BVSC-Zugló

2006-csapat

2006-b-csapat

Rusorán Péter Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 2.forduló

2020.03.07. 11:00 óra- Népliget

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 10- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-2,4-3,2-4 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 5, Doroszlai 3, Tátrai 1, Bakulya 1, Simon 1, Ladányi Csere: Bodóki, Szőke M. 1, Imre, Kiss B.

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Emberelőny- emberhátrány gyakorlás volt, amiben közel azonos volt a két csapat. Több akciógólt tudtunk lőni és talán ezzel nyertük meg ezt a kaotikus mérkőzést. Nagyon sok helyzetet, ötöst puskáztunk el, be kellett volna lőni és akkor hátradőlhettünk volna. Kapkodásba ment át a játék mindkét részről. Balogh Boti vezérletével azért sikerült behúzni a győzelmet. Nagyon jó megoldották a feladatukat védőink, az ellenfél legjobbja semlegesítésében, igaz kipontozódások révén, de sikerült. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és ahhoz, hogy jobban bírták idegekkel ezt a meccset! Nagyszerű két csapat, nagyszerű mérkőzésén sikerült nyerni és ez a jövőt nézve mindenképpen biztató! Hajrá BVSC!

Bővebben...

Rusorán Péter Gyermek 2006 Bajnokság- Rájátszás, 1.forduló

2020.02.22. 11:00 óra- Szőnyi út 

BVSC- Zugló- YBL WPC 18- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-4,6-2,1-3,5-1 )

BVSC- Zugló: Pelle ( Horváth )- Balogh 2, Doroszlai 6, Szőke M. 2, Tátrai 5, Imre, Ladányi Csere: Mohos, Bakulya 1, Simon, Rajna, Kiss B. 2.

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Nem indult jól a találkozó elsősorban egyéni hibák miatt. Három perc alatt 3- 0 nem ide. Biztos voltam benne, hogy nem lesz baj. Összekaptuk magunkat és fordítottunk még az első negyedben. A védekezésünket kellett rendbe rakni. Félig sikerült is. Beindult a gólgyártás és így a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. Több kell a következő mérkőzéseken, elsősorban a védekezés terén! Az egyéni hibák végképp nem férnek bele. Végül is a sima a győzelem megvolt. Nézzünk előre és gyerünk tovább!

Bővebben...

Észak- keleti Gyermek I. Bajnokság- 1.forduló

2020.01.19.- Debrecen

BVSC- Zugló- PannErgy- MVLC 14- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,5-2,2-3,3-2 )

BVSC- Zugló: Pelle- Bodóki 1, Doroszlai 2, Mohos 1, Szabó D., Tátrai 3, Simon Csere: Balogh 2, Bakulya 3, Imre 1, Ladányi, Kiss B. 1.

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Az országos gyermekben is játszó Miskolc jól kezdett, egy perc alatt 2- 0 ra vezettek. A fiúk hamar magukra találtak és megfordították az eredményt. A második negyed felénél azt hittem, hogy hamarabb vége lesz a meccsnek, mert már nyolc személyi hibánál tartottunk és eleve kevesebben mentünk le Debrecenbe. Felbillent a pálya, mivel mi csak két előnyt kaptunk ezalatt. A csapat nem adta fel és szép lassan felőröltük ellenfelünket. Mindenki hozzátette a magáét, ez a góllövők számán is jól látszik. Nagyon sokat lehetett tanulni ebből a mérkőzésből, mindenféle szempontból, amit össze is foglaltunk a játék végén. A legjobban az emberhátrányos védekezésünk tetszett, 13/1!  Sok blokk és labdaszerzések, talán ennek köszönhetjük a biztos győzelmet. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! 

Bővebben...

A 2006- os B Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.23. 

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: A C csoportban kezdtük az idényt. Célunk az volt, hogy feljussunk a B csoportba és ezt sikerült elérnünk. Másodikok lettünk egy vereséggel, a többi győzelem. Voltak könnyű mérkőzéseink és volt két- három nehezebb. A védekezésünk rendben volt, Soma jól védett és ez jó támpont volt a fiúknak. A támadásainkkal se volt gond. Igaz, a góllövés tudományán még van mit csiszolni. Az edzéseken való részvétellel elégedett vagyok. Pont a labdás tréningeken kellene még több fegyelem és figyelem! Összességében örülök a feljutásnak és gratulálok ehhez a srácoknak. Kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új évet!

A 2006- os Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.22. 

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Ketté szakadt kis csapatunk, fele Sanyinál az országos gyerekben, a fele nálam edz. Természetesen edzőmérkőzéseken és a bajnokikon együtt van a csapat. November közepétől heti kétszer is együtt edzünk. Nem könnyű a fiúknak három bajnokságban, háromféle szabályhoz igazodva játszani. Ennek ellenére elsőként zártuk az őszt. A legnagyobb riválissal, a Ferencvárossal döntetlent játszottunk, többi mérkőzésünket megnyertük. A Fradi ellen egy fordulatos jó mérkőzést vívtunk. A meccs elejét és a végét hoztuk, a közepe nem sikerült. Tanultunk belőle.

Bővebben...

1. oldal / 10

Adó 1 %