BVSC-Zugló

Rusorán Péter Gyermek 2007 Bajnokság- 1.forduló

2020.09.26.- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC- Telekom 9- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-3,4-1,0-2,3-1 )

BVSC- Zugló: Krasznai- Mohos 4, Endrédi 1, Dobi 1, Rajna 2, Szabó P., Nedermann 1. Csere: Bajnógel, Somlyay, Varga D., Bukta, Maléth, Vitéz

Pecz GáborPecz Gábor: Az egész mérkőzés nagyon hullámzó volt. A kezdés nem sikerült jól, rohantunk és kicsit görcsösnek tűnt az egész, amit csináltunk. A 2.negyedben  lenyugodtunk és ennek köszönhetően feljavult a játékunk. Aztán megint egy gyenge negyedet produkáltunk, amiben volt egy kis tudat alatti lezserség is, aminek köszönhetően újra vérszemet kapott ellenfelünk. Az utolsó negyedre megint sikerült váltani és bebiztosítani a győzelmet, mert a szívünk vitt bennünket előre. Összességében a győzelemhez tudok gratulálni, de a mutatott játék nem tetszett és hiszem, hogy ez lesz majd jobb is!

BVSC- Zugló- Ceglédi VSE 17- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve( 6-1,2-1,6-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Gere- Mohos 3, Endrédi 2, Dobi 3, Rajna 2, Szabó P., Nedermann 1. Csere: Hajbin 1, Király, Bajnógel, Somlyay 1, Varga D., Maléth 1, Stodulka 2, Vitéz 1.

Pecz Gábor: Egészen más mérkőzés volt minden tekintetben. Mindenkit tudtam játszatni és jóval többen voltak eredményesek. Ami bosszantó volt, az a kapott gólok száma, ugyanis sikerült többet kapni, mint a jóval erősebb FTC- től. A fiatalabbaktól még elfogadom, hogy védekezésben nekik ez még lehet sok, de akik a saját korosztályukban játszanak, azoktól többet várok.

Összességében örülök, hogy két győzelemmel kezdtük meg az idényt. Hajrá BVSC!!!

 
Adó 1 %