BVSC-Zugló

A 2006- os Leány Csapat őszi szezonértékelője

2019.12.28.

Mészáros VandaMészáros Vanda: A 2006- os Budapest bajnokság egy rendkívül kiegyensúlyozott és erős őszi szezont mutatott, ami rengeteg kihívást jelent a lányok számára. Az eddigiek során rengeteg szoros, nehéz meccset játszottunk, melyek közül csak egy mérkőzésen maradtunk alul. A lányok rettenetesen motiváltak, hogy érmet nyerhessenek, ám ez nem lesz olyan egyszerű, hiszen ellenfeleink is erősek és szintén motiváltak. A további fejlődés érdekében és a szép eredmény eléréséért, mindenkinek a kitartó és fegyelmezett munkájára lesz szükség. Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek! Hajrá BVSC!

Sipos Edit Gyermek 2006 Leány Bajnokság- 2.forduló

2019.09.28. 12:30 óra- Komjádi

BVSC- Zugló- DFVE 12- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,5-2,2-6,3-1 )

BVSC- Zugló: Somossy- Szomolányi ( Terjék )- Pál 1, Bereczki 1, Kiss P. 5, Korpás 2, Kalmár 1, Papp 2. Csere: Alaksza, N. Kerekes, Vindisch, Szántai

Mészáros VandaMészáros Vanda: Kicsivel több mint egy évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt számomra, hogy idén ebben a bajnokságban szerepelhessünk, hiszen egy 2006- os születésű lány alkotta a korosztályt. Ez azóta szerencsére változott, sokan elkezdték sportágunkat és már tavasszal kezdett kirajzolódni, hogy lesz értelme neveznünk. Nagyon örülök neki, hogy sikerült és külön annak is, hogy első közös szereplésünk győzelemmel zárult. A Dunaújváros évek óta együtt tudja játszatni 2006- os komplett csapatát, így nagy előnnyel szállhattak vízbe ellenünk. Az első negyedben mind két csapat játékát a káosz uralta és szétszórtak voltak a játékosok is, ahogyan ezt vártam is az első meccsünktől.

Bővebben...

Adó 1 %