BVSC-Zugló

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság, Rájátszás, Felsőház- 5.forduló

2020.02.23. 16:00 óra- Szőnyi út 

Sportliget- BVSC- Zugló Lokomotív 11- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,0-1,3-2,7-2 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Gór Nagy 2, Boncföldi A. 1, Korbuly, Guti 1, Győri 2, Ofner 1. Csere: Tóth, Zsoldos, Békés, Kis, Gombos

Győri BenceGyőri Bence: A hétvégén végre újra elkezdődött a szezon. A köztes időszakban nem csak fizikailag és taktikailag, hanem játékosállományban is komolyat léptünk előre (visszatértek sérültjeink és hiányzóink, illetve elég komoly erősítéseket is sikerült igazolnunk), így joggal vártuk nagyon bizakodóan az első tavaszi összecsapást, ami még így is nagyon komoly mérkőzésnek ígérkezett a szintén nagyon jó erőkből álló Sportliget ellen. A mérkőzés kezdete előtt volt egy kis sapka mizéria- amit vasárnap délután nem feltétlenül értettünk-, ez végül szerencsére megoldódott és úgy tűnt, nem is nagyon zavart meg bennünket. Jól és határozottan kezdtünk, a védekezésünk nagyon jól működött, Bajnógel Tomi elképesztően védett és bár elől rengeteg helyzetet hagytunk ki, mégis nagyjából semmi esélye nem volt ellenfelünknek. A 3.negyed vége felé már 5- 2- re vezettünk, amikor 2 figyelmetlenségből mégis csak feljött egy gólra ellenfelünk, de továbbra sem tűnt úgy, hogy ebből baj lehet.

Bővebben...

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság, Rájátszás, Felsőház- 3.forduló

2019.12.15. 18:00 óra- Kőér utca

Vidám Vízilovak- BVSC- Zugló Lokomotív 14- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,3-2,3-2,3-6 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bors- Zsoldos 3, Békés 2, Korbuly, Boncföldi A. 2, Guti 1, Győri Csere: Tóth 2, Potocska 1, Boncföldi M.

Győri BenceGyőri Bence: Félhomály… Ezt első sorban az uszodai körülményre értem, de írhatnám akár magunkra is… Sajnos ez a tegnapi meccsünk egy igazi év végi utolsó mérkőzés lett, bár tényleg tisztességgel beleálltunk és mindenképpen nyerni akartunk, de ez valahogy most így sikerült. Ami az utóbbi meccseken nagyon jól működött, abból most semmit nem tudtunk prezentálni… Hátul a "zónánkat" (erre sajnos csak idézőjelesen tudom ráfogni, hogy zóna volt) átlőtték, ha kijjebb estünk, akkor fórból kaptunk gólt. De legalább elől sem ment semmi… A meccs folyamán néhányszor sikerült visszakapaszkodnunk, de amint lőttünk elől 1- 2 gólt, rögtön kaptunk hátul is 1- 2 gólt. Ez sajnos egy ilyen nap volt, meg sem tudom számolni hány blokkról bepattanó labda volt, vagy megint olyan kivédekezett helyzet, ami mégis eléjük pattant... egyedül a 4.negyedben tudtunk valamit felmutatni, akkor tényleg szép gólokat is lőttünk, ez viszont már csak a kozmetikázásra volt elég. De ez van, most már tényleg nincsen több meccsünk idén, úgyhogy elkezdhetjük a felkészülést a tavaszi menetre, mert sok feladatunk lesz még! Hajrá BVSC!

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság, Rájátszás, Felsőház- 2.forduló

2019.12.08. 15:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Lokomotív- Oázis SC 7- 9  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,1-3,2-4,3-1 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Zsoldos, Békés 3, Korbuly 1, Boncföldi A. 1, Guti, Győri 2. Csere: Tóth, Bogdánffy, Kis, Boncföldi M., Patonay

Győri BenceGyőri Bence: A hétvégén ismét az Oázissal játszottunk, akik a Budapest bajnokságban továbbra is veretlenek, talán még szoros meccsük sem volt idáig és mint sajnos tudjuk az OB1/B- ben is vertek már meg nagyon nagyon jó csapatot… A lecke fel volt adva, de semmiképpen sem csak a tisztes helytállás céljával szálltunk vízbe. Nem számszerűsítettük magunknak az elvárásokat, csupán annyi volt a célunk, hogy a negyedik negyed végén büszkén szállhassunk ki a medencéből és ez abszolút sikerült is! A csapat szinte tökéletesen betartotta a megbeszélt taktikát és egy kis szerencsével (2 fórunknál is kicsúszott a labda, amiből gólt kaptunk, illetve másik két kivédekezett támadásnál is szerencsétlenül pattant a labda, ami sajnos szintén gól lett…) most még büszkébbek lehetnénk. De ez egy olyan meccs volt, amire továbbra is építhetünk, amire építenünk kell.

Bővebben...

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság, Rájátszás, Felsőház- 1.forduló

2019.12.01. 20:00 óra- Komjádi

YBL WPC- BVSC- Zugló Lokomotív 7- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-1,3-1,2-2,2-4 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bors- Zsoldos 1, Békés 1, Korbuly, Boncföldi A. 1, Guti 2, Győri 1. Csere: Tóth 1, Bogdánffy, Kis 1, Boncföldi M.

Győri BenceGyőri Bence: Senkit ne tévesszen meg, még nincs tavasz, csak úgy alakult, hogy idén mégis csak le kell játszanunk 3 mérkőzést a felsőházi fordulókból. Bár úgy készültünk, hogy legközelebb már csak tavasszal lesz meccs, de ha ezek mind így sikerülnek, mint a tegnapi, akkor egyáltalán nem bánjuk. Végre! Végre sikerült egy ilyen meccset megnyernünk! És nem csak azért ilyen nagy öröm ez, mert a másik csoport első helyezettjét, egy nagyon jó és rutinos csapatot győztünk le. És nem is csak azért, mert végre a második félidőben sikerült fordítani (4- 6 volt a második negyed vége…). Hanem azért, mert rengeteg pozitív energia van ebben a CSAPATban és nagyon megérdemeltünk már egy ilyen győzelmet. Így, az utolsó másodpercekben megnyerve. Megérdemeltük és ez egy nagyon jó visszajelzés, hogy ha ilyen odafigyeléssel, ilyen egymásért küzdéssel és ilyen hittel tudunk meccset játszani, akkor képesek vagyunk ilyen eredményre is. Már meccs közben is jó érzés volt a csapattársak szemében látni, hogy ezt most meg fogjuk csinálni, de amit nagyon megérdemeltünk, az a lefújáskor előtörő érzés volt! Az ilyen estékért érdemes ezt csinálni és ilyen talán csak a sportban van!

Bővebben...

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 10.forduló

2019.11.17. 15:00 óra- Szőnyi út, 50m- es sátor

BVSC- Zugló Lokomotív- Octopus SE 6- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,1-3,0-2,1-3 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Tóth, Zsoldos, Békés 2, Potocska, Boncföldi A. 2, Guti Csere: Bogdánffy, Boncföldi M., Patonay 1, Győri 1.

Győri BenceGyőri Bence: Először is szeretnénk mi is őszinte részvétünket kifejezni a Szívós családnak! Sajnos megint elég nehéz erről a meccsről mit mondani…Kettősség van bennem, mert egyrészt a bajnokság egyik esélyese ellen játszottunk egy nagyon jó kis kiélezett meccset, másrészt hiába tartottuk magunkat 3 negyedig végül mégis csak vereség lett a vége. És nem is csak tartottuk magunkat… Az első negyedben már 4- 0- ra is vezettünk és ott talán nem adtak meg egy szabályos gólunkat, de a második negyed vége is még 5- 3 volt ide. Mondhatjuk megint, hogy az ellenfelünk talán jobban megkapta az ítéleteket, de egyrészt nekünk ezzel a vízben nem lenne szabad foglalkoznunk (!!!), másrészt pedig lehet, hogy ennek oka is van… és ezen el kell gondolkoznunk, illetve ezen mindenképpen változtatnunk kell a tavaszi fordulókra!

Bővebben...

1. oldal / 3

Adó 1 %