BVSC-Zugló

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 9.forduló

2020.02.29. 15:00 óra- Margitsziget, Széchy Tamás uszoda

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 20- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve (  5-3,5-0,5-1,5-1 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Kiss )- Hajdu, Kovács B. 1, Reményi, Kohári, Báki 2, Ádám Csere: Ardelean, Hörömpöli, Tóth Bende Balázs, Jonoczkó, Bak 1, Stiegler, Rékási 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Nagyarányú vereséget szenvedtünk sajnos, amely ilyen arányban még akkor sem indokolt, ha tudjuk, hogy mi szokás szerint serdülőkkel álltunk fel, ugyanis sérülések, betegségek és egyéb okok miatt öt játékos kapott szereplési lehetőséget az "országos" csapatból. Sajnos egyikük sem tudott élni a lehetőséggel, nem tűnt ki, hogy ki és miért játszik magasabb osztályban. Hosszú a listája az elöl és hátul elkövetett elemi hibáknak, nem is megyek itt most bele, lényeg, hogy rendkívül enervált, bátortalan, hitehagyott és még számtalan hasonló jelzővel illethető a csapat teljesítménye. Csak remélni tudom, hogy ez csak egy kisiklás volt, többé nem fordul elő! Firisz dicsérhető a kapuban, a második félidőben nem ő védett! 

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 8.forduló

2020.02.15. 12:30 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- OÁZIS SC 10- 9Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,4-2,1-4,3-2 )

BVSC- Zugló: Firisz- Kovács B. 2, Bak, Domján 1, Kohári 2, Burulitisz 1, Ádám 1. Csere: Balogh 2, Reményi, Stiegler, Rékási 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Ezzel a hétvégével a budapesti bajnokságok is folytatódnak mindkét korosztályban, az ifivel kezdtünk. A végeredménynek nem kellett volna ilyen szorosnak lennie, mi tettük azzá az elképesztően impotens támadás befejezéseinkkel és itt nem csak a három kihagyott ötméteresre gondolok, bár a koncentrációnkat a többi gólszerzési lehetőségeinkre jól jellemzi!..... és akkor a védekezés! Többször is lefordultak bennünket méterekkel, miután kihagytuk a kihagyhatatlant, vagy mindenki felúszik betett fejjel, nem vesszük észre, hogy az ellenfél egyik játékosa fenn marad és miután egy gyatra lövés után kimarad a helyzetünk, feldobják neki a labdát és.....! Hogy végül mégis nyerni tudtunk az ezúttal a szerencsének és Firisz Dominik kapusunknak köszönhető, aki nagy védéseivel szinte lehúzta a rolót, neki köszönhető, hogy nem kaptunk ki! Jó, hogy ez ifi meccs volt a mi serdülőinkkel szemben, de akkor is, ennél több kell az elkövetkezendőkben! Hajrá BVSC! 

A Budapest Ifjúsági Csapat őszi idényének értékelése

2019.12.25.

Kuncz LászlóKuncz László: Nehéz helyzetben vagyok a csapat szezonbeli teljesítményének értékelésekor, hiszen tulajdonképpen ebben a bajnokságban is a serdülő csapat játszott végig. Itt azonban jobban kiütköztek a serdülőknél már elmondott hibák, a pontatlanságok, a helyzetekben való koncentrálatlanságok. Sokszor volt értelemszerűen erőfölényben és mentálisan is az ellenfél, bár ez nem minden esetben magyarázza a fent említett rontásokat. Mindez azt eredményezte, hogy abszolút 50%- os teljesítménnyel (3 győzelem, 3 vereség) a mezőny közepén tanyázunk. A cél a folytatásban itt is az (mert ugye ugyanarról a serdülő csapatról van szó), hogy próbáljunk az egyéni hozzáálláson keresztül javítani a csapat pozícióján! Boldog karácsonyt és új évet itt is mindenkinek! Hajrá BVSC! 

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 7.forduló

2019.12.07. 11:30 óra- Népliget

KSI SE- BVSC- Zugló 13- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,4-1,5-4,4-0 )

BVSC- Zugló: Móger- Szücs, Mohos 1, Mészáros M. 3, Hajdu 2, Ádám 1, Mészáros B. Csere: Domján, Reményi, Burulitisz, Báki, Balogh 1, Kohári

LétayLétay Krisztián: Laci bácsitól kértem el ezt a Budapest Ifi bajnoki meccset (ezúton is köszönöm hogy lehetővé tette számunkra), mert tudtam hogy a KSI komplett országos csapattal érkezik majd. Örülök, hogy még így az ünnepek előtt játszhattunk az Országos Serdülő csapattal egy ilyen színvonalú találkozót. Amit szerettem volna látni ma a vízben, azt a fiúk maximálisan teljesítették. Jó volt az iram, mentek a lefordulások. Rendezett mezőnyvédekezés mellett, kimagasló volt Móger György kapusteljesítménye. Lőttünk szép átlövés gólokat, ami eddig sok meccsen nagyon hiányzott.

Bővebben...

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 6.forduló

2019.11.23. 11:30 óra- Komjádi

BVSC- Zugló- KPSE 18- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-1,0-2,8-0,4-1 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Veress )- Kohári 1, Hajdu, Kovács 2, Domján 4, Bak, Ádám 7. Csere: Ardelean 2, Hörömpöli, Jonoczkó, Balogh, Pap 2, Gálik, Rékási

Kuncz LászlóKuncz László: Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Góljainkat szinte tetszés szerint értük el, bár mint eddig mindig, most is voltak érthetetlen "megoldások" a kapu előtt. A pontok megvannak és ennél többet most nem is lehet elmondani erről a meccsről! 

1. oldal / 10

Adó 1 %