BVSC-Zugló

2007-csapat

Markovits Kálmán Gyermek 2007 Bajnokság- Rájátszás, 2.forduló

2020.02.29. 11:15 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 16- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve( 5-1,3-4,5-3,3-5 )

BVSC- Zugló: Gere- Mohos 1, Endrédi 1, Dobi 1, Rajna 7, Szabó P. 1, Nedermann Csere: Boda, Somlyay, Balogh, Bukta 1, Stodulka 1, Vitéz

Pecz GáborPecz Gábor: A kezdés az elmúlt 2 meccshez képest a leggyengébbre sikeredett. A folytatás sokkal biztatóbb volt. Egy játékos ereje végig problémát jelentett- sajnos nekünk még nagy falat. Ettől függetlenül, ha 2- 3- 4 negyed képét vesszük, előző mérkőzésünkhöz képest megszorongattuk őket. Nem játszottunk rosszul, sőt, nagyon igyekeztek a srácok, de igenis több szükséges egy ilyen rangadó megnyeréséhez. A munka folytatódik tovább, még ha messze is van a következő forduló. Hajrá BVSC!

Markovits Kálmán Gyermek 2007 Bajnokság- Rájátszás, 1.forduló

2020.02.15. 13:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF- Eger 17- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-3,5-1,6-2,2-5 )

BVSC- Zugló: Gere- Mohos 2, Endrédi, Dobi 4, Rajna 5, Szabó P. 4, Nedermann 1. Csere: Hajbin, Király, Boda, Somlyay, Bakulya, Bukta, Stodulka 1, Balogh

Pecz GáborPecz Gábor: Ez volt az első találkozó a rájátszásban olyan ellenféllel, akiről semmi információnk nem volt csak az, hogy jó kis csapat. A gyerekek szinte végig nagy kedvvel tették a dolguk. Sok olyan dolgot valósítottak meg, amit megbeszéltünk, az első negyedet követően mondhatom azt, hogy gyorsan le is zártuk a meccset. Sok jó teljesítmény volt. A védekezés, az utolsó negyedet leszámítva jól működött. Készülünk tovább. Gratulálok a győzelemhez. Hajrá BVSC!!

Markovits Kálmán Gyermek 2007 Bajnokság- 9.forduló

2020.02.01. 11:15 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

UVSE- BVSC- Zugló 7- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-1,3-3,3-4,0-4 )

BVSC- Zugló: Gere- Mohos 1, Endrédi 2, Dobi 1, Rajna 3, Szabó P. 3, Nedermann 1. Csere: Hajbin, Boda, Somlyay, Bakulya, Stodulka, Vitéz 1.

Pecz GáborPecz Gábor: A meccset  megfelelő iramban indítottuk meg. Az eredményen sajnos ez nem látszott a kimaradt helyzetek miatt. A védekezés jól működött szinte végig, csak a kimaradt helyzeteinkből kaptunk gólokat, amiért bosszús is vagyok. Amikor ezeket jól megoldottuk, akkor sikerült lezárni a találkozót. Hinni kell jobban magunkban és az elvégzett munkában. Ezzel a mérkőzéssel lezárult az alapszakasz, innentől kezdve indul a rájátszás. A jövőben ennél több kell mindenkitől, de ezért dolgozunk tovább. Hajrá BVSC!

Újévi Kupán a 2007- es Csapat!!

2020.01.25.- 01.26.- Népliget

Pecz GáborPecz Gábor: Jó kis tornán vettünk részt, amit köszönünk ezúton is az FTC- nek. Jó meccseket játszhattunk, amik ismét sok tanulsággal kecsegtettek. Az első meccsen a Mladost Zagrebet sikerült két vállra fektetnünk, ahol nagyon rosszul indult a találkozó, 4- 5 góllal vezettek, de sikerült talpra állni és megfordítani az eredményt. A Fradi meccs már nem volt ilyen sikeres, ott is kapaszkodtunk és a végére elkészültünk az erőnkkel, nem volt visszaút. Az utolsó meccsünkön pihent állapotban léptük le ellenfelünket. Mindenkit tudtam játszatni a tornán, láthattuk mi az, ami nem megy és mi az, amire lehet  építeni. Egy alapszakasz meccs van hátra és utána pár hétre kezdődik a rájátszás, szóval dolgozunk keményen tovább! Hasznos hétvége volt egy szuper válogatott sikerrel a végén! Hajrá BVSC!!!

A 2007- es Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.26. 

Pecz GáborPecz Gábor: A  nyári felkészülés azt gondolom jól sikerült. Most léptek abba korba, hogy már nekik is volt vidéki tábor. Ebből rögtön az első már úgy sikerült, olyan feltételekkel, hogy biztos emlékezetes maradt számukra. A 2 túra más szempontból maradt emlékezetes, mert ott a hétvégén részt vettünk egy tornán, amit sikerült megnyernünk. Nem sokkal később már indult is a bajnokságunk, egy tipikus első meccs, közepes teljesítmény és nagy küzdés árán megszerzett győzelem. A folytatás egy ideig nem hozott olyan izgalmakat, viszont örültem, hogy így is próbáltak a srácok fegyelmezettségre törekedni és gyakorolni azt, amit megbeszéltünk a mérkőzések előtt.

Bővebben...

1. oldal / 6

Adó 1 %