BVSC-Zugló

Budapesti Ifjusági Fiú Bajnokság 6. Forduló

Széchy Tamás u. Margitsziget 2020. november 14. 12:30

Kölyökpóló Suli - BVSC-Zugló 5-27 (0-6, 3-6, 0-8, 2-7)

Létay Krisztián: Realizáltuk a két csapat közti előzetesen várt különbséget. A helyzeteinket jó százalékkal értékesítettük, és hátul is komolyabb bakik Létay Krisztiánnélkül oldottuk meg, a különben nem túl nehéz szituációkat. A csapat szintű mai extra feladatot is teljesítették a játékosok, miszerint minden mezőnyjátékosnak gólt kell lőni a meccsen. Külön kiemelném Rékási Szabolcsot aki hihetetlen rutinnal érte el, hogy szinte minden lefordulásos szituáció végén ő volt a befejező ember, de jár a gratuláció az egész társaságnak, mert amennyi volt ebben a harminckét percben, azt közel száz százalékban ki is hoztuk belőle.

Budapesti Ifjúsági Bajnokság 5. Forduló

Hajós Alfréd Sportuszoda - fedett 2020. október 31. 18:00

BVSC-Zugló - Komplex PSE 16-7 (4-0, 5-2, 4-2, 3-3)

Létay KrisztiánNehezen értékelhető mérkőzésen vagyunk túl, ahol az ellenfél csak azért tudott átjönni a félpályán, mert minden egyes elrontott Létay Krisztián Kártyatámadás után kötelező volt tiszta erőből mindenkinek visszaúszni a védekező ötméteres vonalunkon belülre. A legnagyobb bánatom az volt, hogy rengeteg ilyen védekezésünk volt, ami abból következett, hogy ziccerek tömkelegét hagytuk ki. Van egy Esterházy Péter idézet, ami szerint "bizonyos szint fölött, nem süllyedünk bizonyos szint alá.” Bátran állíthatom, hogy a mérkőzésnek voltak azért olyan rövidebb szakaszai, amikor meg tudtunk felelni Kossuth-díjas írónk szavainak.

Budapesti Ifjúsági Fiú Bajnokság- 4.forduló

2020.10.26. 11:00 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

OÁZIS SC- BVSC- Zugló 8- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,4-3,2-3,1-1 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Veress )- Mohos 1, Bak 2, Takács 1, Pap 1, Gálik 2, Rékási 3. Csere: Hörömpöli, Gidály, Muresan

LétayLétay Krisztián: Először is gratulálok a fiúknak a győzelemhez, mert amellett hogy hosszú hétvégéből érkeztünk közvetlenül a meccsre, tisztán Budapest csapattal állunk ki, ami jelen esetben 9 mezőnyjátékost jelentett. Azaz egy- egy cserelehetőség centerben és bekkben, valamint mindig egy pihenő játékos a 4 szélső játékos esetében. Tehát meg kellett dolgozni a győzelemért fizikálisan. A meccs végén még közös levezetést is kellett tartanom, annyira elfáradt mindenki. De hát ez megint az a meccs volt, aminek ilyen összeállításban és ennyi mezőnyjátékossal volt igazán értelme, hogy egy végletekig kiélezett szoros meccset játszhassunk. Tetszett a meccs előtti szárazföldi bemelegítés.. lehet ebből tradíciót kellene csinálni, mert végre láttam verejtékcseppeket is a vízbeugrás előtt.

Budapesti Ifjúsági Fiú Bajnokság- 3.forduló

2020.10.17. 11:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- OSC Újbuda 7- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-5,1-1,2-6 )

BVSC- Zugló: Móger ( Veress )- Kohári 2, Szendrei 1, Mohos 1, Domján 1, Szentesi, Jonoczkó Csere: Doroszlai 1, Szűcs, Muresan, Bakulya, Gálik, Stiegler 1.

LétayLétay Krisztián: Az OSC országos ifi csapata ellen játszottunk ma a Budapest bajnokságban, egy zömében serdülőkorú Országos és Budapest vegyes csapattal. Amikor ránéztem az ellenfél játékosaira, bevallom kicsit megijedtem a látványra is szembetűnő fizikális különbségtől, de tudtam, hogy kívánni sem lehetne jobb felhozó mérkőzést, a holnapi KSI elleni országos forduló előtt. Az OSC hozta az iramot és a fizikális dominanciát is, így volt lehetőségem látni a fiúkat, hogy hogyan reagálnak erre a kihívásra. Legnagyobb örömömre a megilletődöttség legkisebb szikráját sem láttam a csapaton. 3 negyedig méltó ellenfelei voltunk az OSC- nek. Ami differencia volt a két csapat között, az elsősorban az izomtömegek közti különbségre, illetve a gyorsabb gondolkodásra vezethető vissza. Kiemelném két centerünk Szendrei Dávid és Doroszlai Zalán játékát, akik náluk 2- 4 évvel idősebb védők ellen is nagyszerűen helytálltak. A Budapest csapat két játékosát Gálik Gyulát illetve Muresan Patrickot, akik remekül illeszkedtek a csapatba és  nemhogy hiba nélkül, hanem több jó megoldással hozták le azt a játékidőt, ami ma jutott nekik. Valamint Veress Dávidot, aki ugyan az utolsó negyedre állt csak be a kapuba, de ezalatt is ziccert és ötméterest hárított.

Budapesti Ifjúsági Fiú Bajnokság- 1.forduló

2020.09.19. 12:30 óra- Komjádi

BVSC- Zugló- Sportliget S.E. 23- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,5-0,6-2,8-2 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Kiss )- Szentesi 3, Mohos 2, Stiegler 1, Bak 3, Pap, Rékási 4. Csere: Ardelean 3, Boldizsár 2, Sliczni Szabó, Muresan 3, Szőke B. 1, Takács 1.

LétayLétay Krisztián: Elkezdődött a Budapest bajnokság is végre. A gyerekek 7 hónap után játszhattak újra tétmérkőzést. Látszott rajtuk, hogy nagyon élvezik a helyzetet. A első győzelmet Kuncz Laci bácsinak ajánljuk, akinek ezúton köszönjük a több évnyi áldozatos munkát, nevelést, amit a fiúkba fektetett. Külön kiemelném még Firisz Dominikot, aki minden kapura tartó lövést hárított az első húsz percben, amíg át nem adta helyét kapustársának. A mezőnyjátékosoknak pedig azért jár a dicséret, mert a magabiztos vezetés tudatában is kellő komolysággal és alázattal dolgozták végig a mérkőzést.

 
 

1. oldal / 11

Adó 1 %