BVSC-Zugló

Edzőtáborok 2020- Kecskemét

2020.08.02.-08.07.- Kecskemét

2008 csapatCsombor Zoltán: Kecskeméten voltunk edzőtáborban. Luxus szállodában laktunk, nagyon élvezte a csapat. Szenzációs reggelikkel. Kellemes meglepetés volt, hogy a gyerekek mindent megesznek. A körülmények tehát több, mint ideálisak voltak. Délelőtt 2 óra úszópálya, amit kemény úszóedzésekkel és különböző lábtempókkal töltöttünk meg. Nyújtás és ebéd után a fák alatt ejtőztünk a strandon. Délután egy kis szárazedzés után edzőmérkőzés volt a program, egy évvel idősebbekkel. Nagyon kemény kétkapuk voltak. Szakmailag is hasznos volt a túra. Azért a játékra is maradt időnk. Néha a strandmedencében játszottak a gyerekek, máskor meg csúszdáztunk a fürdővezetés jóvoltából. Az átvonuló vihar miatt, még haza is úszhattunk a szállodába! Összességében nagyon jól sikerült tábor volt. Köszönjük mindenkinek a lehetőséget!

Budapesti Somóczi Lóránt Gyermek Magyar Kupa- 3.forduló

2020.08.01.- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- Szegedi VPS 12- 12 ( 5-1,3-3,2-4,2-4 ) 

BVSC- Zugló: Bögös- Bajnógel, Balogh 1, Maléth 3, Kormány, Stodulka 6, Somlyay 1. Csere: Hernádi, Droppa, Papp, Takács, Günsberger 1, Nahalka, Szlávik, Hörömpöli, Török

Csombor ZoltánCsombor Zoltán: Ha nehezen is, de megnyertük a Kupát. Végig vezettünk, megérdemeltük volna a győzelmet. Sajnos a 3.negyedtől sok hibával játszottunk. Feljött az ellenfél és az utolsó pillanatban kiegyenlített. Összezavarodtak a fiúk a végén, igaz a második félidőben 9-0 volt a kiállítási arány oda, ebből 6 büntető. Így még a legnagyobbak is összeesnek, hát még mi, kisgyerekek. Nagyon látszott mindenkin az ólmos fáradság. Azért voltak gyönyörű jeleneteink, szépen felvitt labdák, emberről gyönyörű akciógólok. Jó csapat még rossz játékkal is nyer! Igaz nem nyertünk, de nekünk ez is elég volt. Nagy- nagy gratuláció a srácoknak a tornagyőzelemhez! Első igazi sikerünk után, dolgozunk tovább, mert sok munka van még ahhoz, hogy a bajnokságban is az élbolyban végezzünk! Hajrá BVSC!

Budapesti Somóczi Lóránt Gyermek Magyar Kupa- 2.forduló

2020.07.25.- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 14- 8 ( 4-3,3-2,4-0,3-3 )

BVSC- Zugló: Bögös- Bajnógel, Balogh 2, Maléth 1, Kormány, Stodulka 7, Somlyay 4. Csere: Hernádi, Droppa, Takács, Palov, Nahalka, Hörömpöli

Csombor ZoltánCsombor Zoltán: Fáradtan mentünk neki a döntő első meccsének. 07.13 -a óta pihenőnap nélkül. A játék a lényeg, hogy élvezzük és amit eddig tanultunk, azt megpróbáljuk alkalmazni. Na ebből egy óriási győzelem lett, egy nagyon jó KSI- vel szemben. Az első negyedtől kezdve végig vezetve, nagyszerű játékkal győztünk. A szoros emberfogás kitűnően működött, többször is nem tudta felhozni a labdát ellenfelünk. A támadásaink is gördülékenyek voltak. Ment a labda fault nélkül. Élmény volt nézni a fiúkat. Kicsit azt láttam, hogy nehezen hiszik el az egészet a srácok, de a végére, amikor a kezdő a cserepadon volt, már nagyon boldogak voltak. Le a kalappal gyerekek előttetek!

Bővebben...

Edzőtáborok 2020- Cegléd

2020.07.19.-07.24.- Cegléd

2008 csapatCsombor Zoltán: Cegléden voltunk edzőtáborban. A helyszín teljesen új volt még nekem is, persze a medence kivételével. Budapest bajnokságban játszó fiatal csapatnak hibátlan. Minden egy helyen van, a panzió , a kaja ( ami nagyon jó volt ), a száraz és vízi edzéslehetőség. A gyerekeknek az első edzőtáboruk volt így együtt, nagyon jól összekovácsolta őket. Délelőtt két órás vízi edzés, délután nem egész két órás lehetőség, amiben az edzőmérkőzésé volt a főszerep, plusz a sok száraz edzés. Elfáradtak rendesen a srácok, de úgy érzem nagyon hasznos volt és nagyon jól érezték magukat a fiúk. 

Budapesti Somóczi Lóránt Gyermek Magyar Kupa- 1.forduló

2020.07.18.- Szőnyi út

KSI SE II.- BVSC- Zugló II. 23- 2 

2008 BNémeth Ádám: Tudtuk, hogy az egy évvel idősebb és rutinosabb KSI csapata nehéz ellenfél lesz. A védekezésükkel szemben sok akciót nem tudtunk véghezvinni vagy a támadó idő lejárása miatt vagy pedig a rossz passzokból fakadó labdavesztések voltak a támadásunk fő gondjai. A továbbiakban ezeket a hibákat igyekszünk kijavítani és mind védekezés hatékonyságban és támadás kihasználásban javulni szeretnénk. A csapat nagyot küzdött, előre kell tekinteni.

Bővebben...

1. oldal / 4

Adó 1 %