BVSC-Zugló

2008-2009-es Leány THG torna- 1.forduló

2020.10.26.- Dunaújváros

BVSC- Zugló: Bukta Kata, Paupa Eszter, Kókai Nikolett, Kovács Kiara, Bocsák Lilla, Hajdu Róza, Tordai Kata, Alaksza Kinga, Virágh Zoé, Pelle Krisztina, N. Kerekes Laura, Bodó Kincső, Horváth Orsolya

Kele NikolettKele Nikolett: A mai nappal végre elkezdődött a lány THG torna, ahol 2008- 2009- es lányokkal szerepeltünk. Petrovics Matyi volt a Budapest Régió csapat edzője és abban a csapatban kevés kislány jött el az eseményre, így két csapatot állítottunk össze. Mindenki sok játéklehetőséghez jutott (2- 2 meccset játszott a két csapat), ami ebben a korban nagyon fontos, hiszen meccsről meccsre fejlődnek a lányok. Ügyesen, ha kellett harcosan játszottak a lányok és jó volt látni, hogy élvezték a játékot. Nem mellesleg egy szuper csapatépítő napot zártunk. Várjuk a következő fordulót. Hajrá BVSC!

A 2008- as Leány Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.27. 

Mészáros Vanda

Mészáros Vanda: A legkisebb lány csapatunknak az őszi szezon kiválóan sikerült, hiszen csoportelsőként feljutottunk a legjobb 16- ba a fiúk között. A lányok kitartőan dolgoztak az elmúlt fél évben és megérdemelten, vereség nélkül érték el ezt az eredményt. A jövő évre bizakodóan tekintek, hiszen a lányok egyre több meccsrutinnal és tapasztalattal fognak rendelkezni, igyekszem a lehető legtöbb lehetőséget megadni nekik ahhoz, hogy képességeik megfelelő módon fejlődjenek. Köszönöm nekik is az eddigi időszakot, motiváltságukat és a sport iránti elkötelezettségüket! Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek! Hajrá lányok! Hajrá BVSC!

Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 1.forduló

2019.09.21. 14.00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Leány- UVSE II. 18- 2Mérkőzés jegyzőkönyve ( 8-0,5-2,3-0,1-0 )

BVSC- Zugló: Terjék- Alaksza, Szántai 5, Pál 4, N. Kerekes 2, Vindisch 1, Korpás 4. Csere: Kovács, Kókai 1, Tordai K., Papp, Susán 1, Szeles, Virágh, Zsoldos, Tordai R.

Mészáros Vanda

Mészáros Vanda: Egy évvel ezelőtt elkezdtem toborozni a 2007- ben és később született lányokat, annak reményében, hogy idén már csapatként állhassunk ki egy bajnokságban. Nagy örömöm, hogy ez sikerült és Kele Nikivel közösen kísérhetjük kislányaink fejlődését, valamint adhatjuk át tudásunkat nekik. Úgy érzem kitartással és sok munkával, egy jó korosztály kerülhet ki idővel a kezeink közül. Nagyon fegyelmezettek, ügyesek és mindig jókedvűek palántáink, akik szívesen járnak edzésre és élvezik a vízben eltöltött idő minden percét. 

Bővebben...

Adó 1 %