BVSC-Zugló

A 2008- as Leány Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.27. 

Mészáros Vanda

Mészáros Vanda: A legkisebb lány csapatunknak az őszi szezon kiválóan sikerült, hiszen csoportelsőként feljutottunk a legjobb 16- ba a fiúk között. A lányok kitartőan dolgoztak az elmúlt fél évben és megérdemelten, vereség nélkül érték el ezt az eredményt. A jövő évre bizakodóan tekintek, hiszen a lányok egyre több meccsrutinnal és tapasztalattal fognak rendelkezni, igyekszem a lehető legtöbb lehetőséget megadni nekik ahhoz, hogy képességeik megfelelő módon fejlődjenek. Köszönöm nekik is az eddigi időszakot, motiváltságukat és a sport iránti elkötelezettségüket! Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek! Hajrá lányok! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 1.forduló

2019.09.21. 14.00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Leány- UVSE II. 18- 2Mérkőzés jegyzőkönyve ( 8-0,5-2,3-0,1-0 )

BVSC- Zugló: Terjék- Alaksza, Szántai 5, Pál 4, N. Kerekes 2, Vindisch 1, Korpás 4. Csere: Kovács, Kókai 1, Tordai K., Papp, Susán 1, Szeles, Virágh, Zsoldos, Tordai R.

Mészáros Vanda

Mészáros Vanda: Egy évvel ezelőtt elkezdtem toborozni a 2007- ben és később született lányokat, annak reményében, hogy idén már csapatként állhassunk ki egy bajnokságban. Nagy örömöm, hogy ez sikerült és Kele Nikivel közösen kísérhetjük kislányaink fejlődését, valamint adhatjuk át tudásunkat nekik. Úgy érzem kitartással és sok munkával, egy jó korosztály kerülhet ki idővel a kezeink közül. Nagyon fegyelmezettek, ügyesek és mindig jókedvűek palántáink, akik szívesen járnak edzésre és élvezik a vízben eltöltött idő minden percét. 

Bővebben...

Adó 1 %