint Kikindai Ambrus sem tudta bevenni a kapunkat.

Ezúton szeretnék gratulálni sikeres bemutatkozásához Pálffy Tominak, aki első hivatalos vízilabda meccsét játszotta életében.

Budapesti Serdülő Fiú Bajnokság- 4.forduló

2020.10.29. 13:30 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

BVSC- Zugló- FTC 10- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-2,4-3,2-3 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Szabó )- Szendrei, Jonoczkó 1, Stiegler 2,  Muresan, Füzesi 1, Gálik, Szentesi 2. Csere: Kovács B. 1, Takács, Szőke B., Bak, Pap, Rékási 3.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Felemás érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban, de összességében igazságos eredmény született. Amíg a másik oldalon egy az országos csapatban  is "megoldó- befejező embernek" számító játékos lövöldözött, addig mi ilyennek híján, próbáltunk csapatként játszani. Ez most egy döntetlenre volt elég. Ma elsősorban Rékási Szabolcsot, illetve Pap Benedeket szeretném külön megdicsérni teljesítményükért, de a csapatként nyújtott produktumból mindenki kivette a részét. Hajrá BVSC!

Budapesti Serdülő Fiú Bajnokság- 2.forduló

2020.10.10. 10:00 óra- Margitsziget, Széchy Tamás uszoda

Honvéd- BVSC- Zugló 7- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,1-1,3-4,1-1 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Szabó )- Kovács 3, Muresan, Bak 1, Pap, Takács, Rékási Csere: Szűcs 3, Jonoczkó, Szőke B.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Mivel a Budapest bajnokságban nem minden klub indul külön Budapest csapattal, hanem az országos együttesét játszatja itt is, így próbálok mindig olyan csapatot összerakni az adott mérkőzésre, ami nagyjából egyenrangú riválisa tud lenni az aktuális ellenfélnek. A mai meccsen az eredményt tekintve sikerült telibe találnom az erőviszonyokat. Amellett, hogy láthattam végre a játékosaimat téthelyzetben, szerintem ők is sokkal jobban élvezték ezt a meccset (még ha nem is sikerült nyerni), mint azokat, ahol közte tíz, ide vagy oda. Annak hogy csak hét gólt kaptunk nagyon örültem, de mi sokkal több ziccert hagytunk ki, mint ellenfelünk. Ezért kicsit csalódás a végeredmény. A hibákat átbeszéltük, így ha azok a következő meccseken már nem jelentkeznek, akkor ezen a mérkőzésen elsősorban  nem pontokat veszítettünk, hanem fontos tapasztalatokkal gazdagodtunk.

Budapesti Serdülő Bajnokság- Rájátszás 1.forduló

2020.02.22. 14:30 óra- Margitsziget, Széchy Tamás uszoda

OÁZIS SC- BVSC- Zugló 6- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,1-5,2-3,2-4 )

BVSC- Zugló:  Veress ( Rozgonyi )- Hörömpöli, Jonoczkó, Kovács B. 2, Domján 5, Stiegler, Burulitisz 3. Csere: Ardelean, Tóth Bende Balázs 1, Reményi, Muresan 1, Pap, Gálik, Tóth Bence Bálint

Kuncz LászlóKuncz László: Ha azt mondjuk, hogy a három pont megszerzése a lényeg ( és hát végül is mindig az ), akkor ezt teljesítettük! Nem játszottunk jól, most is hibázgattunk szépen elöl is, hátul is. Szerencsénkre az ellenfelünk még többet, ennek is köszönhető a győzelmünk. Pozitívum azért, hogy Domján személyében volt egy vezéregyéniség a vízben, aki ugyan szintén el- eltudott tünedezni a meccs folyamán, de leginkább ő hozta most a győzelmet! Bemelegítettünk, de ebben a korosztályban is több kell majd! Hajrá BVSC!

A Budapest Serdülő Csapat őszi idényének értékelése

 2019.12.25.

Kuncz LászlóKuncz László: Csoportunkban veretlenül végeztünk az élen a szezon első felében. Ehhez- azt gondolná az ember- tulajdonképpen nem kell kommentár. Így is van, ezért dicséret illeti a csapatot és köszönet az ebbe besegítő néhány- éppen ráérő vagy mérkőzés hiányban szenvedő- országosból időnként és helyenként érkezett játékosoknak. Annyit azért mégis el kell mondani, hogy a folytatásban ennél is több kell majd, ha tartani akarjuk (természetesen!)a pozíciónkat, hiszen a másik csoportból érkező jobbakkal fogunk majd találkozni, akik ellen még jobban kell majd a meccseken koncentrálni, hogy kevesebb hibával (pl. pontatlan passzok, helyzet kihasználások) játszunk. Rengeteg sérülés és betegség, nem megfelelő iskolai előmenetel miatti edzéskihagyás is ért bennünket, ami bizonyos esetekben és egyeseknél a nem megfelelő hozzáállás bizonyítéka! Ezen mindenképpen közösen kell tovább dolgoznunk, mentálisan leginkább, hogy megértsük, mit miért és azt hogyan kell tegyünk az egyén és azon keresztül a csapat előrelépése érdekében! Köszönöm a szülők áldozatos segítségét, boldog karácsonyt és új évet kívánok mindenkinek! Hajrá BVSC! 

1. oldal / 12

Adó 1 %