BVSC-Zugló

NŐI OB.I. 15.forduló BVSC- Zugló- UVSE

Dabrowski Norbert júliustól újra a BVSC- ben!!

2020.04.08.

Dabrowski Norbert 2020. július 1- től a BVSC- Zugló Vízilabda Szakosztály szakmai igazgatói posztját tölti be, ennek kapcsán beszélgettünk terveiről.

-Mi lesz feladatod szakmai igazgatóként? 

Dabrowski NorbertDabrowski Norbert: Fő feladatom az utánpótlás edzők irányítása, illetve egy rendszer kiépítése, megszervezése lesz, nagyjából erről van szó. 

- Kicsit részletezzük ezt a megszervezést. Hozol magaddal saját team- et vagy "csak" a BVSC- sekkel dolgozol együtt?

-2013- ban elmentem a BVSC- ből Egerbe, nekem azóta folyamatosan- Egerben is egyébként- majdnem teljesen ez volt a feladatom, amellett, hogy vezetőedző voltam, ugyanúgy feleltem utánpótlásért is. Mindig is volt hosszútávú célom, hogy szerettem volna egy vízilabda iskolát vagy akadémiát felépíteni, vagy modernizálni azt a képzést, ami a magyar vízilabdában folyik, nyilván ez egy eléggé utópisztikus dolognak tűnt az elején és most 2020- ban realizálódott. A BVSC vezetésének Mészáros Csabának és Ági néninek volt egy elképzelése, ami nagyban találkozott azzal, amit szerettem volna csinálni.

Bővebben...

A tagdíj fizetés rendjének változása

Kedves Szülők!

November elsejétől lehetőség nyílik utalással is teljesíteni a tagdíj, önerő, stb. befizetéseket. Ezzel együtt a készpénzes fizetés rendje is megváltozik.

1.: banki átutalás esetén:

  kedvezményezett neve: BVSC- Zugló

  kedvezményezett bank neve: ERSTE Bank

  kedvezményezett bankszámla száma: 11600006-00000000-83250350

Közlemény: mindenképp szerepőeljen a gyerek neve és születési éve, plusz a befizetés jogcíme.

például: " tagdíj november" vagy "felszerelés önerő" vagy "edzőtábor önerő"

Fizetési határidő: tagdíj esetén, minden hónap 10- e ( először szeptember 10. utoljára június 10.)

                            felszerelés önerő: november 30- ig ( fiúknak 3.000,- lányoknak 4.000,- )

                            edzőtáborok: aktuálisan előre értesíteni fogjuk

(tagdíj mértéke: 10 x 15.000,-Ft, kisebb testvérnek 10 x 13.000,-Ft, három vagy több gyerek esetén minden gyereknek 10 x 10.000,-Ft)

Kérjük- még ha ez többlet munka is- hogy a testvéreket külön utalják illetve a tagdíjat és az önerőt is két külön utalásban, erre a pontos nyilvántartás és bizonylatolás miatt van szükség, a későbbi esetleges félreértések elkerülése érdekében.

Esetleges számla igényüket kérjük előre jelezzék! Utólag nem áll módunkban kiállítani.

Bővebben...

Volt mit ünnepelni!

 

bvsc-fiukSokat kellene ahhoz visszalapozni az időben, amikor utoljára ilyen jól szerepeltek vízilabdacsapataink, mint idén. Klubunknál az utóbbi időben a póló- főleg férfi vonalon- elsősorban az utánpótlás- nevelésről szólt. Ha felbukkant egy- egy kiemelkedő tehetség, arra máris lecsaptak a jó kondíciókkal rendelkező nagy klubok. Ebben az egyenlőtlen versenyben pedig nehéz volt helyt állni. Amikor a női csapatunknál Petrovics Mátyás, majd a fiúknál Märcz Tamás vette át az irányítást, egy szisztematikus építkezés kezdődött el. És ennek a munkának máris látszanak az eredményei. A női csapatunk idén a Magyar Kupában és a bajnokságban is helyt állt. Az előbbiben döntőt játszott az UVSE ellen és a fináléban alaposan megnehezítette a jóval esélyesebb rivális dolgát. A bajnokságban is majdnem összejött a döntő, ám pont a legrosszabbkor, a Dunaújváros elleni elődöntőben fáradt el a csapat. Szerencsére a Szentes elleni bronzmeccsre ismét összekapták magukat a lányok, akik így éremmel zárhatták a bajnoki szezont.

Bővebben...

Együttműködési megállapodás a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. és a BVSC- Zugló között

wabererNagy örömünkre a BVSC- Zugló évzáró ünnepségén Szatmáry Kristóf, egyesületünk elnöke és Wáberer György úr, a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. tulajdonosa, aláírta az egyesület és a biztosító közötti együttműködési megállapodást!

Bővebben...

(Sz)Épülünk!!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy komoly munkálatok folynak uszodánk területén. Ezúton szeretnénk némi tájékoztatást nyújtani az elvégzett munkafolyamatokról, illetve az előttünk álló hetek, hónapok történéseiről.

meszaros-csabaA külső nyílászárók cseréje január utolsó hetében befejeződött, már csak a kisebb alakítások maradtak hátra.

Folyamatban vannak a női- illetve férfi öltözők első harmadának, valamint a régi szauna helyén kialakított  "csoportos vendégöltözők" és a hozzá tartozó zuhanyozók átépítési munkálatai. Ezek várhatóan a héten átadásra kerülnek és megkezdődhet az új öltöző szekrények összeszerelése és a fennmaradó öltöző terek és zuhanyozók felújítása.

Bővebben...

TÖBB MINT EGYMILLIÁRDOS FEJLESZTÉS INDUL A BVSC-NÉL

Új uszoda, műfüves futballpályák is épülnek Zuglóban

BVSC uszoda

A Szőnyi úti uszoda nyílászáróinak cseréjével kezdődik meg a napokban a beruházás – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő, a BVSC frissen megválasztott elnöke, valamint dr. Simicskó István Ifjúságért és Sportért felelős államtitkár. 2014 őszére a jelenleginél 40%-kal nagyobb vízfelület várja a sportolókat és látogatókat, miközben a felújításnak köszönhetően az alacsonyabb energiaköltségek miatt éves szinten legalább 30 millió forintot spórol a klub.

A két, jelenleg lehangoló állapotban levő kültéri medence komplett felújítására, fedésére, valamint a régi uszoda gépészetének és épületének rekonstrukciójára is sor kerül az elkövetkezendő évben. Szatmáry Kristóf BVSC-elnök elmondta: a mintegy 800 millió forintos beruházáshoz szükséges források egyrészt a látvány-csapatsportok támogatását megcélzó TAO-ból, azaz társasági adóból származó sportfejlesztési támogatásból állnak rendelkezésre, másrészt kormányzati támogatásnak köszönhetőek.

Bővebben...

Bíznak egymásban – fókuszban Märcz Tamás és Szűcs Levente

Märcz Tamás a felnőtt csapat vezetőedzője és segítője Szűcs Levente, - aki mellesleg az OBI/B és az ifjúsági csapat edzője - beszéltek közös feladataikról, egymásról, csapataikról és terveikről.Szűcs Levente és Märcz Tamás

Märcz Tamás: Szücs Levente jelenléte mellettem nagyon sokat jelent. Több éves edzői  tapasztalata van a klubnál és az elmúlt években a csapatkapitányi tisztséget is betöltötte a BVSC-ben, ezért azt gondolom hogy nála megfelelőbb segítséget nem kaphattam a munkám végzéséhez. Egyre jobban kezd összehangolttá válni a közös munkánk. Személyében nagy segítséget kapok a hétköznapokon, hogy egyre minőségibb munkát végezhessünk az első csapattal és a meccseken is mindenben mellettem áll.

Bővebben...

1. oldal / 2

Versenynaptár

Adó 1 %